Weening

Advocaat
Weening

Weening Strafrechtadvocaten 5 ervaringen van anderen
 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Ik werk bij Weening Strafrechtadvocaten. Dit is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid. Mede door de strafrechtelijke achtergrond van alle advocaten staat het kantoor steeds weer garant voor een gedegen verdediging. Ik heb jarenlange ervaring in de strafrechtadvocatuur en begon mijn carrière bij mr. Max Moszkowicz sr. Als laatste stagiaire van de grote meester legde ik in 2004 de basis voor het huidige kantoor. In de loop der tijd is het kantoor versterkt met advocaten die allen de kantoorvisie onderschrijven. Een visie waarbij het belang van de cliënt voorop staat, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Op dit moment maken 11 advocaten deel uit van het in strafrecht gespecialiseerde advocatenkantoor. Het kantoor houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken, waardoor het op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van strafrecht. Zaken worden tijdens het wekelijkse kantooroverleg door de behandelend advocaat besproken met de kantoorgenoten. Daardoor worden de belangen van onze cliënten niet alleen door een competente advocaat, maar door een deskundig team van strafrechtadvocaten behartigd. Het kantoor is betrokken bij spraakmakende strafzaken, maar of u nu verdacht wordt van fietsendiefstal of van moord, wij zien in elke zaak het belang van een goede verdediging.

Talenkennis: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Weening

Prima te woord gestaan.
Ik werd binnen een dag teruggebeld en heb een afspraak gemaakt.
Mijn vragen zijn goed geantwoord en ik heb goed advies gekregen. Goede dienst.
Wij hebben kort mijn zaak besproken en volgens advocaat Weening is het beter om de rest op kantoor te bespreken. Dit gaan we doen.
De heer Weening heeft keurig gebeld na ongeveer 12 uur. Heb super uitleg gekregen en er is goed meegedacht naar mogelijkheden. Het heeft me gerust gesteld en energie gegeven om anders naar mijn zaak specifiek te kijken.