Beslag opheffen - Gratis gesprek advocaat binnen 24 uur!

Gratis gesprek advocaat over beslag opheffen 

Vraag een gratis gesprek aan met een advocaat uit uw regio als u een beslag wilt ophebben en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen

 1. Klik op Gratis gesprek advocaat
 2. Selecteer uw plaats 
 3. Als u minder dan € 29.400 bruto per jaar verdient klik op Pro deo
 4. Selecteer uit verschillende profielen een advocaat voor een gratis gesprek
 5. Vul het contactformulier in en binnen 24 uur neemt de advocaat contact met u op!

Vergoeding overheid bij zaak rond beslag opheffen 

Bij een zaak rond een beslag opheffen wilt u zich laten bijstaan door een advocaat, om uw positie zo goed mogelijk te verdedigen. De kosten die een advocaat hierbij aan u berekent, hoeft u niet in iedere situatie zelf te betalen; u komt wellicht in aanmerking voor een vergoeding vanuit de overheid. We spreken hierbij van pro deo rechtshulp. U betaalt bij pro deo ondersteuning van een advocaat vaak een kleine eigen bijdrage. Het is van een aantal factoren afhankelijk, of u hier een beroep op kunt doen. Zo mag uw bruto jaarinkomen niet hoger dan €29.400 zijn.

Vergoeding hulp advocaat bij beslag opheffen via rechtsbijstandverzekering 

Op het moment dat uw lopende rechtsbijstandverzekering de juiste dekking biedt voor een zaak rond een beslag opheffen, kunt u de kosten voor de hulp van een advocaat vergoed krijgen via de verzekeraar. Let op, dit is uitsluitend mogelijk wanneer u de verzekeraar om toestemming heeft gevraagd voor het benaderen van een advocaat. In veel gevallen gaat het hierbij om een formaliteit. Vergeet u dit echter, dan zullen de kosten mogelijk niet vergoed worden. 

Wat houdt een gratis gesprek over beslag opheffen in? 

Alle (pro deo) advocaten met het expertisegebied Incasso, beslag en schulden hebben veel ervaring met het opheffen van een beslag. Selecteer een (pro deo) advocaat voor een gratis gesprek en binnen 24 uur wordt er door deze advocaat contact met u opgenomen. In een gratis en vrijblijvend gesprek zal de (pro deo) advocaat: 

 • Uw kwestie met u doornemen en uw vragen beantwoorden
 • Aangeven wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Het verloop van de procedure met u doornemen
 • Kijken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand
 • Indien u verzekerd bent, uitzoeken of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is u een indicatie van de kosten geven

Kortom: vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan met een (pro deo) advocaat als u een beslag wilt opheffen. Daarna kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Andere onderwerpen die mogelijk interessant voor u zijn