Wallinga

Advocaat
Wallinga

Veenstra & Wallinga Advocaten 10 ervaringen van anderen
 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

ENERGIEK, BETROKKEN, GEDREVEN & RECHT DOOR ZEE. Ik kan u onder andere adviseren en begeleiden op het gebied van: Aansprakelijkheidsrecht Arbeidsrecht Bouwrecht/Aanneming van werk Vastgoed- en huurrecht Contractenrecht Incasso (Ex-)partnergeweld, stalking, bedreiging en chantage.

Talenkennis: Nederlands en Engels

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Wallinga

Mw. heeft mij super goed geholpen. Om mij naar iemand te verwijzen die in mijn zaak ervaring had.. mijn zaak is nu dus ook in behandeling
Graag wil ik met u delen dat advocaat Wallinga direct na het weekend contact met mij heeft opgenomen. Ze gaf direct praktisch advies en legde de procedures voor een toeslag helder uit. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de heldere en snelle communicatie.
Mevrouw Wallinga heeft mij enorm goed geholpen! Ik ben zeer te spreken over haar hulp en dat nog pro deo ook. Allereerst belde ze mij al binnen een uur na mijn verzoek om mij te helpen. Ik heb een goed en uitgebreid telefonisch advies van mevrouw Wallinga gekregen, wat heeft geleid in een passende oplossing bij een juridisch conflict. Ik ben uitermate tevreden over haar dienst. Hopelijk kan ze nog vele anderen helpen.
Mevr. Wallinga heeft inmiddels contact met mij opgenomen. We hadden een bijzonder prettig gesprek en ik ben blij met haar ‘input’. Mocht ik alsnog een advocaat nodig hebben dan zal ik haar zeer zeker bellen.
Heel goed!!
Mijn ervaring met advocaat Wallinga is zeer positief. Zij heeft zeer snel ingegrepen (binnen 24h) en mij geholpen met het leveren van juridisch advies, en zodoende gelukt om binnen twee weken een overeenkomst te treffen waar ik tevreden mee ben.
Mijn ervaring met jullie is super goed! Ik was opzoek naar iemand die mij zou kunnen helpen bij een zaak. Na veel telefoontjes kwam ik bij jullie terecht en werd ik de zelfde dag nog terug gebeld. Super attent.
Ik heb het contract met advocaat Wallinga als heel prettig ervaren. Ze nam alle tijd voor mij ook al kwam ze tot de conclusie dat ik geen hulp van haar nodig had. Ze gaf mij tips waar ik mee verder kon. Ik kan haar van harte aanraden!
Erg goed en zeer vriendelijk.
Mevrouw Wallinga heeft spoedig contact met mij opgenomen. Dit was een prettig contact. Zij zal mij ook bij gaan staan in de kwestie.