Deijkers

Advocaat
Deijkers

Advocatenkantoor Deijkers 9 ervaringen van anderen
 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

De samenleving wordt steeds complexer en verjuridiseert. Advocatenkantoor Deijkers groeit hierin mee en is dan ook een kantoor met een algemene rechtspraktijk. Dit betekent voor u als particulier of ondernemer dat wij u op diverse rechtsgebieden van dienst kunnen zijn. Zowel als het gaat om juridische advisering als het daadwerkelijk voeren van juridische procedures, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons door onze betrokkenheid en kwaliteit. Wij zijn een laagdrempelig kantoor en gaan voortvarend en doelgericht te werk. 

Talenkennis: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Deijkers

Tot nu toe heel tevreden. Binnen de 8 uur werd contact opgenomen en een belafspraak geregeld. Belafspraak verliep optimaal en to the point, geen afwijzende ‘ja maren’ maar duidelijkheid en nieuwsgierigheid. Afspraak gemaakt voor een eerste persoonlijk contact in de loop van volgende week. Zo heel tevreden met de dienstverlening.
Ik heb gister voor het eerst een gesprek gehad met de heer Deijkers en het voelt voor het eerst sinds alle ellende alsof ik vooruit ga en er echt naar me geluisterd wordt. Ik heb vertrouwen in het proces en ben blij met hoe ik ontvangen ben, hij was ingelezen en erg direct en dat kon ik erg waarderen.
Ik ben binnen 24 uur terug gebeld en hebben de afspraak als ik bericht terug heb van de partij waar ik een voorstel heb heen gestuurd, ik weer contact opneem.
Ik heb het eerste contact met advocaat Deijkers als zeer prettig ervaren. Mijn hulpvraag had ik laat in de avond verstuurd en ik werd de volgende ochtend al meteen gebeld met de nodige informatie en het vervolgtraject. Dank voor de snelle service en complimenten voor jullie duidelijke website.
Advocaat Deijkers heeft inmiddels contact met mij opgenomen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Hij had zich vooraf al ingelezen en na een korte aanvulling mijnerzijds kon hij mij al advies geven over de te volgen stappen. Op één punt zag hij zeker een kans van slagen. Ik zou nu het antwoord van de tegenpartij af moeten wachten, aangezien ik al een bezwaar had ingediend. Wanneer dit antwoord negatief zou zijn dan kon weer contact opnemen voor een vervolg en anders zou dit niet meer nodig zijn.
Ik ben goed geholpen door meneer Deijkers.
Het was een fijn gesprek en advocaat Deijkers komt kundig over. Wij hebben er een erg goed gevoel aan overgehouden.
Het eerste contact met advocatenkantoor Deijkers heb ik als goed ervaren. Er werd al snel terug gebeld naar aanleiding van mijn aanvraag, dezelfde dag nog. De collega stond mij prettig te woord en heeft meteen gratis rechtsbijstand voor mij aangevraagd. In afwachting op de goedkeuring van de rechtsbijstand, zal het kantoor daarna weer contact met mij opnemen.
Ik heb prima contact met advocaat Deijkers gehad. Ik zal morgen een afspraak maken om bij zijn kantoor langs te gaan.