Van Enckevort

Advocaat
Van Enckevort

Het Wetshuys Advocaten en Mediators 10 ervaringen van anderen
 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Ieder mens heeft een verhaal. Wij luisteren zonder oordeel en denken professioneel met u mee. Door onze jarenlange ervaring en juridische expertise behalen wij voor u het hoogst haalbare resultaat. Daarbij kunt u vertrouwen op ons begrip en daadkrachtig optreden.
Wij vinden dat problemen voorkomen moeten worden en conflicten gebaat zijn bij een efficiënte oplossing. Zowel particulieren als ondernemers zijn welkom bij Het Wetshuys voor juridische expertise. Wij hebben voor ieder probleem een gespecialiseerd advocaat, mediator of scheidingsbemiddelaar in huis. Daarnaast bieden onze deskundige mediators een doeltreffende bemiddeling en hebben wij bijzondere aandacht voor het kind.

Talenkennis: Nederlands, Engels en Duits

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Van Enckevort

Ze heeft ons heel goed geïnformeerd.
Mijn ervaring met advocaat van Enckevort was goed. Ze heeft duidelijk antwoord gegeven op mijn vraag.
Advocaat Van Enckevort was behulpzaam in haar advies. Ze heeft mijn vragen beantwoord, en een paar zaken nader toegelicht. Ze nam uitgebreid de tijd voor me. Ik ben positief over het contact met haar.
Hierbij mijn reactie op mijn ervaring met Advocaat van Enckevort. Ze heeft snel gereageerd en ingesproken op mijn voicemail met een antwoord dat mij in staat heeft gesteld weer verder te zoeken.
Ik ben erg opgelucht na mijn gesprek. We hebben een afspraak ingepland voor een vervolg.
Ik heb een hele goede ervaring gehad met mevr. Van Enckevort. ’s Ochtends ben ik gebeld door een medewerker van het kantoor om een belafspraak in te plannen voor dezelfde dag. Deze heeft vervolgens ook plaatsgevonden en de gegeven uitleg en antwoorden waren begrijpelijk, compleet en voor ons zeer nuttig.
Ik heb mevrouw Enckevort gesproken en ik ben door haar vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Zij heeft met alle aandacht naar mij geluisterd en de tijd genomen om mij goed en duidelijk advies te geven. Dit was een fijn en geruststellend gesprek, mijn dank hiervoor.
Echt goed advies gekregen.
Vandaag heeft mr. van Enckervort mij volgens afspraak teruggebeld. Zij heeft op een duidelijke en prettige wijze mijn vragen beantwoord. Hiervoor dank.
De ervaring met advocaat van Enckevort is goed. Binnen 24 uur reactie, vervolgens een vervolg belafspraak gemaakt. Nu nog wat gegevens verzamelen en dan kan de voorbereiding voor de gang naar de rechter in gang gezet worden.