Bean

Advocaat
Bean

BEAN Advocatuur 9 ervaringen van anderen
 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Ik ben in 1996 afgestudeerd in het fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam, waarna ik enkele jaren als fiscaal jurist heb gewerkt in het bedrijfsleven en bij diverse overheden. Daarna heb ik samen met anderen het Juridisch Adviesbureau De Pijp opgericht, een laagdrempelig advieskantoor voor bewoners uit Amsterdam. Naast mijn eigen kantoor, ben ik vele jaren werkzaam geweest als sociaal raadman in Zaandam en Amsterdam. Na het behalen van de master arbeidsrecht (met civiel effect) aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik vanaf 2011 gewerkt als procesjurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Daar hield ik mij bezig met het behandelen van zaken op het gebied van het arbeidsrecht en algemene verbintenissenrecht, voor zowel bedrijven als particulieren. Ik heb dus een jarenlange ervaring in het begeleiden en oplossen van allerhande juridische conflicten. Het proberen te bereiken van een minnelijke regeling staat daarbij altijd voorop, maar als het niet anders kan, zal mijn ruime proceservaring ertoe bijdragen dat u ook in een procedure zakelijk en deskundig wordt bijgestaan. 

Talenkennis: Nederlands en Engels

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Bean

Hierbij deel ik u mede tevreden te zijn met advocaat de heer Bean. Het gesprek verliep goed en duidelijk. Cijfer 8. Ik dank de heer Bean nogmaals daarvoor.
Mijn ervaring met mr. Bean was zeer positief. In een sluimerend conflict met een tegenpartij was ik onzeker over het feit of ik al of geen actie moest ondernemen. De heer Bean overtuigde mij gemotiveerd van het feit ik dat moest doen. Inmiddels heb ik dat ook gedaan. Veel dank hiervoor.
Mijn ervaring met advocaat Bean was zeer positief. Hij heeft mij goed en vakkundig geholpen.
Ik ben zelf niet juridisch onderlegd maar mr. Bean kon alles goed aan mij uitleggen. Hij kan en gaat mij helpen.
Belde terug na 30 minuten. Dat was heel erg fijn omdat ik mij heel er druk maakt. Inmiddels ben ik iets minder gestrest omdat meneer Bean heeft gezegd dat hij het kan oplossen. Daar houd ik mij aan vast.
De heer Bean heeft mij onlangs goed op weg geholpen. Rustig, verhelderend gesprek waardoor ik verder kan. Geruststellend dat een vervolggesprek mogelijk is.
Tot zover heb ik het contact met dhr. Bean goed ervaren. Daar krijgt hij een 8 voor.
Zeer goed en vriendelijk adviesgesprek gehad! Ik werd al binnen 4 uur terug gebeld.
Mr Bean is heel erg vriendelijk en heeft heel veel geduld. Hij had me op een zaterdag gebeld terwijl hij niet op zaterdagen werkt. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. Ik heb duidelijk uitleg van hem gekregen en ik zal zeker gebruikmaken van zijn diensten.