Bean

Advocaat
Bean

BEAN Advocatuur 12 ervaringen van anderen
 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Ik ben in 1996 afgestudeerd in het fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam, waarna ik enkele jaren als fiscaal jurist heb gewerkt in het bedrijfsleven en bij diverse overheden. Daarna heb ik samen met anderen het Juridisch Adviesbureau De Pijp opgericht, een laagdrempelig advieskantoor voor bewoners uit Amsterdam. Naast mijn eigen kantoor, ben ik vele jaren werkzaam geweest als sociaal raadman in Zaandam en Amsterdam. Na het behalen van de master arbeidsrecht (met civiel effect) aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik vanaf 2011 gewerkt als procesjurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Daar hield ik mij bezig met het behandelen van zaken op het gebied van het arbeidsrecht en algemene verbintenissenrecht, voor zowel bedrijven als particulieren. Ik heb dus een jarenlange ervaring in het begeleiden en oplossen van allerhande juridische conflicten. Het proberen te bereiken van een minnelijke regeling staat daarbij altijd voorop, maar als het niet anders kan, zal mijn ruime proceservaring ertoe bijdragen dat u ook in een procedure zakelijk en deskundig wordt bijgestaan. 

Talenkennis: Nederlands en Engels

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Bean

Hierbij deel ik u mede tevreden te zijn met advocaat de heer Bean. Het gesprek verliep goed en duidelijk. Cijfer 8. Ik dank de heer Bean nogmaals daarvoor.
Mijn ervaring met mr. Bean was zeer positief. In een sluimerend conflict met een tegenpartij was ik onzeker over het feit of ik al of geen actie moest ondernemen. De heer Bean overtuigde mij gemotiveerd van het feit ik dat moest doen. Inmiddels heb ik dat ook gedaan. Veel dank hiervoor.
Mijn ervaring met advocaat Bean was zeer positief. Hij heeft mij goed en vakkundig geholpen.
Ik ben zelf niet juridisch onderlegd maar mr. Bean kon alles goed aan mij uitleggen. Hij kan en gaat mij helpen.
Belde terug na 30 minuten. Dat was heel erg fijn omdat ik mij heel er druk maakt. Inmiddels ben ik iets minder gestrest omdat meneer Bean heeft gezegd dat hij het kan oplossen. Daar houd ik mij aan vast.
De heer Bean heeft mij onlangs goed op weg geholpen. Rustig, verhelderend gesprek waardoor ik verder kan. Geruststellend dat een vervolggesprek mogelijk is.
Tot zover heb ik het contact met dhr. Bean goed ervaren. Daar krijgt hij een 8 voor.
Zeer goed en vriendelijk adviesgesprek gehad! Ik werd al binnen 4 uur terug gebeld.
Mr Bean is heel erg vriendelijk en heeft heel veel geduld. Hij had me op een zaterdag gebeld terwijl hij niet op zaterdagen werkt. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. Ik heb duidelijk uitleg van hem gekregen en ik zal zeker gebruikmaken van zijn diensten.
Advocaat Bean is ongetwijfeld de beste advocaat op jullie website. Hij reageert direct, is een en al luisterend oor, en verder legt hij de situatie en mogelijke vervolgstappen haarfijn uit. Dit ook nog vóór dat hij zeker wist of ik een toevoeging zou gaan krijgen. Dat klopt, hij had er 8,5 uur van zijn kostbare tijd ingestopt nog voordat ik officieel toevoeging kreeg van de raad van rechtsbijstand. Fantastisch gewoon! We hebben de zaak ook keihard gewonnen. Zeer kort: ik had te maken met een oplichter, inmiddels heb ik al mijn geld terug en alle beoogde doelen zijn bereikt - en meer dan dat. Los van of we zouden winnen of niet, de samenwerking met Bean was ervoor al fantastisch! Hij is echt doelgericht. Dan hadden we besproken welke vervolgstappen we gingen nemen en hij gaat meteen gedreven en vastberaden te werk. Het is enorm fijn zo een intelligente en gedreven advocaat aan je zijde te hebben terwijl je je in een situatie bevind waarbij je onrecht is aangedaan. Neem het van me aan, kies Bean! Zeer sterk aan te raden!
Advocaat Bean heeft mij dinsdag gebeld, dus dat is heel vlot na contactverzoek. Hij was duidelijk en vriendelijk. Helaas kan hij me niet verder helpen, omdat de kosten niet opwegen tegen het bedrag waar het om gaat, dus de winkel die geen garantie wil geven, komt er mee weg. Heel frustrerend, maar kan de advocaat niks aan doen.
Goed contact gehad met advocaat Bean. Behulpzaam en klantvriendelijk.