Wong

Advocaat
Wong

W Advocatenkantoor 12 ervaringen van anderen
 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Als advocaat zorg ik ervoor dat u vriendelijk wordt benaderd en dat ik bereikbaar ben. Vaak is dat het halve werk. Uiteraard wordt u vakkundig geholpen en is uw belang in een procedure het enige dat telt. In de kern is het kantoor een algemene praktijk, maar de focus ligt op het personen- en familierecht, het strafrecht en het bestuursrecht. Mijn brede proceservaring leidt ertoe dat uw zaak met een adequate voorspelling in behandeling wordt genomen. Ik bezoek gerust uw (woon- of kantoor)adres om de zaak te bespreken.

Talenkennis: Nederlands, Engels, Chinees, Duits en Frans

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Wong

Mijnheer Wong heeft per mail contact opgenomen en mij gevraagd wat documenten op te sturen.
Advocaat Wong was meteen goed en duidelijk en eerlijk en liet weten verstand van zaken te hebben van mijn probleem. Hij had zich er al in verdiept en heeft mij goed geholpen. Ik heb hem gekozen als ik ga procederen.
Advocaat Wong is een zeer gedreven en ervaren advocaat.
Hij leeft zich met je in en is gedreven om de zaak op te lossen.
Toont een zeer actieve houding.
Met behulp van zijn ervaring en expertise is hij in staat om een goed beeld te schetsen van hoe de zaak zal verlopen. Dit neemt hij goed samen met je door, daardoor weet je waar je aan toe bent en weet je wat de mogelijkheden zijn.
Reageert en handelt ook snel.
Mr Wong , wil ik iedereen aanraden. Hij reageert snel en is erg gedreven. Zijn kennis is top! en correct. ik ben zeer tevreden over de manier hoe hij mijn zaak heeft behandeld.
Advocaat Wong heeft snel contact met mij opgenomen. Hij is duidelijk in zijn uitleg. Ik ben blij dat ik voor advocaat Wong gekozen heb.
De heer Wong heeft mij dezelfde dag nog terug gebeld en heeft mij direct gerustgesteld mij te kunnen bijstaan mocht ik een Claim ontvangen. Eerste indruk was heel professioneel, sympathiek en behulpzaam. Het gaf mij meteen de geruststelling en vertrouwen die ik nu nodig heb.
Meneer Wong was zeer vriendelijk en zou graag mijn zaak graag aangenomen hebben maar was verhinderd op die datum omdat hij op vakantie gaat en dat is hem ook van harte gegund.
Ik heb op dezelfde dag dat ik de aanvraag heb verstuurd (een zondag) al email en telefonisch contact gehad met de heer Wong. Er is duidelijke communicatie, en hij maakt er snel werk van. Ik ben dan ook uitermate tevreden met hoe het tot nu toe loopt.