Vethanayagam

Advocaat
Vethanayagam

Linea Recta Advocatuur 7 ervaringen van anderen
 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

"Ik lever hoogwaardige betaalbare diensten aan bedrijven en particulieren op verschillende rechtsgebieden, direct en snel. U krijgt uitstekend advies op al uw juridische vragen en voortreffelijke juridische bijstand in gerechtelijke procedures. Klanttevredenheid vormt voor mij prioriteit nummer 1. 

Talenkennis: Nederlands, Engels en Tamil

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Vethanayagam

Graag reageer ik op uw verzoek om mijn ervaring met de hulp van mr. Vethanayagam te delen. Ik ben uitermate tevreden, zowel met de vlotte response, maar ook met de deskundige en vertrouwenwekkende aanpak. Mijn welgemeende complimenten!
Ik heb al contact gehad met de advocate ik moet enkele formulieren bij elkaar zoeken en het naar haar doormailen.
Wij stellen het erg op prijs hoe mr. Vethanayagam de zaak heeft opgepakt. Mr. Vethanayagam heeft verstand van zaken en zij verstaat haar vak zonder enkel twijfel. Ze is betrokken, meedenkend handelt snel en adequaat. Dit gaf ons rust in de stressvolle periode.
Mijn ervaring met mevrouw Vethanayagam heb ik als zeer prettig ervaren. Zij gaf mij nuttige informatie waarop ik veder kon borduren. Zij bezit veel kennis waardoor zij mij de juiste informatie kon verschaffen. Mocht ik weer op zoek zijn naar een goeie advocaat, klop ik bij mevrouw Vethanayagam aan.
Ik ben zeer tevreden over hoe snel er contact is gemaakt met mij. Ik heb met mevrouw gesproken en zij heeft mij aangehoord en uitgelegd wat wel niet mogelijk is. En welke stappen er verder genomen kunnen worden.
Naar aanleiding van de door mij ingediende vraag heeft mevrouw Vethanayagam heel snel gereageerd. Ruim binnen de gestelde 24 uur. Dit was erg prettig. Daarnaast was ook de telefonische uitleg van mevrouw Vethanayagam helder en goed te volgen.
Advocaat Vethanayagam heeft mij prima te woord gestaan en doorverwezen naar de juiste persoon. Dank hiervoor.