Boete parkeren in de berm - Gratis bezwaar en aanvechten

Gratis bezwaar en aanvechten boete parkeren in de berm

Als u een boete parkeren in de berm heeft ontvangen kunt u met succes bezwaar maken en de boete gratis laten aanvechten door een jurist. 

  • Het indienen van de boete is gratis en kost slechts enkele minuten
  • Uw boete wordt gratis gecontroleerd en beoordeeld 
  • Als de boete kans maakt wordt er gratis bezwaar gemaakt tegen de boete
  • Een jurist voert de procedure namens u, desnoods tot aan de rechter 

Hoe kan dit nou gratis zijn? 

Als een jurist namens u bezwaar maakt tegen uw boete voor parkeren in de berm en de zaak wint, krijgt de jurist een vergoeding van de overheid. Als de jurist de zaak niet wint, krijgt de jurist niets. Of de jurist nou wint of verliest, voor u is deze dienst altijd gratis! Belangrijk: de overheid betaalt de vergoeding alleen aan juristen. Als u zelf bezwaar maakt en uw zaak wint, dan komt u niet in aanmerking voor deze vergoeding. 


Wanneer heeft bezwaar boete parkeren in de berm een grote kans? 

Als u met alle wielen in de berm stond, dan heeft bezwaar tegen een boete voor parkeren in de berm een grote kans. Een verkeersverbod is namelijk alleen van toepassing op een rijbaan en een berm is geen rijbaan. Het is wel belangrijk dat u geen gevaar of hinder veroorzaakte toen u in de berm stond geparkeerd. Als u met één of twee wielen op de rijbaan stond kunt u helaas ook niet onder te boete uitkomen.

Kortom: als u helemaal in de berm stond met uw auto en geen gevaar of hinder veroorzaakte kunt u ondanks een parkeerverbod, de boete voor parkeren in de berm met succes aan laten vechten.


Boetes waarbij bezwaar een grote kans heeft