Stroobach

Advocaat
Stroobach

Stroobach & Dijkers advocaten 13 ervaringen van anderen
 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Ik ben een echte strafrecht specialist, met ruim 16 jaar ervaring in het uitsluitend bijstaan van verdachten in het strafrecht. Voor mij is iedere cliënt even belangrijk. Ik maak daarbij geen onderscheid tussen betalende cliënten of mensen die ik bijsta op basis van een toevoeging. Iedereen verdient een strijdvaardige en resultaatgerichte advocaat, die het maximale resultaat probeert te behalen. Heeft u een dagvaarding, strafbeschikking of een oproep van de politie ontvangen? Denkt u dat u mogelijk wordt aangehouden? Of heeft u een andere vraag over het strafrecht? Laat u vooraf goed informeren over uw rechten en plichten als verdachte. Ook voor het strafrecht geldt, als u het beste resultaat wilt behalen, een goede voorbereiding het halve werk is. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Iedereen verdient een eerlijk proces en de juiste hulp van een resultaatgerichte en toegewijde strafrechtadvocaat. Ook u!

Schroom niet en laat een contactverzoek achter, bijvoorbeeld wanneer:

 • U bent opgeroepen als verdachte bij de politie;
 • U een dagvaarding heeft ontvangen;
 • U een second opinion wilt of in hoger wilt komen tegen een veroordeling;
 • Uw minderjarige zoon of dochter in aanraking is gekomen met politie en justitie;
 • Uw rijbewijs in beslag is genomen en u geen 2 tot 6 maanden wilt wachten voordat u weer mag rijden;
 • Uw goederen (telefoon, geld, auto etc.) in beslag zijn genomen en u deze zo snel mogelijk terug wilt.

Talenkennis: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Stroobach

Kundige advocaat!
Ik werd direct teruggebeld voor een afspraak.
Omdat ik mijn zaak liever niet over de telefoon bespreek kon ik dezelfde week nog bij mevrouw Stroobach op kantoor langskomen. Heel erg prettig!
Na het invullen van het formulier werd ik teruggebeld en heb ik uitgelegd hoe het allemaal is gegaan. Advocaat Stroobach heeft aangegeven dat ik mijn rijbewijs met haar hulp op korte termijn weer terugkrijg. Dit is belangrijk omdat ik anders niet kan werken. Super bedankt!
Ik wil bij deze aangeven dat mijn ervaring zeer positief was met advocaat Stroobach.
Goede ervaring. Het was een fijn gesprek en mr. Stroobach gaat mij bijstaan. Eindelijk een beetje licht aan het einde van de tunnel.
Ik heb al mijn vragen kunnen stellen en er werd uitgebreid de tijd voor mij genomen. Top!
Ik heb het contact met advocaat Stroobach als zeer positief ervaren. Ik kreeg snel reactie en mijn vraag is goed beantwoord. Er is goed met mij meegedacht.
Ik had contactverzoek ingediend voor advocaat Stroobach. Zij heeft mijn zoon van 12 goed geholpen in de voorbereiding en morgen is het verhoor. Ik vind dat zij goed aan een minderjarigen kan uitleggen wat hij kan verwachten.
Hierbij wil ik doorgeven dat mijn ervaring goed was. Advocate heeft mij duidelijk en zeer vriendelijk alles uitgelegd over de gang van zaken.
Advocaat Stroobach heeft mij goed geholpen. Zij is een pittige dame die duidelijk communiceert over wat ze kan betekenen. Haar manier van werken gaf mij vertrouwen. Ze ging binnen een dag aan het werk voor mij en heeft een goed resultaat gehaald. Ik ben heel tevreden over haar bijstand.
Chrissy Stroobach is een fijne advocate. Zij is betrokken en heeft de tijd genomen om goed te luisteren naar mijn kant van het verhaal. Zij heeft ervoor gezorgd dat de rechter dat ook allemaal heeft gehoord en daardoor kreeg ik uiteindelijk een vrijspraak! Zou haar opnieuw benaderen als ik weer word opgeroepen voor een rechter.
Stroobach haar bijstand heb ik als goed ervaren. Zij pakt meteen door en is heel oplossingsgericht. Ze kon een goed resultaat voor mij halen en daardoor kreeg ik een flinke schadevergoeding. Ik ben goed geholpen door haar. Als ik ooit nog een advocaat nodig heb, bel ik haar zeker weer.