Dijkers

Advocaat
Dijkers

Stroobach & Dijkers advocaten 10 ervaringen van anderen
 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Ik ben al 14 jaar werkzaam als strafrechtadvocaat. Dagelijks help ik mensen die verdacht worden van het plegen van strafbare feiten. Bent u op zoek naar een advocaat die hoogwaardige diensten verleend, goed bereikbaar is en iedere zaak wil winnen? Neem dan contact met mij op. Tijdens een eerste gesprek leg ik u gratis uit wat ik voor u kan betekenen en wat ik u zou adviseren als ik uw raadsman was. Ik werk op basis van uurtarief, maar behandel ook jaarlijks een quotum pro deo zaken. Ongeacht de omvang van een portemonnee, heeft iedereen namelijk recht heeft op bijstand van een goede advocaat. 

Laat een contactverzoek achter, bijvoorbeeld wanneer:

 • U bent opgeroepen als verdachte bij de politie;
 • U een dagvaarding heeft ontvangen;
 • U een second opinion wilt of in hoger wilt komen tegen een veroordeling;
 • Uw rijbewijs in beslag is genomen en u geen 2 tot 6 maanden wilt wachten voordat u weer mag rijden;
 • Uw goederen (telefoon, geld, auto) etc. in beslag zijn genomen en u deze zo snel mogelijk terug wilt.

Talenkennis: Nederlands en Engels

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Dijkers

Ik benaderde mr. Dijkers met een vraag of hij mijn rijbewijs dat ten onrechte door de politie was afgepakt kon terugkrijgen. Een week later zat ik weer achter het stuur. Voor een snel en goed resultaat kan ik Ferre Dijkers aanbevelen.
De politie beschuldigde mij van witwassen en had beslag gelegd meerdere bankrekeningen. Gelukkig heb ik een verzoek achtergelaten bij Ferre. Hij is met mij naar de FIOD gegaan en samen hebben wij uitleg gegeven over de herkomst van mijn vermogen. Inmiddels is toegezegd dat de zaak niet meer wordt doorgezet. Mijn geld krijg ik – met rente – terug. Fijn resultaat, fijne advocaat.
Ik was opgeroepen om als verdachte bij de politie verhoord te worden. Ik heb daarvoor advocaat Dijkers benaderd. Die is met mij meegegaan naar het verhoor. Daardoor voelde ik mij een stuk zekerder. Bovendien heeft Dijkers daarna de officier een brief gestuurd en werd de zaak niet meer doorgezet. Heel erg blij mee. Dank ook Eersterechtshulp.nl.
Mijn vader zijn telefoon was door de politie in beslag genomen. Daarin stonden alle telefoonnummers en zakelijke gegevens van hem die hij iedere dag nodig heeft. De advocaat heeft voor ons een klaagschrift ingediend, maar we hoefden daarvoor niet eens naar de rechtbank toe. Al heel snel kreeg mijn vader een brief dat hij alsnog zijn telefoon mocht ophalen. Dijkers, is een topper!!
Dijkers, is een tovenaar!
Prettig contact, schrijft niet met een vork en ook nog prima resultaat behaald.
Via iemand anders uit de gevangenis gehoord over advocaat Dijkers. Ik heb verder geen ervaring met advocaten, maar ik kan hem zeker aanraden.
Mijn vraag om advies te krijgen, tijdens het gratis inloopspreekuur, kon helaas niet in behandeling worden genomen, omdat advocaat Dijkers geen burgerrecht geschillen met de gemeente behandelt. Kort nadat ik digitaal het verzoek voor het gratis inloopspreekuur had ingediend, ben ik daarvan op de hoogte gesteld. Heel jammer dat ik niet verder op weg geholpen kon worden.
Mijn ervaring met de heer Dijkers te omschrijven als excellent. Hoewel nog lopende kan ik deze aanbevelen richting alle rechtsbehoefenden.
Heel erg goed. Goed contact top!