Van der Leer

Advocaat
Van der Leer

Cliq advocaten 28 ervaringen van anderen
 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Wordt u verdacht van een strafbaar feit en wilt u een ervaren advocaat aan uw zijde die vecht voor uw recht, dan ben ik er voor u! Ik ben goed bereikbaar, reageer snel en ik neem alle tijd voor uw verhaal. Tijdens een eerste gratis gesprek bespreek ik met u uw zaak en komen we samen tot de beste aanpak. Ik werk op toevoegingsbasis (pro deo) wanneer u daarvoor in aanmerking komt en anders ook op basis van een uurtarief. Iedereen verdient bijstand van een goede advocaat.

 • Opgeroepen als verdachte bij de politie?
 • Rijbewijs ingevorderd, (veroorzaken ongeval, te hard rijden, rijden onder invloed, rijden zonder rijbewijs, verlaten plaats ongeval)?
 • Dagvaarding ontvangen?
 • Slachtoffer van een misdrijf en wilt u hulp bij het indienen van een vordering?
 • Of wordt u verdacht van andere, verkeersdelicten, geweldsdelicten of vermogensdelicten

Neem gerust vrijblijvend contact op!

Talenkennis: Nederlands en Engels 

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Van der Leer

Inmiddels tot volle tevredenheid contact gehad met advocaat Van der Leer.
Een woord ...top. Ik had contact gelegd met de heer van der Leer. Binnen 10 seconden werd ik terug gebeld. Hij was direct open en eerlijk. Gaf antwoord op onze vragen. En gaf ons de steun die wij nodig hebben. Hij wordt zeker onze vaste advocaat voor toekomstige juridische zaken.
Wat ik het meest waardeer aan advocaat Van der Leer zijn zijn snelle acties. Ik werd netjes binnen 24 uur gebeld en ook daarna in de vervolgstappen handelt hij snel. Daarnaast merk je dat hij veel kennis en ervaring heeft en precies weet wat hij doet. Ook verloopt het contact met hem prettig en gemakkelijk. Tot nu toe zou ik hem dus zeker aanraden.
Dank voor jouw snelle en zeer duidelijke reactie! Was iedereen in dit land maar zo!
Mijn ervaring met advocaat van der Leer is zeer positief. Ik werd al snel na mijn melding door dhr. van der Leer teruggebeld. Hij heeft mijn vragen zeer deskundig en helder beantwoord. Ik ben dus ook zeer tevreden met de dienstverlening vanuit uw organisatie.
Dhr. van der Leer heeft mij uitstekend geholpen. Ik ben heel kort voor mijn zaak bij hem terecht gekomen en hij heeft super snel en bekwaam gehandeld waardoor ik een uitspraak te horen heb gekregen waar ik heel blij mee was. Ik had dit zonder hem niet gekund en de manier hoe hij werkt is heel fijn, alles wordt snel geregeld en is duidelijk. Kortom een dikke 10 voor Dhr. van der Leer.
Onze ervaring met advocaat Van der Leer was zeer prettig. Hij handelt adequaat en is vriendelijk, eerlijk en behulpzaam. Wij hebben onze situatie met hem besproken en samen geëvalueerd en hebben voor nu en voor de toekomst advies gekregen.
Dhr. van der leer heeft mij uitstekend geholpen, rijbewijs was ingevorderd voor 7 maanden, dankzij dhr. van der leer binnen twee maanden terug, top advocaat.
Zeer snelle reactie, deskundig advies. meteen gerustgesteld. Top advocaat!
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Van den Leer, de verkeersrechtsadvocaat die me heeft bijgestaan nadat mijn rijbewijs was ingevorderd. De heer Van den Leer heeft me op een professionele en duidelijke manier bijgestaan. Hij heeft al mijn vragen beantwoord en mij helder uiteengezet wat ik kan verwachten tijdens het proces.
Mijn ervaring met de heer Van der Leer zijn louter positief. De aanvraag werd rond middernacht gedaan en de volgende ochtend rond een uur of negen had ik hem al aan de lijn. Hij heeft mij direct, duidelijk, betrokken en vriendelijk te woord gestaan en heeft binnen een paar dagen mijn zaak opgehelderd. Erg fijn want deze zaak leverde mij veel stress op.
Goede dag, tot nu toe is mijn ervaring met dhr. van der Leer erg positief, communicatie is ook erg goed.
Ik had rond 23.00 uur een bericht gestuurd naar advocaat van de Leer. De volgende dag kreeg ik om 08.30 uur een telefonisch contact en hij gaf me meteen goed advies die ik ook meteen opgevolgd heb. Zeer tevreden. Ik zal mocht ik in de toekomst een advocaat nodig hebben meteen contact opnemen.
Advocaat Van der Leer heeft mij telefonisch heel veel informatie gegeven en daarmee al mijn zorgen weggenomen. Hij is super toegankelijk en nam alle tijd - ondanks dat hij na mij nog een hele hoop telefoontjes te plegen had. Veel dank!
Ik ben prima geholpen.
Ik heb een zeer positieve ervaring. Hij nam snel contact op, nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en heeft duidelijk de stappen doorlopen met mij wat mij gerust stelde. Ik zou hem zeker aanbevelen.
Advocaat van der Leer heeft mij bijgestaan bij een OM hoorgesprek en heeft ervoor gezorgd dat mijn rijbewijs niet is ingenomen. Ik was heel kort dag met het zoeken van hulp, maar advocaat van der Leer belde me binnen 1 uur terug en heeft alles duidelijk uitgelegd. Alles verliep precies zoals hij het zei. Ik raad iedereen hem aan.
Afgelopen periode was ik heel depressief, omdat mijn rijbewijs was ingevorderd. Sebastiaan Van der Leer heeft mij in deze periode goed geholpen. Ik heb uiteindelijk in één maand mijn rijbewijs terug gekregen.
Er werd zeer ruim de tijd voor mij genomen (geen haast gevoel) en ik heb goed eerlijk advies gekregen. Omdat ik op advies van Meneer van de Leer er geen zaak van maak zal ik hem niet inschakelen en stopte na het gesprek ook het contact. Fijn dat dit soort eerlijke mensen nog bestaan!
Ik kan deze advocaat aanraden. Alles gebeurde zoals op de website staat en ik kreeg goed inhoudelijk advies.
Ik heb n.a.v. een dagvaarding een contactverzoek ingediend en ik werd binnen 15 minuten teruggebeld en ik heb alles kunnen bespreken wat ik had opgeschreven. Advocaat van der Leer geeft aan dat hij mij kan bijstaan en wij hebben een afspraak gemaakt om naar alle papieren te kijken.
Ik had contact gezocht omdat ik binnenkort op het bureau moet komen voor een verhoring. Advocaat van der Leer heeft mij eerst uitgelegd hoe een verhoor precies in zijn werk gaat en heeft daarna informatie gegeven over wat je wel en vooral niet moet doen. Omdat ik toch wel spannend vind hebben wij afgesproken dat hij met mij meegaat. Heel erg bedankt voor dit platform!
Mijn rijbewijs was ingenomen en die heeft mr. van de Leer binnen 3 dagen terug weten te krijgen. Super, want zonder auto kom ik niet op mijn werk.
Ik was zeer zenuwachtig maar dat was eigenlijk meteen weg. Meneer van der Leer zegt dat hij mij kan helpen en hij kwam zeer rustig en ervaren over. Heel fijn want ik maakte mij veel zorgen.
Alles is volgens verwachting gegaan dus gewoon goed.
Afspraak hebben wij ingepland zodat wij samen alle documentatie kunnen doornemen. Tot nu toe hebben wij een heel goed gevoel bij alles.
Komt over als een kundige man die weet waar hij het over heeft.
Meneer van der Leer belde mij binnen het uur en heeft al mijn vragen rustig en duidelijk beantwoord. Er is een afspraak gemaakt voor volgende week.