Tijkotte

Advocaat
Tijkotte

FTW Advocaten 9 ervaringen van anderen
 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Als u een advocaat nodig heeft, wilt u natuurlijk een zeer deskundige en gespecialiseerde advocaat. Bij FTW Advocaten bent u dan aan het goede adres. 

Sinds mijn beĆ«diging als advocaat in 2005 houd ik mij vrijwel uitsluitend bezig met strafzaken en heb in die jaren talloze strafzaken behandeld. Op kantoor hebben we ook veel expertise op het gebied van huurrecht en staan we slachtoffers bij in strafzaken. Kenmerkend voor onze werkwijze zijn kwaliteit, toegankelijk en zeer goede bereikbaarheid (ook in het weekend). 

U kunt op mijn juridische bijstand rekenen op alle terreinen binnen het reguliere strafrecht. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om relatief eenvoudige verdenkingen of om complexe en omvangrijke strafzaken.

Als u gedagvaard bent om te verschijnen voor de politierechter of meervoudige strafkamer, als u bent uitgenodigd om te verschijnen op een zogeheten OM-zitting, als u dient te verschijnen op een politiebureau om als verdachte gehoord te worden, neemt dan u gerust geheel vrijblijvend contact met mij op om te bespreken wat ik voor u kan betekenen. Ook voor andere strafrechtelijke procedures, zoals klaagschriftprocedures (tegen ingehouden rijbewijzen/inbeslaggenomen voorwerpen) of artikel 12 Sv-zaken, kunt u bij mij terecht. Daarnaast doe ik cassaties bij de Hoge Raad en zaken die samenhangen met woonfraude.

Ook in strafzaken waarbij slachtoffers bijstand wensen of als benadeelde partij schadevergoeding willen kan ons kantoor u bijstaan. Tot slot verlenen de advocaten van ons kantoor met veel ervaring in het huurrecht bijstand aan huurders en verhuurder in allerlei soorten huurzaken. U kunt ook bij ons terecht voor algemeen civiel recht (verbintenissenrecht), voor als u problemen hebt bij (het nakomen van) een overeenkomst of contract.

Ons kantoor is gevestigd is in de gemeente Zaanstad, maar we verlenen rechtsbijstand door heel Nederland. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat ik voor u kan betekenen. 

Talenkennis: Nederlands, Engels, Duits en Spaans

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Tijkotte

Prima geholpen.
Meneer Tijkotte heeft mijn zaak bekeken en geeft aan dat hij mij goed kan helpen. Heel erg fijn.
Nam uitgebreid de tijd en heeft ons goed advies gegeven.
Goed gesprek en hebben vervolgafspraak gemaakt.
Ik wil advocaat Tijkotte bedanken voor zijn hulp!
Advocaat Tijkotte heeft uitgezocht dat alle kosten via de overheid worden betaald. Heel erg fijn omdat wij momenteel in de schulden zitten.
De heer Tijkotte heeft contact met mij opgenomen en zal mij bijstaan in mijn zaak. Het gesprek was professioneel en vriendelijk.
Beter kom het niet!
Tevreden snel contact gezocht. Bedankt.