Schuijlenburg

Advocaat
Schuijlenburg

Damlaan Advocaten 8 ervaringen van anderen
 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Ik ben sinds 1995 advocaat en ben werkzaam bij Damlaan Advocaten in Leidschendam. Ik sta cliënten zowel op betalende basis als ‘pro deo’ bij in grote en kleine strafzaken (waaronder ook jeugdstrafrecht). Naast het strafrecht kunt u bij mij uitstekend terecht voor juridisch advies en bijstand in procedures op het gebied van het familierecht (waaronder echtscheidingen, alimentatiekwesties, omgang- en gezag), arbeidsrecht (ontslag, loonvorderingen) en het algemene civiele recht (b.v. zaken op het gebied van het verbintenissenrecht en bijstand in schuldsaneringszaken). Mijn eerste advies aan u: neem tijdig contact op met een advocaat! Een eerste advies is altijd gratis. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreek ik met u wat er in uw zaak moet gebeuren en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Ik ga altijd na of u op grond van uw inkomsten in aanmerking komt voor door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand, oftewel ‘pro deo’ (in welk geval u alleen een eigen bijdrage hoeft te betalen).

Talenkennis: Nederlands

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Schuijlenburg

Hij heeft héél snel contact met mij opgenomen en ik kon meteen langs voor een afspraak. Hij heeft goed geluisterd, nam de tijd voor mijn verhaal en hij heeft mij eerlijk geadviseerd, ook over de kosten en eigen bijdrage. Hoewel er niet veel 'te doen' was voor mij, drukte hij me wel op het hart hem meteen te bellen als dat nodig was. Een prettige ontmoeting en hij zal de eerste zijn die ik bel als het nodig is.
Het contact met advocaat Schuijlenburg is heel goed bevallen. Hij heeft mijn vragen kunnen beantwoorden en als ik hem toch nodig ga hebben weet ik hem te vinden.
Mr. Schuijlenburg heeft gelijk contact met mij opgenomen. Hoewel ik heb uiteindelijk geen afspraak heb gemaakt in zjjn kantoor, ben ik wel erg tevreden over zijn efficiency en professionaliteit.
Binnen 24u heeft dhr. Schuijlenberg contact met me opgenomen en antwoord gegeven op al mn vragen rondom de aanvraag van een echtscheiding en rechtsbijstand. Hartelijk dank hiervoor nogmaals!
Ik heb het contact met dhr. Schuijlenburg als heel positief ervaren. Hij reageerde heel snel en ik heb inmiddels ook een goed telefoongesprek met hem gevoerd.
Goede ervaring. Professionele mail gevolgd door een professioneel telefoongesprekje.
Dhr. Schuijlenburg heeft direct na mijn aanvraag gereageerd. Wij hebben een afspraak gemaakt waarbij dhr. Schuijlenburg, in eerste instantie telefonisch al veel van mijn vragen heeft kunnen beantwoorden, en mijn mandaat in zijn handen heeft genomen nadat ik op zijn kantoor was uitgenodigd om beslissingen te kunnen nemen. Hij ging gelijk aan de slag met de berekening ivm kinderalimentatie, en stelde mij direct op de hoogte van het resultaat. Dhr. is een sympathieke, rustige man die mijn vertrouwen kon winnen.
Eerlijk en vakkundig antwoord gekregen.