Noordanus

Advocaat
Noordanus

Noordanus Advocatuur 17 ervaringen van anderen
 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Ik hou mij al jaren enkel en alleen bezig met strafrecht. Aan mij heeft u een advocaat met veel doorzettingsvermogen, een goede bereikbaarheid (ook in het weekend) en goede communicatieve vaardigheden. Ik verleen rechtsbijstand in complexe, maar ook in minder complexe strafzaken. Zo verdedig ik cliënten die worden verdacht van verkeersdelicten, zedendelicten, geweldsdelicten, levensdelicten (bijvoorbeeld moord/doodslag), fraude, delicten met betrekking tot verdovende middelen en criminele organisaties en vermogensdelicten (bijvoorbeeld diefstal/heling). Ook behandel ik klaagschriftprocedures aangaande inbeslaggenomen goederen en klaagschriften na invordering van het rijbewijs. Ik streef altijd naar het beste resultaat. Cliënten waarderen mijn werkzaamheden met maar liefst een 9.8!

Ook sta ik slachtoffers van ernstige geweld- en zedendelicten bij in strafprocedures. Ik kan helpen bij het indienen van een vordering benadeelde partij en het uitoefenen van het spreekrecht. Daarnaast bied ik een luisterend oor en help ik u bij de moeilijke juridische keuzes waar u als slachtoffer voor komt te staan.

Uw zaak krijgt bij mij de aandacht die het verdient. Geen verschil wordt gemaakt tussen pro deo zaken (zaken op basis van toevoeging) en betalende zaken. Het eerste telefonische consult is kosteloos.

Talenkennis: Nederlands, Engels en Duits

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Noordanus

Alles kunnen bespreken en goed advies gekregen!
Advocaat Noordanus is erg vriendelijk en heeft goed naar mij geluisterd Ze verzekerde mij van haar hulp.
Eerste ervaring: prettig gesprek en meelevend. Begrijpt heel goed wat dit alles met mij doet. Advies was om alle papieren aangetekend op te sturen zodat ze deze kan bestuderen. Nu is het dus even afwachten op haar reactie. Overall heb ik hier een prettig gevoel over.
Prima gesprek gehad. Duidelijke antwoorden op mijn vragen. Zeer vriendelijk.
Het contact is goed verlopen en de juiste informatie ontvangen. Een uiterst aardige mevrouw.
Mijn ervaring met de advocaat van Noordanus advocaten is goed. Ik ben snel gebeld en heb duidelijk advies gekregen.
Ik heb contact gehad met advocaat Noordanus. Dat was een helder goed gesprek. Ik moet haar van de kwestie op de hoogte houden. Dus vandaag zal ik weer contact opnemen met haar. Bedankt voor deze mogelijkheid.
Ik vond het een hele fijne ervaring, mevrouw is erg vriendelijk, luistert erg goed. Mevrouw reageerde ook al heel snel. Ik hoop ook zeker dat mevrouw Noordanus ons verder kan helpen, ik heb wel vertrouwen in haar.
Komt kundig over en heb er alle vertrouwen erin dat zij mij kan helpen met mijn strafzaak.
Het was duidelijk en heel fijn gesprek gesprek.
Ik werd binnen 2 uur al teruggebeld en heb alles kunnen bespreken. Mevrouw Noordanus gaat mij helpen en voor mij toevoeging aanvragen zodat alle kosten gedekt worden. Dat moet ook wel want ik heb momenteel net genoeg geld om rond te komen. Blij dat het zo kan!
Omdat ik volgende week al moet komen bij rechter heb ik erg veel stress. Mevrouw kon nog wat schuiven in haar agenda en kan mij nu bijstaan. Heel dankbaar!
Kennis van zaken en duidelijk!
We hebben kort mijn problemen besproken en afgesproken om een afspraak te maken. Ik heb na een lange tijd eindelijk weer het gevoel dat er licht is aan het einde van tunnel!
Fijn en empathisch mens.
Wij hebben onze situatie uitgebreid kunnen toelichten en al onze vragen kunnen stellen. Wij sturen nu alle correspondentie die wij hebben naar mevrouw Noordanus en volgende week gaan we het samen doornemen. Super!
Eerste contact was heel positief en wij hebben besloten om haar in te schakelen.