Onvrijwillige overplaatsing - Gratis gesprek advocaat binnen 24 uur!

Gratis gesprek advocaat bij een onvrijwillige overplaatsing 

Vraag een gratis gesprek aan met een advocaat uit uw regio bij onvrijwillige overplaatsing en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen

 1. Klik op Gratis gesprek advocaat
 2. Selecteer uw plaats 
 3. Als u minder dan € 29.400 bruto per jaar verdient klik op Pro deo
 4. Selecteer uit verschillende profielen een advocaat voor een gratis gesprek
 5. Vul het contactformulier in en binnen 24 uur neemt de advocaat contact met u op!

Wat is een onvrijwillige overplaatsing? 

Een onvrijwillige overplaatsing wijzigt de arbeidsvoorwaarden van een werknemer. Die hoeft een overplaatsing dan ook niet zomaar te accepteren. Onder een aantal omstandigheden kan echter wel van de werknemer worden verlangd dat hij/zij akkoord gaat met de overplaatsing. Zo kan het zijn dat er een eenzijdig wijzigingsbeding in de arbeidsovereenkomst is opgenomen. Als dat het geval is, dan is het niet nodig dat de werknemer instemt met de wijziging. Wel is van belang welke reden de werkgever voor de onvrijwillige overplaatsing heeft. 

Waarom een (pro deo) advocaat bij onvrijwillige overplaatsing

Een (pro deo) advocaat kan uw belangen behartigen bij onvrijwillige overplaatsing. Als er geen eenzijdig wijzigingsbeding is opgenomen in de overeenkomst is instemming van de werknemer nodig. Als de werknemer niet instemt met de wijziging, dan zal de kantonrechter daar een uitspraak over moeten doen. De kantonrechter beslist dan of van de werknemer kan worden verwacht dat hij/zij instemt met de overplaatsing. Dit doet de kantonrechter door te kijken naar goed werkgever- en werknemerschap. Indien u als werknemer of werkgever een conflict heeft omtrent een overplaatsing, dan is het van belang dat u een specialist om hulp vraagt. Een (pro deo) advocaat is bekend met de toets die de kantonrechter zal doen om te komen tot een beslissing en kan u hierbij dan ook goed vertegenwoordigen.

Wat houdt een gratis gesprek over onvrijwillige overplaatsing in? 

Alle (pro deo) advocaten met het expertisegebied Werk en ontslag hebben veel ervaring met zaken die over onvrijwillige overplaatsing gaan. Selecteer een (pro deo) advocaat voor een gratis gesprek en binnen 24 uur wordt er door deze advocaat contact met u opgenomen. In een gratis en vrijblijvend gesprek zal de (pro deo) advocaat:

 • Uw zaak met u doornemen en uw vragen beantwoorden
 • Aangeven wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Het verloop van de procedure met u doornemen
 • Kijken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand
 • Indien u verzekerd bent, uitzoeken of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is u een indicatie van de kosten geven

Kortom: vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan met een (pro deo) advocaat bij onvrijwillige overplaatsing. Daarna kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Andere onderwerpen die mogelijk interessant voor u zijn