Dekker

Advocaat
Dekker

WS Advocaten 8 ervaringen van anderen
 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Door mijn ruime ervaring, praktische insteek en heldere communicatie bent u verzekerd van duidelijke deskundige juridische bijstand. Ik behandel zaken op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid zoals bijstand, Ziektewet, WW, WIA maar ook WMO ZVW en WLZ.

Deskundige juridische bijstand voor iedereen. Dat is waar ik voor sta. De mogelijkheid om je recht te halen dient niet afhankelijk te zijn van de diepte van je zakken. Met deze instelling werk ik zowel op betalende als op pro deo basis.

Talenkennis: Nederlands, Engels

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Dekker

Ik maakte mij erg veel zorgen maar ben na het gesprek gerustgesteld. We gaan samen kijken hoe we dit kunnen oplossen.
Goed geholpen!
Mijn ervaring met advocaat Dekker is tot nu toe uitstekend. Mr. Dekker heeft snel en adequaat gereageerd op mijn vraag.
Uiterst vriendelijk en bekwaam. Belde meteen en dat vond ik erg goed. Goede adviezen en wil hem daarvoor hartelijk bedanken.
Hierbij wil ik laten weten dat ik zeer tevreden ben over het contact met Dhr. Dekker. Het contact kwam zeer snel tot stand en Dhr. Dekker heeft mij in een kort gesprek duidelijkheid gegeven over een concrete vraag die ik had over de rechtsgeldigheid van een document.
Ik heb hele goede ervaring met de advocaat Dekker Die heeft op tijd gereageerd en aangezien hij niet helemaal gespecialiseerd was in de zaak heeft hij mij naar een andere kantoor doorverwezen.
Advocaat Dekker heb ik als heel sympathiek ervaren. Hij heeft heel snel contact met mij opgenomen en heeft een goed luisterend oor, maar helaas kan hij op juridisch vlak niet veel voor mij betekenen. Dit, omdat zijn specialiteit niet ligt op de gebieden die met mijn vragen te maken hebben.
Mijn ervaring met adv Dekker was zeer goed. Hij belde me snel, was duidelijk. En heeft me goed advies gegeven zodat ik wist welke actie ik moest gaan nemen. Vriendelijk en kennis van zaken. Ik zou hem zeker aanraden.