Karami

Advocaat
Karami

Karami Advocatuur 14 ervaringen van anderen
 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Voor uw recht voer ik het gevecht! Ik vind het belangrijk dat een ieder toegang heeft tot juridisch advies. Het betreft niet zomaar juridisch advies, maar ik streef altijd naar hoogwaardig juridisch advies. Kwaliteit staat dan ook op nummer één bij mij. Soms kan het voelen alsof de hele wereld tegen u is: als u uw huis uit moet; als u wordt aangehouden; of als er simpelweg niet naar u wordt geluisterd. Mocht dit het geval zijn dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. 

Talenkennis: Nederlands, Turks, Engels, Arabisch en Berbers

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Karami

Advocaat Karami belde mij dezelfde dag nog terug en heeft uitgezocht dat ik in aanmerking kom voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Hier ben ik erg blij om want ik heb 2 kinderen en genoeg andere kosten.
Goede dienst en goed geholpen door mevrouw Karami. Een zeer aardige vrouw.
Erg tevreden.
Prettig gesprek en een goede service!
Alles ging zoals op de website staat. Ik werd binnen 24 uur teruggebeld en mijn vragen zijn beantwoord. Voor volgende week hebben wij een afspraak ingepland.
Eindelijk iemand die naar mij luistert. Bij het juridisch loket werd ik van het kastje naar de muur gestuurd en heb ik niet eens aan een echte advocaat mijn verhaal kunnen doen. Bedankt mevrouw Karami!
Ik heb nog nooit een advocaat nodig gehad tot nu. Maar mijn eerste ervaring was top! Eerst mediation geprobeerd maar nu blijkt dat daar ook aardig wat fouten zijn gemaakt. Ik ben blij dat zij me nu gaat helpen om alles te regelen. Wat ook erg fijn is, is dat ik nu echt gehoord word en dat geeft ook een fijn gevoel.
Ik heb het contact met advocaat Karami als erg prettig ervaren! Ik werd erg snel gebeld en zij waren zeer vriendelijk. Ik zou Karami zeker aan andere aanraden.
Ik heb nog nooit een advocaat nodig gehad tot nu. Maar mijn eerste ervaring was top! Eerst mediation geprobeerd maar nu blijkt dat daar ook aardig wat fouten zijn gemaakt. Ik ben blij dat zij me nu gaat helpen om alles te regelen. Wat ook erg fijn is, is dat ik nu echt gehoord word en dat geeft ook een fijn gevoel.
Advocaat Karami heeft mij terug gebeld na ongeveer 26 uur en heeft mij het nodige advies gegeven. Daarnaast heb ik de contact gegevens van het kantoor mogen ontvangen voor het geval dat ik extra informatie / hulp nodig mocht hebben. Ik vind dat men mij prima geholpen heeft en zal een donatie doen.
Mijn moeder is Turks en vond het heel fijn om in haar moedertaal te woord te worden gestaan door een advocaat. Heel erg bedankt hiervoor!
Het contact met de advocaat was prima! Een aantal uren voordat zij belde, had de leverancier contact opgenomen met het bericht dat het bedrijf toch de verplichtingen nakwam. Het was dus niet meer nodig. Maar over het terugbellen, de klantvriendelijkheid etc. ben ik erg positief!
Advocaat Karami heeft netjes contact opgenomen en mijn vraag kort en duidelijk beantwoord, meer had ik niet nodig. Alles naar volle tevredenheid.
Ervaring met de advocaat ze heeft snel teruggebeld maar kon mij helaas niet helpen met de IND volgende keer beter!