Ontslag met wederzijds goedvinden - Gratis gesprek advocaat binnen 24 uur!

Gratis gesprek advocaat bij ontslag met wederzijds goedvinden 

Vraag een gratis gesprek aan met een advocaat uit uw regio bij ontslag met wederzijds goedvinden en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen

 1. Klik op Gratis gesprek advocaat
 2. Selecteer uw plaats 
 3. Als u minder dan € 29.400 bruto per jaar verdient klik op Pro deo
 4. Selecteer uit verschillende profielen een advocaat voor een gratis gesprek
 5. Vul het contactformulier in en binnen 24 uur neemt de advocaat contact met u op!

Wat is een ontslag met wederzijds goedvinden?

Bij een ontslag met wederzijds goedvinden komen de werkgever en werknemer overeen dat de arbeidsovereenkomst beëindigd zal worden. Daarbij kunnen de werkgever en werknemer zelf afspraken maken over eventuele voorwaarden waaraan dan voldaan moet zijn. Het is verstandig om deze afspraken schriftelijk vast te leggen. U heeft als werknemer 14 dagen bedenktijd. U kunt dan terugkomen op hetgeen afgesproken is in de beëindigingsovereenkomst. Uw werkgever is verplicht u hierop te wijzen. Wanneer uw werkgever dit niet doet, zal de bedenktijd met nog eens 7 dagen verlengd worden.

Waarom een (pro deo) advocaat bij ontslag met wederzijds goedvinden?

Het ontslag met wederzijds goedvinden biedt voordelen en ruimte voor onderhandeling. U bent immers niet verplicht akkoord te gaan met het ontslag. Uw werkgever wil u ontslaan en is deels afhankelijk van uw medewerking. De werkgever moet ook rekening houden met uw belangen bij ontslag. De nadelige gevolgen van het ontslag kunnen bijvoorbeeld worden gecompenseerd door een transitievergoeding. U ontvangt dan een geldbedrag ter compensatie. Ook de (partiële) ongedaanmaking van een concurrentie- of relatiebeding behoort tot de mogelijkheden. Een (pro deo) advocaat is er voor u om het beste resultaat uit de onderhandeling te halen.

Wat houdt een gratis gesprek over ontslag met wederzijds goedvinden in? 

Alle (pro deo) advocaten met het expertisegebied Werk en ontslag hebben veel ervaring met zaken die over ontslag met wederzijds goedvinden gaan. Selecteer een (pro deo) advocaat voor een gratis gesprek en binnen 24 uur wordt er door deze advocaat contact met u opgenomen. In een gratis en vrijblijvend gesprek zal de (pro deo) advocaat:

 • Uw zaak met u doornemen en uw vragen beantwoorden
 • Aangeven wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Het verloop van de procedure met u doornemen
 • Kijken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand
 • Indien u verzekerd bent, uitzoeken of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is u een indicatie van de kosten geven

Kortom: vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan met een (pro deo) advocaat bij ontslag met wederzijds goedvinden. Daarna kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Andere onderwerpen die mogelijk interessant voor u zijn