Eisenberger

Advocaat
Eisenberger

HRE Advocaten 14 ervaringen van anderen
 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Graag sta ik u als advocaat bij. Ik heb een landelijke praktijk wat betekent dat iedereen in Nederland bij mij terecht kan. Dit geldt zowel voor kleine zaken als grote complexe zaken. U bent bij mij in goede handen. Tijdens het gratis gesprek probeer ik samen met u tot de kern van het probleem te komen zodat ik goed kan aangeven wat uw mogelijkheden zijn. 'Uw probleem' wordt dan 'Ons probleem'. U staat er dan niet meer alleen voor en er is altijd een oplossing.  

Talenkennis: Nederlands, Engels, Frans en Duits

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Eisenberger

Ik ben heel goed geholpen.
Een uur nadat het contactverzoek had ingediend werd ik gebeld en heb ik een erg goed gesprek gehad met advocaat Eisenberger. Hij nam zeer uitgebreid de tijd voor mij.
Alles verliep naar verwachting zoals het op de website wordt uitgelegd. Prima dus!
Tijdens het telefoongesprek hebben wij onze situatie aan mr. Eisenberger uitgelegd en onze vragen gesteld. Wij hebben nu een afspraak gemaakt waarin wij samen naar de door ons bewaarde correspondentie gaan bekijken. Wij hebben tot nu toe een erg goed gevoel.
Alles is naar wens verlopen. Dank!
Verwachtingen zijn waargemaakt. En die waren erg hoog:)
Vriendelijke man
Ik heb razend snel een reactie ontvangen van advocaat Eisenberger. Opvolgend een sms of zijn email in goede orde is ontvangen. Heel duidelijk en prettig.
Ben na mijn aanmelding snel benaderd door advocaat Eisenberger en tot nu toe zeer tevreden over zijn inzet, krijg snel antwoord en is betrokken! Alvast dank, het neemt een hoop zorgen en stress weg op deze manier.
Wij hebben goede bevindingen i.v.m. de hr Eisenberger. Hij heeft ons heel goed geholpen in onze zaak en zijn dus heel tevreden over hoe e.e.a. verlopen is.
Nadat ik het verzoek om rechtshulp had ingediend, mailde Mr. Eisenberger me binnen 1 uur. Mijn probleem voorgelegd en hij is daar mee aan de slag gegaan. Omdat hij gespecialiseerd is in arbeidsrecht, was dit m.i. een " gemakkelijke" opdracht. In 1 week tijd is mijn probleem afgehandeld, naar volledige tevredenheid. Ik kan Mr. Eisenberger van harte aanbevelen bij mensen met arbeidsrecht problemen.
Het eerste contact met advocaat Eisenberger is snel en zeer goed verlopen.
Dinsdagavond 30 januari contact gehad met de Heer Eisenberger en de vraag waar ik mee zat was al snel beantwoord. Met de snelle reactie kan ik aangeven bij mijn werkgever dat ik in mijn recht sta. Hartelijk dank dat dit mensen zo kan helpen in bepaalde situaties.
De heer Eisenberger heeft direct contact opgenomen.