Reitsma

Advocaat
Reitsma

Reitsma Advocaten 11 ervaringen van anderen
 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Erwin Reitsma, advocaat sinds 2000. Ik sta zowel particulieren als bedrijven en instellingen bij. Mijn belangrijkste taak is mensen echt verder te helpen, waarbij ik vooral het “geluk” van mijn cliënten voor ogen houd in plaats van het "gelijk". Ik ga dus altijd met u na of het probleem nog samen acceptabel op te lossen valt, ter voorkoming van een dure procedure. Soms heeft deze aanpak geen zin (meer). Dan zal ik uw standpunt professioneel en met verve aan de rechter voorleggen, met alle kundigheid en ervaring die ik in huis heb.

Talenkennis: Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Frans
 

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Reitsma

De heer Reitsma heeft me prima geholpen.
Prettige advocaat die erg goed met mij meedacht.
Ervaren advocaat die weet waar die het over heeft.
Ik heb het contact als erg prettig en helpend ervaren en fijn dat de advocaat zo snel contact opneemt!
Wij zijn al snel teruggebeld en geïnformeerd door iemand die goede kennis van zaken heeft. Goede duidelijke uitleg en geduldig. Een zeer prettig persoon om een gesprek mee te voeren. Wij nemen indien nodig zeker met dhr. Reitsma contact op.
De heer Reitsma heeft gisteren contact opgenomen met mij. Het gesprek was fijn en hierdoor zou ik ook graag hem mijn zaak laten vertegenwoordigen.
Mijn ervaring met de advocaat mr. E. Reitsma was echt super !! deze man verstaat zijn vak en je kunt merken dat hij ook nog eens les geeft.!! Super beleefde en zo te horen ervaren en meeleeft.! Geeft goede adviezen en vertelde ook dat wij ’n notaris moesten nemen. Nu nog geen advocaat ivm het opstellen van onze erfenis. Werkelijk zelden zo’n advocaat meegemaakt !! Als wij ooit ’n advocaat nodig zouden hebben wordt het gelijk deze man! Straalt zelfs door de telefoon kundigheid , rust en beleefd uit.
Ben in contact gekomen met advocaat Reitsma en kan alleen maar zeggen wat een geweldige vriendelijke, warme man. Hij biedt een luisterend oor en geeft goed advies voor je problemen waarvan je niet weet wat je daar mee aan moet. Topadvocaat.
Ik heb het eerste contact als prettig ervaren.
Het was een zeer fijn en aangenaam gesprek met Dhr. Reitsma. Erg vriendelijk en zo te horen ontzettend veel ervaring. Hij heeft me gevraagd de stukken op te sturen en zal deze dan zorgvuldig bekijken. Helemaal Top! Bedankt heer Reitsma.
Mijn ervaring met advocaat Reitsma was uiterst goed. Meneer heeft mij goed te woord gestaan, voelde me serieus genomen, en heeft duidelijk gemaakt waar ik vragen bij had. Ik zou mijn ervaring met hem beoordelen op een 10/10. Nogmaals bedankt.