Rechtswinkel Landgraaf of gratis gesprek advocaat

Rechtswinkel Landgraaf of pro deo advocaat

Ga naar een rechtswinkel in Landgraaf of vraag een gratis gesprek aan met een pro deo advocaat.

Rechtswinkels Landgraaf

Persoonlijke tekst Stichting Wetswinkel Landgraaf

Vind de juiste weg via de Wetswinkel Landgraaf. Heeft u juridische problemen? Bijvoorbeeld met uw huurbaas, werkgever of buren? Dan kunt u op donderdagavond van 18.30 uur tot 20.30 uur gebruik maken van het gratis inloopspreekuur op het Burgerhoes. Stichting Wetswinkel Landgraaf bestaat uit een team van rechtenstudenten van Maastricht University. Het is laagdrempelig en zonder afspraak. Hoe werkt het? Als u binnenkomt op het gemeentehuis mag u plaatsnemen op de banken. Mocht de deur gesloten zijn, dan mag u aanbellen en komen wij de deur openmaken. Wij zullen u vervolgens meenemen naar de spreekkamers waar twee collega’s het gesprek met u aangaan. Hierin wordt uw juridische vraag besproken. Hierna gaan wij aan de slag met een advies en kunnen wij eventueel acties ondernemen. Wij leggen uit hoe het recht in elkaar steekt om vervolgens te helpen met het opstellen van brieven of door de cliënt te verwijzen naar de juiste instantie. Vaak is dat ook alles dat nodig is om een probleem tot een goed einde te brengen. Heeft u juridische hulp nodig? Stuur een e-mail met uw vraag of probleem naar info@wetswinkel-landgraaf.nl. Dan neemt een van de medewerkers contact met u op. Kijk voor meer informatie op onze website.

Gratis gesprek met een pro deo advocaat

Selecteer een pro deo advocaat voor een gratis gesprek. Binnen 24 uur wordt er door deze advocaat contact met u opgenomen. In een gratis en vrijblijvend gesprek zal die:

  • Uw kwestie met u doornemen en uw vragen beantwoorden
  • Aangeven wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
  • Het verloop van de procedure met u doornemen
  • Kijken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand
  • Indien u verzekerd bent, uitzoeken of uw kwestie onder uw dekking valt
  • Als beide niet van toepassing is u een indicatie van de kosten geven

Kortom: Ga naar een rechtswinkel in Landgraaf of vraag een gratis en vrijblijvend een gesprek aan met een pro deo advocaat zodat u daarna weloverwogen uw vervolgstappen kunt bepalen.