Rechtswinkel Goeree-Overflakkee - Gratis rechtshulp

Rechtswinkel Goeree-Overflakkee of pro deo advocaat

Ga naar een rechtswinkel in Goeree-Overflakkee of vraag een gratis gesprek aan met een pro deo advocaat.

Rechtswinkels Goeree-Overflakkee

Persoonlijke tekst Rechtswinkels Goeree-Overflakkee

De Rechtswinkel Goeree-Overflakkee zet zich in voor laagdrempelig juridisch advies op maat. Rechtszoekenden kunnen bij ons terecht met vragen binnen elk rechtsgebied, welke ze op één van onze inloopspreekuren kunnen stellen. Na afloop van het inloopspreekuur gaan twee van onze medewerkers aan de slag met een advies. Het advies ontvangt de cliënt binnen twee weken, maar wanneer er spoed bij is, is een versnelde behandeling natuurlijk mogelijk. De Rechtswinkel Goeree-Overflakkee bestaat uit een groep bekwame rechtenstudenten en wordt bijgestaan door diverse sponsoren uit de regio. Indien een zaak zich leent voor juridische rechtsbijstand kunnen wij onze samenwerking met de advocatenkantoren daarvoor inzetten. Naast de op maat gemaakte adviezen naar aanleiding van gestelde vragen op een spreekuur, kunnen rechtszoekenden ook terecht op onze website, waar zij juridische blogs kunnen vinden over diverse onderwerpen. De blogs verschijnen maandelijks en worden geschreven in begrijpelijke taal. De thema's worden zorgvuldig uitgekozen waardoor de informatie relevant is voor vele rechtszoekenden.

Gratis gesprek met een pro deo advocaat

Selecteer een pro deo advocaat voor een gratis gesprek. Binnen 24 uur wordt er door deze advocaat contact met u opgenomen. In een gratis en vrijblijvend gesprek zal die:

  • Uw kwestie met u doornemen en uw vragen beantwoorden
  • Aangeven wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
  • Het verloop van de procedure met u doornemen
  • Kijken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand
  • Indien u verzekerd bent, uitzoeken of uw kwestie onder uw dekking valt
  • Als beide niet van toepassing is u een indicatie van de kosten geven

Kortom: Ga naar een rechtswinkel in Goeree-Overflakkee of vraag een gratis en vrijblijvend een gesprek aan met een pro deo advocaat zodat u daarna weloverwogen uw vervolgstappen kunt bepalen.