Rechtswinkel Elst of gratis gesprek advocaat

Rechtswinkel Elst of pro deo advocaat

Ga naar een rechtswinkel in Elst of vraag een gratis gesprek aan met een pro deo advocaat.

Rechtswinkels Elst

Persoonlijke tekst Rechtswinkel Over-Betuwe 

Stichting Rechtswinkel Over-Betuwe voorziet u van gratis juridisch advies in Elst, Bemmel, Huissen en Oosterhout. Tijdens onze maandelijkse inloopspreekuren kunt u bij ons terecht met al uw juridische vragen. Rechtswinkel Overbetuwe bestaat uit een groep enthousiaste rechtenstudenten van de Radboud Universiteit. Zij beschikken over de nodige kennis om u te kunnen helpen met uw probleem. Wij nemen uw zaak in behandeling en zullen u binnen twee weken voorzien van een advies. Het advies wordt dan per e-mail of, indien u dit wenst, per post naar u toegestuurd. Kunt u niet fysiek langskomen op een spreekuur, dan adviseren wij ook per mail. U kunt uw juridische vraag mailen naar info@rechtswinkeloverbetuwe.nl. Een bezoek aan onze Rechtswinkel is geheel kosteloos. Actuele data en tijden van onze spreekuren zijn te vinden op onze website.

Gratis gesprek met een pro deo advocaat

Selecteer een pro deo advocaat voor een gratis gesprek. Binnen 24 uur wordt er door deze advocaat contact met u opgenomen. In een gratis en vrijblijvend gesprek zal die:

  • Uw kwestie met u doornemen en uw vragen beantwoorden
  • Aangeven wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
  • Het verloop van de procedure met u doornemen
  • Kijken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand
  • Indien u verzekerd bent, uitzoeken of uw kwestie onder uw dekking valt
  • Als beide niet van toepassing is u een indicatie van de kosten geven

Kortom: Ga naar een rechtswinkel in Elst of vraag een gratis en vrijblijvend een gesprek aan met een pro deo advocaat zodat u daarna weloverwogen uw vervolgstappen kunt bepalen.