Algemene voorwaarden - Gratis gesprek advocaat binnen 24 uur!

Gratis gesprek advocaat over conflict algemene voorwaarden 

Vraag een gratis gesprek aan met een advocaat uit uw regio bij een conflict algemene voorwaarden en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

 1. Klik op Gratis gesprek advocaat
 2. Selecteer uw plaats 
 3. Als u minder dan € 29.400 bruto per jaar verdient klik op pro deo
 4. Selecteer uit verschillende profielen een advocaat voor een gratis gesprek
 5. Vul het contactformulier in en binnen 24 uur neemt de advocaat contact met u op!

Wat is zijn algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden zijn voorwaarden die zijn opgesteld door de verkoper. Een koper en verkoper kunnen hier een conflict over krijgen. In de algemene voorwaarden zijn de  voorwaarden opgenomen omtrent de betaling, garantie en de eventuele klachtafhandeling. De algemene voorwaarden gelden echter alleen als de koper deze heeft aanvaard. Van aanvaarding van de algemene voorwaarden kan vrij snel gesproken worden. U wordt namelijk al geacht deze aanvaard te hebben als u weet dat de algemene voorwaarden deel uitmaken van de overeenkomst. Voor de verkoper bestaat de verplichting de algemene voorwaarden kenbaar te maken. 


Waarom een (pro deo) advocaat bij een conflict over algemene voorwaarden

Een (pro deo) advocaat kan uw belangen behartigen bij een conflict over algemene voorwaarden. U kunt zich als consument bij laten staan door een (pro deo) advocaat als u een conflict heeft met een verkoper over de algemene voorwaarden. Een (pro deo) advocaat kan ook een verkoper helpen bij het opstellen van de algemene voorwaarden. De (pro deo) advocaat kan de verkoper o.a. aangeven welke regels er voor welke branche gelden en wat u wel en niet mag opnemen in de algemene voorwaarden.


Vergoeding kosten advocaat bij conflict algemene voorwaarden 

Bij een conflict over algemene voorwaarden kiest u voor de hulp van een raadsman of raadsvrouw. Het advies wat deze u biedt, of bijvoorbeeld de ondersteuning hiervan tijdens een rechtszaak kunnen hoge kosten met zich meebrengen. Kiest u voor pro deo rechtshulp, dan worden deze kosten grotendeels betaald door de overheid. Helemaal kosteloos is hulp van een advocaat niet; u betaalt in veel gevallen een kleine eigen bijdrage. Of u aanspraak kunt maken op pro deo rechtshulp helpt een advocaat u tijdens een gratis eerste kennismakingsgesprek graag uit te zoeken.


Verzekeraar benaderen voor vergoeding advocaat bij conflict algemene voorwaarden

Kosten die u maakt voor de hulp van een advocaat bij een conflict over algemene voorwaarden kunt u in sommige gevallen ook declareren bij uw verzekeraar. Dit is logischerwijs uitsluitend mogelijk, wanneer u een reeds lopende rechtsbijstandverzekering heeft. Soms is een aanvullende module vereist. Laat een advocaat u bij een gratis kennismakingsgesprek helpen uit te zoeken, of deze kosten onder de dekking van uw verzekering vallen. 


Wat houdt een gratis gesprek over algemene voorwaarden in? 

Alle (pro deo) advocaten met het expertisegebied Consument, aankopen en garantie hebben veel ervaring met zaken die over een conflict algemene voorwaarden gaan. Selecteer een (pro deo) advocaat voor een gratis gesprek en binnen 24 uur wordt er door deze advocaat contact met u opgenomen. In een gratis en vrijblijvend gesprek zal de (pro deo) advocaat:

 • Uw zaak met u doornemen en uw vragen beantwoorden
 • Aangeven wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Het verloop van de procedure met u doornemen
 • Kijken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand
 • Indien u verzekerd bent, uitzoeken of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is u een indicatie van de kosten geven

Kortom: vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan met een (pro deo) advocaat bij een conflict over algemene voorwaarden. Daarna kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.