Görsültürk

Advocaat
Görsültürk

Advocatenkantoor MUSA 8 ervaringen van anderen
 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Bij advocatenkantoor MUSA bent u verzekerd van betrouwbare, deskundige en betrokken rechtsbijstand op het vlak van het bestuursrecht. Dat is het bijzondere recht dat uw verhouding met de overheid reguleert. Ik betrek u bij en neemt u mee bij elk facet van uw zaak, zodat u weet wat er speelt. Ik sta bekend om mijn menselijke benadering, betrokken houding, analytische vaardigheden en doortastende aanpak in iedere bestuursrechtelijke procedure. Ik bied mijn juridische diensten aan particulieren en bedrijven aan. Ik ontvangt cliënten op mijn kantoor, maar schroom er ook niet voor om mijn cliënten - waar nodig thuis of op het bedrijf- te bezoeken.

Talenkennis: Nederlands, Engels en Turks

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Görsültürk

Ik ben heel goed geholpen door meneer Görsültürk.
Ik werd binnen een half uur teruggebeld en al mijn vragen zijn beantwoord. De kantoorafspraak is ook al ingepland.
Fijn gesprek gehad. Heel erg prettig dat alles in het Turks kon waardoor mijn vader ook alles goed kon volgen.
Mijn eerste gevoel is heel goed. Ik ga morgen alle papieren mailen en dan gaat advocaat Görsültürk deze bekijken. Super dat dit zo kan!
Ik ben zoals op de website staat binnen 24 uur teruggebeld. Afspraak is gemaakt. Omdat ik niet goed te been ben en ook niet goed met computers komt dhr. Görsültürk bij mij thuis om naar al mijn brieven van de belastingdienst te kijken. Ik ben zeer dankbaar voor zijn hulp.
Mijn ervaring is goed ik werd gelijk gebeld door de advocaat en ben goed geholpen.
De afgelopen 10 jaren heb ik zoveel organisaties bezocht, ik probeerde mijn situatie op te lossen, maar het werd alleen maar erger. Het allereerste gesprek met Advocaat Musa veranderde alles. Ik voelde opwinding! Hij nam mijn situatie heel serieus en gaf me hoop! Hij lijkt zeer deskundig, ervaren in zijn vakgebied en empathisch. Ik heb het gevoel dat ik er volledig op kan vertrouwen dat mijn hele leven nu in goede handen is van mr. Musa.
Mijn ervaring was zeer positief! Meneer Görsültürk belde mij de dag na mijn aanvraag en nam uitgebreid de tijd om mijn casus te bespreken en te overwegen wat de beste (begin)stappen en mogelijkheden zouden zijn. Hij was erg duidelijk, professioneel en doch vriendelijk. Erg fijn!