Rechtswinkel Delft of gratis gesprek advocaat

Rechtswinkel Delft of pro deo advocaat

Ga naar een rechtswinkel in Delft of vraag een gratis gesprek aan met een pro deo advocaat.

Rechtswinkels Delft

Persoonlijke tekst Wetswinkel Delfland

De Stichting Wetswinkel Delfland is sinds 2012 een vertrouwd adres voor de inwoners van Delft en omstreken die op zoek zijn naar onafhankelijk en goed juridisch advies. Wij zetten ons altijd volledig in voor elke cliënt en onze adviezen zijn altijd 100% gratis. De Wetswinkel Delfland kan u bij bijna alle denkbare juridische problemen helpen. De Wetswinkel adviseert alleen niet over het belastingrecht en het vreemdelingenrecht, maar over alle andere rechtsgebieden wel. Naast het geven van juridisch advies kunnen wij u ook op andere manieren juridisch ondersteunen; zo kunnen wij eveneens voor u brieven opstellen die u kunt verzenden naar de wederpartij en kunnen wij zelfs bepaalde procedures voor de rechter voor u voeren. De Wetswinkel Delfland werkt met inloopspreekuren. Elke maandag- en woensdagavond van 18:15 tot 19:30 bent u van harte welkom op ons spreekuur op de Van Bleyswijckstraat 91 te Delft; een afspraak is niet nodig. Om de twee weken houden wij ook op de vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur een spreekuur in Pijnacker; meer informatie hierover staat op onze website. Op het spreekuur kunt u uw verhaal doen, waarna wij uw zaak in behandeling zullen nemen en u zo goed mogelijk zullen helpen. Meer informatie over de Stichting Wetswinkel Delfland staat op www.wetswinkeldelfland.nl. Bij vragen kunt u mailen naar bestuur@wetswinkeldelfland.nl.

Gratis gesprek met een pro deo advocaat

Selecteer een pro deo advocaat voor een gratis gesprek. Binnen 24 uur wordt er door deze advocaat contact met u opgenomen. In een gratis en vrijblijvend gesprek zal die:

  • Uw kwestie met u doornemen en uw vragen beantwoorden
  • Aangeven wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
  • Het verloop van de procedure met u doornemen
  • Kijken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand
  • Indien u verzekerd bent, uitzoeken of uw kwestie onder uw dekking valt
  • Als beide niet van toepassing is u een indicatie van de kosten geven

Kortom: Ga naar een rechtswinkel in Delft of vraag een gratis en vrijblijvend een gesprek aan met een pro deo advocaat zodat u daarna weloverwogen uw vervolgstappen kunt bepalen.