Mediator Tilburg - Gratis gesprek binnen 24 uur!

50+ mediators om u te helpen
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

4 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een mediator

Mediator Van Vliet
Mediator Van Vliet

Van Vliet Advocaten

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Van Enckevort
Mediator Van Enckevort

Het Wetshuys Advocaten en Mediators

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Germs
Mediator Germs

Grip advocaten

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Van de Velde
Mediator Van de Velde

Goedrecht Advocaten

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIELGratis gesprek met een mediator uit Tilburg

Selecteer een mediator uit Tilburg en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis gesprek over uw conflict.

 • Uw conflict wordt besproken en uw vragen worden beantwoord
 • Het verloop van een mediationtraject wordt aan u uitgelegd
 • Er wordt bekeken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde mediation
 • Indien u verzekerd bent, wordt uitgezocht of uw conflict onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is krijgt u een indicatie van de kosten

Na het gratis gesprek met de mediator uit Tilburg kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.


Mediator zoekt naar een oplossing waar iedere partij zich in kan vinden

Wanneer u niet tot een oplossing komt met een partner, familielid of werkgever, kan de hulp van een mediator in Tilburg wenselijk zijn. Een mediator staat tussen de betrokken partijen bij conflicten en zoekt naar een oplossing, waar iedere partij zich in kan vinden. Hoewel het vaak niet mogelijk is om iedere partij z’n gelijk te geven, blijkt praten vaak te helpen om tot een middenweg te komen. Zo hoeft een conflict niet te escaleren en kan een rechtszaak voorkomen worden. Met onze zoekmachine helpen we u bij het vinden van een geschikte mediator in Tilburg en de omgeving hiervan.


De mediator uit Tilburg is neutraal en biedt hulp bij verschillende conflicten

Een mediator in Tilburg kan u bij verschillende soorten conflicten op weg helpen. Het kan gaan om een conflict in een relationele sfeer, een zakelijk conflict met een zakenpartner of leverancier, een conflict met uw huurbaas, enzovoorts. U kunt bij een conflict altijd eerst zelf het gesprek aangaan. Wanneer blijkt dat u allebei niet bereid bent om uw standpunten te wijzigen, kunt u samen een mediator uit Tilburg inschakelen. Een mediator is volledig neutraal en zal in geen geval de belangen van een van beide partijen behartigen.

Om tot een oplossing te komen, kunt u samen met andere betrokkenen een gratis adviesgesprek bij een mediator in Tilburg aanvragen. De mediator hoort uw verhaal aan en probeert een globaal traject te schetsen om tot een oplossing te komen. Vaak begint dit bij het achterhalen van de oorzaak van een conflict. Het komt geregeld voor dat de oorzaak dieper ligt, dan men op voorhand verwacht. Vervolgens wordt door middel van veel praten gezocht naar een middenweg, die voor alle betrokkenen acceptabel is.

Door gebruik te maken van onze zoekmachine, vindt u een groot aantal mediators in Tilburg en de omgeving hiervan. Iedere mediator heeft een eigen profiel, welke u kunt gebruiken om mediators met elkaar te vergelijken. Zo krijgt u een beter beeld van een mediator. Kies voor een mediator die u volledig vertrouwt, om het proces richting een oplossing te vergemakkelijken. Het is raadzaam om het kiezen van een mediator samen met andere betrokkenen te doen.


Mediators zijn aangesloten bij de MfN

Alle mediators die u binnen onze zoekmachine vindt, zijn aangesloten bij de MfN. Dit staat voor Mediatorsfederatie Nederland. Deze organisatie ziet toe op de kwaliteit en neutraliteit van mediators in Nederland. Wanneer u voor een mediator uit onze zoekmachine kiest, bent u zodoende verzekerd van een professionele aanpak om tot een oplossing te komen in uw conflict.

Naast het feit dat mediators bij de Mediatorsfederatie Nederland zijn aangesloten, zijn zij ook ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dit maakt het mogelijk om gesubsidieerde hulp van een mediator te krijgen, mits u aan verschillende voorwaarden voldoet. Een mediator in Tilburg kan u hier tijdens een gratis adviesgesprek meer over vertellen.


Vraag en antwoord

Kan ik vrijuit met een mediator spreken, of brengt dit risico’s met zich mee?

Om tot een oplossing in een conflict te komen, heeft de mediator mij gevraagd vrijuit te spreken. Zitten hier risico’s aan?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Om de kans op een succesvol traject bij een mediator in Tilburg zo groot mogelijk te maken, is het inderdaad verstandig om vrijuit met de mediator te spreken. Dit betekent niet dat informatie die u deelt terecht zal komen bij andere betrokkenen in een conflict. Daarbij kunnen strafbare feiten die u tijdens gesprekken met een mediator noemt in geen geval tegen u gebruikt worden bij een eventuele rechtszaak. Het is dus heel veilig om vrijuit te spreken bij de mediator in Tilburg. Overigens is het gebruikelijk dat een mediator voorafgaand aan een traject een geheimhoudingsverklaring ondertekent.

Mag ik zelf een mediator kiezen bij conflicten?

Om een conflict op te lossen ben ik op zoek naar een mediator. Kan ik zelf een mediator uitzoeken?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Het staat u in de basis vrij om een mediator in Tilburg te selecteren, voor het oplossen van conflicten. U kunt hier de zoekmachine op deze website voor gebruiken. Houd er rekening mee, dat deelname aan een traject bij de mediator voor alle partijen vrijwillig is. Wanneer u zich prettig voelt bij een mediator maar een wederpartij dat niet doet, is de kans op een succesvol verloop van zo’n traject klein. Het is om deze reden verstandig om samen met andere partijen naar een mediator in Tilburg te zoeken. Het vergroot de kans op een succesvol verloop van het traject.