Mediator Oss - Gratis gesprek binnen 24 uur!

50+ mediators om u te helpen
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

5 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een mediator werkzaam in Oss

Mediator Van Vliet
Mediator Van Vliet

Van Vliet Advocaten

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Van Enckevort
Mediator Van Enckevort

Het Wetshuys Advocaten en Mediators

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Germs
Mediator Germs

Grip advocaten

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Van de Velde
Mediator Van de Velde

Goedrecht Advocaten

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Zijderveld
Mediator Zijderveld

Steenhoff & Zijderveld Advocaten

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIELGratis gesprek met een mediator uit Oss

Selecteer een mediator uit Oss en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis gesprek over uw conflict.

 • Uw conflict wordt besproken en uw vragen worden beantwoord
 • Het verloop van een mediationtraject wordt aan u uitgelegd
 • Er wordt bekeken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde mediation
 • Indien u verzekerd bent, wordt uitgezocht of uw conflict onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is krijgt u een indicatie van de kosten

Na het gratis gesprek met de mediator uit Oss kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.


Professionele hulp van een mediator in Oss

Voor het oplossen van conflicten binnen uw familie, met buren of bijvoorbeeld met uw werkgever, kan de hulp van een externe partij wenselijk zijn. Een voorbeeld van zo’n externe partij is een mediator in Oss. Een mediator staat als neutrale partij tussen de betrokkenen in een conflict en probeert deze middels praten op te lossen. Vaak wordt de hulp van mediators als veel prettiger ervaren dan de hulp van een advocaat. Mede door het feit, dat de hulp van een mediator in Oss informeler is. Ook verloopt het traject bij een mediator vaak sneller, dan wanneer er een gerechtelijke procedure opgestart moet worden. Op deze pagina leest u meer over de hulp, die een mediator in Oss u kan bieden.

De hulp die een mediator in Oss u kan bieden, verloopt vaak via verschillende fases. Zo zal een mediator u eerst helpen bij het achterhalen van de oorzaak van een conflict. Soms is de oorzaak binnen een of twee gesprekken te achterhalen. In andere gevallen zal dit proces langer duren. Denk bijvoorbeeld aan een ruzie in de relationele sfeer, waarbij een conflict vaak is ontstaan vanuit een ander conflict. Het is in zo’n geval belangrijk om eerst het dieper gelegen conflict op te lossen. Nadat de oorzaak van een conflict gevonden is, wordt begonnen aan het zoeken naar een constructieve oplossing voor een lopend conflict.


Gratis adviesgesprek bij een mediator

Om kennis te kunnen maken met een mediator, bieden mediators in Oss een gratis adviesgesprek aan. Tijdens dit adviesgesprek maakt u niet alleen kennis met de mediator, maar heeft u ook de mogelijkheid om uw zaak aan de mediator voor te leggen. Op basis van de informatie die u hierbij deelt, zal de mediator een inschatting maken van de duur van een traject. Vervolgens is het aan u om te bepalen, of u een dergelijk traject in wilt gaan. Mocht een conflict niet op te lossen zijn met hulp van een mediator in Oss, dan kan deze u alsnog doorverwijzen naar een pro deo advocaat uit Oss.


Geschikte mediator in Oss zoeken

Het zoeken naar een geschikte mediator uit Oss kan makkelijker worden, wanneer u onze zoekmachine gebruikt. Bij deze zoekmachine zijn een groot aantal mediators uit Oss en de omgeving hiervan aangesloten. De mediators hebben ieder een eigen profiel, waarop u meer informatie over de mediator vindt. Leg verschillende mediators uit Oss naast elkaar, om een weloverwogen keuze te kunnen maken.


Mediators zijn aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland

Alle bij onze zoekmachine aangesloten mediators uit Oss zijn ook aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Deze organisatie ziet toe op de kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening van Nederlandse mediators. Ook zijn deze mediators aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dit maakt dat zij u pro deo mediation aan kunnen bieden. Onze pro deo mediation verstaan we ook wel gefinancierde mediation, omdat u voor deze hulp een financiële tegemoetkoming kunt krijgen. Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand vindt u de voorwaarden waaraan u in dit geval moet voldoen.


Vraag en antwoord

Kan ik deze website gebruiken om een mediator te vinden voor een conflict?

Ik vind het lastig om een geschikte mediator te vinden voor een conflict wat opgelost moet worden. Kan deze website uitkomst bieden?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Op deze website vindt u een handige zoekmachine. Met deze zoekmachine is het heel eenvoudig om een geschikte mediator in Oss te vinden. Iedere aangesloten mediator heeft een eigen profielpagina, waarop u meer informatie vindt over de specialisaties en eventuele ervaring van een mediator. Het geeft u een goed beeld van de geschiktheid van verschillende mediators in Oss. Probeer een mediator te zoeken met een specialisatie die past bij het type conflict wat u op wilt laten lossen. Het is sterk aan te raden om een mediator altijd samen met de andere betrokkenen uit te kiezen.

Waarom een mediator inschakelen bij conflicten in de familie?

Ik heb al enige tijd ruzie met een oom. Iemand gaf aan dat een mediator hulp kan bieden. Wat maakt een mediator inschakelen zo aantrekkelijk?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Een belangrijk voordeel van een mediator in Oss inschakelen bij conflicten in de familie, is het feit dat een mediator in een informele setting werkt. Dit maakt het vaak makkelijker om samen met andere betrokkenen tot een oplossing te komen. Daarbij voert een mediator vertrouwelijke gesprekken met u en anderen. U kunt vrijuit spreken tijdens deze gesprekken, omdat niets van hetgeen u zegt met anderen gedeeld wordt. Het kan zelfs niet tegen u gebruikt worden bij een eventuele rechtszaak. Een mediator in Oss inschakelen is het meest effectief, wanneer alle betrokkenen vertrouwen op de gekozen werkwijze.