Mediator Naaldwijk - Gratis gesprek binnen 24 uur!

50+ mediators om u te helpen
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

4 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een mediator werkzaam in Naaldwijk

Mediator Kouwenhoven
Mediator Kouwenhoven

Kouwenhoven Advocatenkantoor

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Schellekens
Mediator Schellekens

Wille Donker advocaten

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Elbertse
Mediator Elbertse

Advocatenkantoor Elbertse

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Mook
Mediator Mook

Mook Advoc­atuur en Medi­ation

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIELGratis gesprek met een mediator uit Naaldwijk

Selecteer een mediator uit Naaldwijk en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis gesprek over uw conflict.

 • Uw conflict wordt besproken en uw vragen worden beantwoord
 • Het verloop van een mediationtraject wordt aan u uitgelegd
 • Er wordt bekeken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde mediation
 • Indien u verzekerd bent, wordt uitgezocht of uw conflict onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is krijgt u een indicatie van de kosten

Na het gratis gesprek met de mediator uit Naaldwijk kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.


Professionele hulp van een mediator in Naaldwijk

Op het moment dat het oplossen van een conflict niet langer mogelijk blijkt te zijn door enkel te praten, kan de hulp van een mediator uit Naaldwijk wenselijk zijn. Een mediator staat als een neutrale partij tussen alle betrokkenen, om middels gesprekken naar een constructieve oplossing te werken. Hierbij is het belangrijk dat alle betrokkenen vertrouwen op de kennis en kunde van de mediator. Vaak wordt de hulp van een mediator uit Naaldwijk als prettiger ervaren, dan de hulp van een advocaat. Een advocaat helpt immers alleen u, in plaats van samen met anderen naar een oplossing te zoeken. Op deze pagina vertellen we u meer over het vinden van een geschikte mediator in Naaldwijk.


Traject bij een mediator in Naaldwijk

Wanneer u de hulp van een mediator uit Naaldwijk inschakelt, wordt vaak begonnen met een gratis adviesgesprek. Bij dit gratis adviesgesprek kunt u de kwestie aan de mediator voorleggen. Op basis van de informatie die u met de mediator deelt, wordt vervolgens een traject opgesteld. Vaak bestaat een traject uit twee tot vijf gesprekken. Hierbij wordt eerst naar de oorzaak van een conflict gezocht, om vanuit daar aan een oplossing te werken. Bij het ene conflict wordt de bron hiervan makkelijker achterhaald, dan bij een ander conflict.


Mediators uit Naaldwijk helpen bij verschillende conflicten

Conflicten kunnen zich binnen verschillende gebieden afspelen. Denk aan een zakelijk conflict met een zakenpartner, een conflict met uw werkgever, conflicten op het gebied van de liefde, enzovoorts. Ook burenconflicten komen regelmatig voor. In dergelijke situaties is het vaak niet direct noodzakelijk om een rechtszaak aan te spannen. Door het gesprek aan te gaan, komen onbesproken irritaties naar boven en kan gezamenlijk naar een oplossing worden gezocht. Zeker bij een burenruzie of een conflict in de relationele sfeer, ligt de oorzaak van een lopend conflict vaak dieper.


Pro deo hulp van een mediator uit Naaldwijk

Het inschakelen van een mediator uit Naaldwijk hoeft niet duur te zijn. In het bijzonder, wanneer u voldoet aan de eisen van de Raad voor Rechtsbijstand. Deze eisen vindt u op de website van deze organisatie. Ook kan een pro deo mediator uit Naaldwijk u hier tijdens een eerste kennismakingsgesprek meer over vertellen. U betaalt bij pro deo rechtshulp, waarvan de hulp van een mediator een voorbeeld is, enkel een kleine eigen bijdrage. De voorwaarden van pro deo rechtshulp hebben zowel een inhoudelijke, als een financiële kant. Zo mogen uw inkomen en uw eigen vermogen niet te hoog zijn.


Zoekmachine voor mediators in Naaldwijk

Op onze website bieden we u een handige zoekmachine. Bij deze zoekmachine zijn een groot aantal mediators uit Naaldwijk en de omgeving hiervan aangesloten. Iedere mediator heeft een eigen profiel. Leg de profielen van verschillende mediators naast elkaar, om hen met elkaar te vergelijken. Op het moment dat u een geschikte mediator gevonden heeft, kunt u direct een gratis adviesgesprek aanvragen. Alle bij onze zoekmachine aangesloten mediators in Naaldwijk zijn aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Deze federatie ziet toe op de kwaliteit en professionaliteit van mediators.


Vraag en antwoord

Kan ik een tegemoetkoming aanvragen voor hulp van een mediator?

Momenteel heb ik weinig geld en een laag inkomen. Kan ik ergens een tegemoetkoming aanvragen als ik een mediator in wil schakelen?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Mensen met een laag inkomen hoeven minder te betalen voor de hulp van een mediator in Naaldwijk. De overheid neemt een groot deel van de kosten op zich. Houd er rekening mee, dat een mediator inschakelen niet gratis is in dit geval. U betaalt altijd een eigen bijdrage. Deze is echter aanmerkelijk lager, dan wanneer u geen tegemoetkoming zou krijgen vanuit de overheid. Er zijn situaties waarin u niets betaalt voor de hulp van een mediator. Dit geldt onder meer voor een asielzoeker. Een mediator kan u meer vertellen over hetgeen waarop u recht hebt om een mediator te kunnen bekostigen.

Hoeveel gesprekken heeft een mediator nodig om een conflict op te lossen?

Samen met andere betrokkenen bij een conflict kiezen we voor de hulp van een mediator. Hoeveel gesprekken heeft deze nodig om het conflict op te lossen?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Er zijn verschillende factoren rond een conflict, die bepalend zijn voor het aantal gesprekken wat een mediator in Naaldwijk met betrokkenen voert. Denk bijvoorbeeld aan het aantal betrokkenen wat bij het conflict betrokken is, maar ook hun bereidheid om samen tot een oplossing te komen. Wanneer er gesprekken in groepen gevoerd kan worden, zal het traject sneller verlopen dan wanneer eerst met individuele betrokkene moet worden gesproken. Een mediator in Naaldwijk kan meer vertellen over het aantal gesprekken wat benodigd is om uw conflict op te lossen. Ga uit van minimaal twee tot vijf gesprekken.