Mediator Hilversum - Gratis gesprek binnen 24 uur!

50+ mediators om u te helpen
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

3 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een mediator

Mediator Warmerdam
Mediator Warmerdam

Advocatenkantoor Warmerdam

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Zomers
Mediator Zomers

Advocatenkantoor Warmerdam

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Van der Klei
Mediator Van der Klei

Van der Klei advocatuur & mediation

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIELMediator Hilversum - Gratis gesprek

Selecteer een mediator uit Hilversum en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis gesprek over uw conflict.

 • Uw conflict wordt besproken en uw vragen worden beantwoord
 • Het verloop van een mediationtraject wordt aan u uitgelegd
 • Er wordt bekeken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde mediation
 • Indien u verzekerd bent, wordt uitgezocht of uw conflict onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is krijgt u een indicatie van de kosten

Na het gratis gesprek met de mediator uit Hilversum kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.


Professionele mediator uit Hilversum inschakelen

In sommige gevallen wordt het oplossen van conflicten makkelijker, door externe hulp in te schakelen. Deze externe hulp kan u door een advocaat geboden worden, maar ook door een mediator uit Hilversum. Veel mensen vinden de hulp van een mediator in Hilversum prettiger, door de informelere aanpak. De mediator staat als een geheel neutrale partij tussen de andere betrokkenen en probeert middels gesprekken tot constructieve oplossingen te komen. Daar waar een advocaat normaliter een individuele partij helpt bij het oplossen van conflicten. Dit gebeurt daarbij niet middels gesprekken, maar door een juridische procedure in gang te zetten. Op deze pagina leest u meer over de hulp die een mediator uit Hilversum u kan bieden. Evenals dat u meer informatie vindt over het zoeken naar een geschikte mediator.


Hulp van een mediator uit Hilversum bij conflicten

Conflicten kunnen zich binnen verschillende gebieden afspelen. Denk bijvoorbeeld aan een conflict in de relationele sfeer, een conflict met uw buren, een conflict op uw werk, enzovoorts. Het is van de aard van een conflict afhankelijk, hoe deze het beste kan worden aangepakt. In het geval van een burenruzie kan een conflict het vervolg zijn op een eerder conflict. Om tot constructieve oplossingen te komen, is het in zo’n geval belangrijk om eerst oude conflicten op te lossen. Zakelijke conflicten zijn vaak iets oppervlakkiger, wat het vinden van oplossingen makkelijker maakt.


Begin met een gratis adviesgesprek bij een mediator in Hilversum

Het oplossen van conflicten begint normaliter met een gratis adviesgesprek bij een mediator in Hilversum. Een mediator biedt u tijdens dit kennismakingsgesprek de mogelijkheid om uw conflict voor te leggen. Evenals dat verschillende betrokkenen hun standpunten in het conflict kunnen benoemen. Op basis van deze informatie wordt een traject uitgestippeld, die de basis vormt voor het oplossen van het conflict. Een dergelijk traject duurt vaak twee tot vijf gesprekken, afhankelijk van hoe diep de oorzaak hiervan ligt.


Een geschikte mediator in Hilversum vinden

Maak het vinden van een mediator in Hilversum makkelijker voor uzelf, door gebruik te maken van onze zoekmachine voor mediators. Bij deze zoekmachine zijn een groot aantal mediators uit Hilversum en de omgeving hiervan aangesloten. Deze mediators hebben ieder een eigen profiel, waarop u meer informatie vindt over de hulp die zij aanbieden. Leg eens verschillende profielen naast elkaar, om te zien welke mediator uit Hilversum op uw wensen aansluit.


Mediators uit Hilversum aangesloten bij Raad voor Rechtsbijstand

Alle mediators uit Hilversum binnen onze zoekmachine, zijn aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dit betekent dat u mogelijk in aanmerking komt voor een financiële tegemoetkoming. Om van een dergelijke tegemoetkoming gebruik te kunnen maken, dient u aan verschillende inhoudelijke- en financiële eisen te voldoen. Deze voorwaarden vindt u op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Vanzelfsprekend kunt u ook advies inwinnen van een mediator in Hilversum, tijdens het gratis adviesgesprek. Naast het feit dat de mediators aangesloten zijn bij de Raad voor Rechtsbijstand, zijn zij ook aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).


Vraag en antwoord

Mediator Hilversum - Kan ik online gemakkelijk een geschikte mediator vinden?

Om een conflict op te kunnen lossen zoeken we naar een mediator. Kan ik online naar mediators zoeken?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Gebruik de zoekmachine op deze website om een mediator in Hilversum te zoeken, die qua specialisatie aansluit op het type conflict wat u wilt laten oplossen. Denk aan het verschil tussen een conflict in zakelijke sfeer en een ruzie in de familie. Beide conflicten vereisen een eigen aanpak en hebben betrekking op andere wetten en regels. Wanneer gekozen wordt voor de hulp van een mediator in Hilversum is het belangrijk deze mediator samen met de andere betrokkenen uit te zoeken. Iedere betrokkene moet zich prettig voelen bij de mediator, om tijdens gesprekken voluit te kunnen spreken. Dit is belangrijk om het traject succesvol te laten verlopen.

Mediator Hilversum - Kan een mediator hulp bieden bij conflicten in de familie?

Een conflict in de familiesfeer dreigt uit de hand te lopen. Kan een mediator hulp bieden om het conflict op te lossen?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Een mediator in Hilversum inschakelen is een verstandige keuze, wanneer u met een conflict in de familiesfeer zit. De mediator spreekt de verschillende betrokkenen bij het conflict, om op basis van hun bevindingen een oplossingsrichting vast te stellen. Doel van de mediator is om binnen een aantal gesprekken tot een oplossing te komen. Het voordeel van een mediator inschakelen bij conflicten in de familiesfeer, is het feit dat een mediator in een informele setting te werk gaat. Zeker bij conflicten met mensen dichtbij u is dit prettiger dan het formele karakter van een rechtszaak.