Mediator Eindhoven - Gratis gesprek binnen 24 uur!

50+ mediators om u te helpen
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

4 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een mediator

Mediator Van Vliet
Mediator Van Vliet

Van Vliet Advocaten

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Van Enckevort
Mediator Van Enckevort

Het Wetshuys Advocaten en Mediators

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Germs
Mediator Germs

Grip advocaten

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Van de Velde
Mediator Van de Velde

Goedrecht Advocaten

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIELMediator Eindhoven - Gratis gesprek

Selecteer een mediator uit Eindhoven en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis gesprek over uw conflict.

 • Uw conflict wordt besproken en uw vragen worden beantwoord
 • Het verloop van een mediationtraject wordt aan u uitgelegd
 • Er wordt bekeken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde mediation
 • Indien u verzekerd bent, wordt uitgezocht of uw conflict onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is krijgt u een indicatie van de kosten

Na het gratis gesprek met de mediator uit Eindhoven kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.


Gratis advies van mediator uit Eindhoven bij gevoelige conflicten

Conflicten lopen soms al meerdere jaren! Niet alleen is het lastig om tot oplossingen te komen, ook is vaak niet meer duidelijk wat de exacte kern van het probleem is. Om te voorkomen dat conflicten uitlopen op rechtszaken, is het raadzaam om de hulp van een mediator in Eindhoven te overwegen. Een mediator uit Eindhoven of de omgeving hiervan, treedt op als een neutrale partij. Bij gesprekken met een mediator behartigt hij of zij de belangen van beide partijen, om samen tot een oplossing te komen. Het kan gaan om oplossingen voor arbeidsconflicten of zakelijke geschillen, maar bijvoorbeeld ook voor echtscheidingen, familieconflicten of burenruzies. Voor elk type conflict kunt u bij Eerst Rechtshulp terecht voor gratis advies van een mediator uit Eindhoven.


{{Eindhoven}}Mediator in Eindhoven vinden met onze zoekmachine

Het vinden van een geschikte mediator in Eindhoven wordt makkelijker, door gebruik te maken van onze zoekmachine. Deze zoekmachine bevat mediators uit Eindhoven, of uit plaatsen in de omgeving van Eindhoven. Klik op de profielen van deze mediators, om verschillende mediators met elkaar te vergelijken. Heeft u een mediator gevonden waar u een goed gevoel bij heeft? Laat dan een contactverzoek achter en ontvang binnen 24 uur gratis advies van deze mediator in Eindhoven.


Eerste gratis advies van een mediator in Eindhoven

Het eerste gratis en vrijblijvende adviesgesprek met een mediator in Eindhoven is gericht op het vinden van de oorzaak van het conflict. De verhalen van alle betrokken partijen wordt aangehoord, om op basis daarvan tot een traject te komen. Dit traject is gericht op het in kaart brengen van de kern van het probleem en het werken naar een oplossing. Wanneer u voor de volle 100% vertrouwt in de kunde van de mediator uit Eindhoven, kunt u aan dit traject beginnen.


MfN zorgt voor kwaliteit bij mediators in Eindhoven

MfN is een afkorting voor Mediatorsfederatie Nederland. Deze federatie toetst de service en diensten van Nederlandse mediators op de kwaliteit hiervan. Enkel wanneer een mediator uit Eindhoven of andere Nederlandse steden aan strenge eisen voldoet, wordt deze toegelaten tot de MfN. Het is sterk aan te raden om enkel voor mediators uit Eindhoven te kiezen, als zij bij deze federatie aangesloten zijn. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, integriteit en betrouwbaarheid bij deze mediator.


Kosten van een mediator in Eindhoven

Gemiddeld rekenen mediators uit Eindhoven, aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland, een uurtarief van 180 euro incl. BTW. Voor het oplossen van problemen wordt vaak ingezet op een traject van vijf sessies, waarbij steeds een uur met elkaar gesproken wordt. Totaal komen de kosten voor een mediator in Eindhoven daarmee op 900 euro incl. BTW per conflict. Heeft u een laag inkomen en weinig eigen vermogen? In dat geval komt u mogelijk in aanmerking voor een financiële tegemoetkoming. Zo is de hulp van mediators in Eindhoven voor iedere inwoner toegankelijk. Een mediator kan u hier tijdens het eerste adviesgesprek meer over vertellen.


Vraag en antwoord

Mediator Eindhoven - Is het onverstandig om vrijuit te spreken met een mediator bij conflicten?

Ik ben bang dat wanneer ik vrijuit spreek met een mediator, deze informatie deelt met andere betrokken in het conflict. Klopt dit?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Deze gedachte is begrijpelijk, maar onjuist. Een mediator in Eindhoven zal in geen geval informatie delen met andere betrokkenen in een conflict. Dit betekent dat u tijdens gesprekken met de mediator in Eindhoven vrijuit kunt spreken. Een mediator tekent normaliter een geheimhoudingsplicht voordat begonnen wordt aan het oplossen van conflicten. Het voordeel hiervan is dat informatie die u deelt nooit tegen u gebruikt kan worden, als een conflict uitmondt in een rechtszaak. Door vrijuit te spreken bij een mediator zal de kans groter zijn dat een conflict wordt opgelost.

Mediator Eindhoven - Kiest een van beide partijen een mediator, of doe je dit samen?

Nu ik samen met mijn ex-partner niet uit een conflict kom, willen we een mediator inschakelen. Wie zoekt een mediator?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Het is heel verstandig om samen op zoek te gaan naar een mediator in Eindhoven. De mediator treedt op als neutrale partij en wijkt op dit punt af van een (pro deo) advocaat, welke de belangen van een van beide partijen behartigt. Bij trajecten met een mediator is het belangrijk dat beide partijen de mediator vertrouwen en zich er prettig bij voelen. Alleen dan is de kans op succes het grootst bij het oplossen van conflicten. Mocht het u niet lukken om een conflict bij de mediator in Eindhoven op te lossen, kan een gang naar de rechter noodzakelijk zijn.