Mediator Den Haag - Gratis gesprek binnen 24 uur!

50+ mediators om u te helpen
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

4 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een mediator

Mediator Kouwenhoven
Mediator Kouwenhoven

Kouwenhoven Advocatenkantoor

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Schellekens
Mediator Schellekens

Wille Donker advocaten

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Elbertse
Mediator Elbertse

Advocatenkantoor Elbertse

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Mook
Mediator Mook

Mook Advoc­atuur en Medi­ation

 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIELMediator Den Haag - Gratis gesprek

Selecteer een mediator uit Den Haag en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis gesprek over uw conflict.

 • Uw conflict wordt besproken en uw vragen worden beantwoord
 • Het verloop van een mediationtraject wordt aan u uitgelegd
 • Er wordt bekeken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde mediation
 • Indien u verzekerd bent, wordt uitgezocht of uw conflict onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is krijgt u een indicatie van de kosten

Na het gratis gesprek met de mediator uit Den Haag kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.


Gratis advies van een mediator in Den Haag bij conflicten

Conflicten komen in tal van verschillende vormen voor tussen mensen en partijen. Zo kunt u te maken krijgen met een arbeidsconflict, met een zakelijk geschil, met een aanstaande echtscheiding, een burenconflict, enzovoorts. Een ding hebben deze conflicten met elkaar gemeen: het is vaak bijzonder lastig om buiten alle emoties om tot een oplossing te komen. De hulp van een mediator in Den Haag kan een uitkomst voor u zijn, als u samen niet tot een geschikte oplossing komt. Alle mediators in Den Haag die zijn aangesloten bij Eersterechtshulp.nl bieden u een gratis gesprek aan, waarin zij u meer vertellen over de mogelijkheden die u heeft en de kosten die dit met zich meebrengt.


Zoekmachine met mediators uit Den Haag

Op onze website vindt u een handige zoekmachine, met meerdere mediators uit Den Haag. Nadat u op Den Haag gezocht heeft en type conflict, kunt u de mediators eenvoudig met elkaar vergelijken. Het is belangrijk om een goed gevoel te hebben, alvorens u een gratis gesprek bij een mediator in Den Haag aanvraagt. Zo is het onder meer belangrijk dat u voor de volle 100% vertrouwt op de neutrale positie van een mediator.


Plan een gratis gesprek bij mediator in Den Haag

Heeft u een geschikte mediator in Den Haag gevonden? Neem in dat geval vrijblijvend contact met de mediator op voor een gratis gesprek. Samen bepaalt u hoe u het traject om het conflict op te lossen aanvliegt. Vaak bestaat zo’n traject uit circa vijf gesprekken van een uur, waarin naar de kern van het probleem gezocht wordt. Op basis van die kern zoekt de mediator in Den Haag samen met u en de andere partij naar een oplossing. Heeft u toch geen prettig gevoel tijdens het contact met een mediator in Den Haag? Vraag dan nog eens een gesprek aan bij een andere mediator.


Professionele mediators in Den Haag van Mediatorsfederatie Nederland

Alle mediators in onze zoekmachine is aangesloten bij Mediatorsfederatie Nederland, vaak afgekort tot MfN. Door voor een mediator uit Den Haag van de MfN te kiezen, weet u zeker dat u waar voor uw geld krijgt en kunt vertrouwen op de integriteit van de mediator. Deze organisatie stelt hoge eisen aan de kwaliteit, die mediators in Den Haag en andere Nederlandse steden aan hun cliënten bieden. Het gemiddelde instaptarief van een bij de MfN aangesloten mediator in Den Haag is circa 75 euro incl. BTW.


Vergoeding voor de hulp van een mediator uit Den Haag

In sommige gevallen komt u in aanmerking voor een financiële tegemoetkoming, waarmee u de hulp van een mediator in Den Haag kunt bekostigen. Deze tegemoetkoming geldt in het bijzonder voor mensen met een laag inkomen en weinig eigen vermogen. Tijdens een gratis gesprek kan een mediator u hier meer over vertellen. Zo is de hulp van een mediator bij conflicten voor iedereen toegankelijk.


Vraag en antwoord

Mediator Den Haag - Kan ik vrijuit spreken in een gesprek met mijn mediator?

Ik wil graag informatie delen met mijn mediator, zonder dat andere partijen deze informatie toegespeeld krijgen. Kan dit, of is een gesprek niet vertrouwelijk?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Gesprekken die u met een mediator in Den Haag voert zijn altijd volledig vertrouwelijk. Dit betekent concreet, dat informatie die u tijdens een gesprek met de mediator deelt in geen geval bij andere betrokken terecht zal komen. De mediator tekent daarnaast een geheimhoudingsverklaring. Het maakt dat informatie die u tijdens een gesprek met de mediator deelt niet tegen u gebruikt kan worden bij een eventuele rechtszaak. Door vrijuit te spreken is de kans dat een conflict wordt opgelost met een mediator veel groter.

Mediator Den Haag - Tot op welke hoogte is deelname aan een traject bij een mediator verplicht?

Iemand met wie ik een conflict heb, heeft gevraagd of ik deelneem aan een sessie met een mediator. Is dit verplicht?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Je bent in geen geval verplicht om deel te nemen aan sessies bij een mediator in Den Haag. Het is echter wel verstandig om deelname te overwegen. Een mediator treedt op als neutrale partij en begeleidt de verschillende partijen bij het oplossen van conflicten. Vaak is de hulp van een mediator in Den Haag laagdrempeliger dan een juridische procedure. Bij een juridische procedure is deelname logischerwijs niet vrijwillig. Belangrijk bij trajecten met een mediator is dat beide partijen zich prettig voelen bij de gekozen mediator.