Mediator Den Bosch - Gratis gesprek binnen 24 uur!

50+ mediators om u te helpen
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

4 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een mediator werkzaam in Den Bosch

Mediator Van Vliet
Mediator Van Vliet

Van Vliet Advocaten

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Van Enckevort
Mediator Van Enckevort

Het Wetshuys Advocaten en Mediators

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Germs
Mediator Germs

Grip advocaten

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Van de Velde
Mediator Van de Velde

Goedrecht Advocaten

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIELGratis gesprek met een mediator uit Den Bosch

Selecteer een mediator uit Den Bosch en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis gesprek over uw conflict.

 • Uw conflict wordt besproken en uw vragen worden beantwoord
 • Het verloop van een mediationtraject wordt aan u uitgelegd
 • Er wordt bekeken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde mediation
 • Indien u verzekerd bent, wordt uitgezocht of uw conflict onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is krijgt u een indicatie van de kosten

Na het gratis gesprek met de mediator uit Den Bosch kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.


Professionele hulp van een mediator uit Den Bosch

Vaak wordt juridische hulp van een advocaat als bijzonder zwaar ervaren door betrokken partijen. Helaas blijkt het echter niet altijd mogelijk te zijn, om conflicten samen op te lossen. Een goede middenweg tussen het zelf proberen op te lossen van conflicten en het inschakelen van een advocaat, is de hulp van een mediator uit Den Bosch. Een mediator staat als een neutrale partij in het conflict en zoekt samen met de betrokkenen naar een oplossing. Niet door een zaak uit te vechten in de rechtszaal, maar door gesprekken te voeren. Conflicten waarbij een mediator in Den Bosch hulp kan bieden, lopen uiteen van conflicten in de relationele sfeer tot een conflict met een zakenpartner.


Traject bij een mediator in Den Bosch

Wanneer u voor de hulp van een mediator uit Den Bosch kiest, worden er vaak twee tot vijf gesprekken gevoerd om tot een oplossing te komen. Een dergelijk traject begint bij het achterhalen van de oorzaak van een conflict. Dit is bij een relationele kwestie doorgaans lastiger, dan bij een zakelijk conflict. Bij relationele kwesties moet er vaak eerst naar een dieper gelegen oorzaak gezocht worden, alvorens begonnen kan worden aan het oplossen van uw huidige conflict. Nadat de oorzaak van een conflict gevonden is, wordt naar een oplossing gewerkt. Zo is juridische rechtshulp niet langer noodzakelijk om tot een oplossing te komen bij conflicten.


Gratis gesprek bij mediation in Den Bosch

Om er zeker van te zijn dat u een klik met een mediator in Den Bosch heeft, kunt u een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek legt u het conflict voor het eerst aan de mediator voor. Op basis van de inhoud van het conflict en de manier waarop betrokken partijen in het conflict staan, doet de mediator u een voorstel. In het geval dat u een goed gevoel heeft bij het traject dat een mediator uit Den Bosch wil volgen, kunt u aan het oplossen van het conflict beginnen.


Geschikte mediator zoeken

Maak het vinden van een geschikte mediator in Den Bosch makkelijker, door gebruik te maken van de zoekmachine op onze website. Bij deze zoekmachine zijn een groot aantal mediators aangesloten, die allen een gratis adviesgesprek aanbieden. U vindt niet alleen mediators uit Den Bosch, maar ook uit de omgeving hiervan. Iedere mediator heeft een eigen profiel, waarop u meer informatie vindt over de aangeboden diensten. Vergelijk verschillende mediators uit Den Bosch, door hun profielen naast elkaar te leggen.


Aangesloten bij Raad voor Rechtsbijstand

De mediators die u in onze zoekmachine vindt, zijn allen aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Evenals dat deze mediators zijn aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Het feit dat de mediators uit Den Bosch bij de Raad voor Rechtsbijstand zijn aangesloten, maakt dat zij pro deo hulp kunnen bieden. Dit betekent dat u mogelijk in aanmerking komt voor een financiële tegemoetkoming, bij het inschakelen van een mediator. Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand vindt u de exacte voorwaarden, waaraan u moet voldoen.


Vraag en antwoord

Biedt een mediator ook hulp als ik een conflict met de buren heb?

Ik heb al eens gehoord dat je een mediator in kunt schakelen bij problemen in de familie. Kan een mediator ook helpen bij conflicten met de buren?

Antwoord Eerste Rechtshulp

U kunt een mediator in Den Bosch ook inschakelen bij conflicten met de buren. In dit geval zal een mediator met zowel u, als met de buren gesprekken voeren. Deze gesprekken moeten inzage geven in de oorzaak van het conflict en richting geven aan de uiteindelijke oplossing. Het voordeel van een conflict oplossen met een mediator in Den Bosch, is het feit dat dit in een informele setting gebeurt. Zeker bij conflicten met vrienden, familie of buren, is dit prettiger dan de formele setting in een rechtszaal. Gebruik de zoekmachine op deze website om samen met de buren een geschikte mediator te vinden.

Kan een mediator mijn conflicten met anderen oplossen?

Ik kamp met een conflict, welke niet meer op te lossen lijkt te zijn. Welke hulp kan een mediator uit Den Bosch mij bieden?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Het inschakelen van een mediator in Den Bosch kent verschillende voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld het opstarten van een juridische procedure. Aangeraden wordt om samen met andere betrokkenen een mediator te zoeken. Zo is het draagvlak voor een traject met een mediator in Den Bosch het grootst. Een conflict zal in een informele setting worden opgelost. Dit maakt dat het inschakelen van een mediator anders is, dan bijvoorbeeld het opstarten van een juridische procedure. Naast de informele setting, verloopt een traject met een mediator vaak sneller.