Mediator Delft - Gratis gesprek binnen 24 uur!

50+ mediators om u te helpen
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

4 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een mediator werkzaam in Delft

Mediator Kouwenhoven
Mediator Kouwenhoven

Kouwenhoven Advocatenkantoor

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Schellekens
Mediator Schellekens

Wille Donker advocaten

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Elbertse
Mediator Elbertse

Advocatenkantoor Elbertse

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIEL
Mediator Mook
Mediator Mook

Mook Advoc­atuur en Medi­ation

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
 • Gesubsidieerde mediation
BEKIJK PROFIELGratis gesprek met een mediator uit Delft

Selecteer een mediator uit Delft en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis gesprek over uw conflict.

 • Uw conflict wordt besproken en uw vragen worden beantwoord
 • Het verloop van een mediationtraject wordt aan u uitgelegd
 • Er wordt bekeken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde mediation
 • Indien u verzekerd bent, wordt uitgezocht of uw conflict onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is krijgt u een indicatie van de kosten

Na het gratis gesprek met de mediator uit Delft kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.


Professionele mediator inschakelen

Het oplossen van een conflict kan veel tijd en energie kosten. Daarbij zijn niet alle partijen bereid om concessies te doen bij conflicten. Wanneer het u niet lijkt te lukken om zelf tot een oplossing te komen, kunt u naar externe hulp zoeken. U heeft hierbij de keuze tussen een advocaat en mediator in Delft. Vaak wordt de hulp van een mediator als veel prettiger ervaren, doordat de mediator middels gesprekken naar constructieve oplossingen zoekt. Daarbij staat de mediator als een volledig neutrale partij tussen de andere betrokkenen in een conflict. Dit maakt dat de aanpak van een mediator in Delft sterk afwijkt, van die van een advocaat.


Geschikte mediator in Delft vinden met onze zoekmachine

Wanneer u op zoek gaat naar een geschikte mediator in Delft, kan onze zoekmachine hulp bieden. De zoekmachine biedt een handig overzicht van een groot aantal mediators in Delft en de omgeving hiervan. Ieder van deze mediators heeft een profiel, waarop u meer informatie vindt over de mediator. Door de profielen van verschillende interessante mediators naast elkaar te leggen, kunt u een weloverwogen keuze maken. Standaard bieden alle bij onze zoekmachine aangesloten mediators een gratis gesprek aan. Zo kunt u een mediator uit Delft eerst beter leren kennen.


Gratis gesprek bij mediation aanvragen

U kunt een gratis gesprek bij een mediator in Delft rechtstreeks vanuit onze zoekmachine aanvragen. Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek kunt u uw conflict aan de mediator voorleggen en samen beoordelen, wat een passend traject is om dit probleem te verhelpen. Het is erg belangrijk dat alle betrokkenen geloven in de hulp die een mediator uit Delft u allen kan bieden. Mocht een mediator niet voor een oplossing kunnen zorgen, dan zou u alsnog voor de hulp van een advocaat kunnen kiezen. Een traject bij een mediator uit Delft duurt gemiddeld tussen de twee en vijf gesprekken.


Mediators in Delft van de Mediatorsfederatie Nederland

Alle mediators uit Delft, die u in onze zoekmachine vindt, zijn aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Deze organisatie ziet toe op de kwaliteit en professionaliteit van mediators in Nederland. Om verzekerd te zijn van professionele rechtshulp, is het sterk aan te raden om voor een mediator van deze federatie te kiezen. Ook zijn alle mediators aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dit betekent dat zij u pro deo rechtshulp aan mogen bieden bij conflicten.


Werking van pro deo rechtshulp van mediators

Onder pro deo rechtshulp verstaan we ook wel gesubsidieerde mediation. Dit betekent dat u voor het inschakelen van de hulp van een mediator uit Delft een financiële tegemoetkoming kunt aanvragen. Of u in aanmerking komt voor deze tegemoetkoming, is van verschillende inhoudelijke- en financiële voorwaarden afhankelijk. De exacte voorwaarden vindt u op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Ook kunt u een mediator uit Delft om advies vragen bij het eerste gratis kennismakingsgesprek. Zo hoeft het inschakelen van een mediator in Delft niet duur te zijn, om samen tot een oplossing voor uw conflict te komen.


Vraag en antwoord

Kan ik beter voor een mediator kiezen dan voor een rechtszaak?

Momenteel twijfel ik nog tussen het inschakelen van een mediator en het opstarten van een rechtszaak. Wat is financieel gezien de beste keuze?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Over het algemeen geldt dat de hulp van een mediator in Delft u minder zal kosten, dan het opstarten van een rechtszaak. In het bijzonder, wanneer u de rechtszaak verliest. Mensen met een laag inkomen hebben bij het inschakelen van de hulp van een mediator recht op een tegemoetkoming. In de praktijk betekent dit dat de overheid een groot deel van de kosten voor de mediator betaalt. Let op, een mediator inschakelen is ook met de tegemoetkoming vanuit de overheid niet gratis. U betaalt in principe altijd een eigen bijdrage. Er zijn slechts enkele uitzonderingen op deze regel.

Hoeveel gesprekken gebruikt een mediator om conflicten op te lossen?

Ik wil een conflict op korte termijn opgelost hebben. Wat is de looptijd van een traject bij een mediator?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Een mediator in Delft zal gemiddeld zo’n twee tot vijf gesprekken nodig hebben om in ieder geval tot een oplossingsrichting te komen in conflicten. Vaak is een conflict nog niet volledig opgelost en moet door betrokkenen worden gewerkt vanuit de gekozen oplossingsrichting om samen tot een oplossing te komen. Een mediator en de betrokkenen kunnen ook besluiten het traject te stoppen en alsnog te kiezen voor een rechtszaak. Dit is bijvoorbeeld de beste optie, wanneer er na vijf gesprekken nog geen oplossingsrichting gevonden is. Een mediator zal u tijdens het traject meer vertellen over de duur hiervan.