Gart

Advocaat
Gart

Gart Advocatuur 5 ervaringen van anderen
 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Mijn naam is mr Frank Hans Gart (Amsterdam, 1970). Ik ben in 1999 beëdigd als advocaat. Ik heb sindsdien op twee middelgrote advocatenkantoren (in de Randstad en in Friesland) in loondienst en vanaf 2007 in diverse samenwerkingsverbanden als zelfstandige, mijn zeer ruime ervaring als advocaat in de algemene praktijk opgedaan. Personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, contractuele geschillen etc. etc.

De laatste jaren is mijn advocatenpraktijk toegespitst op het personen- en familierecht. U kunt bij mij terecht voor vragen of adviezen met betrekking tot omgangsregelingen, een ouderschapsplan, geschillen tussen ex-partners over de gezagsuitoefening over de minderjarige kinderen, alimentatie. Verder word ik regelmatig benoemd tot bijzonder curator over minderjarigen om de rechtbank te adviseren in procedures over afstamming en erkenning.

Cliënten vinden mij een plezierige en informele advocaat die aandacht voor de cliënt hoog in het vaandel heeft staan. Ik kan cliënten vaak to the point en laagdrempelig een analyse van hun zaak geven. Ik ben redelijk als het kan, maar hard als het moet. 

Ik vind het belangrijk dat cliënten makkelijk met mij in contact kunnen komen. Mocht een telefonische oproep onverhoopt niet beantwoord kunnen worden, dan probeer ik dezelfde dag nog terug te bellen. Tot slot; ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe.

U kunt met mij afspreken op locaties in Drachten of Leeuwarden, of in overleg desgewenst bij u thuis of op uw werk.

Talenkennis: Nederlands, Engels, Duits

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Gart

Hij gaf mij zeer goede hulp en aan de telefoon heb ik zeker naar hem geluisterd. wat ik fijn vind dat als het niet lukt dat ik terug mag bellen voor meer hulp. Ik ben zeer tevreden.
Goede ervaring. Dezelfde dag gereageerd en ook goed geadviseerd.
Dhr. Gart belde mij al de volgende dag. Hij luisterde goed naar mijn probleem en verhaal. Ook was hij eerlijk om te zeggen dat het een moeilijke, zo niet onmogelijke zaak zal worden. Ik vind advocaat Gart een sympathieke man met kennis van zaken en ik stel zijn eerlijkheid op prijs.
Mijn eerste ervaring met mr. Gart verliep prima. Met een telefoon gesprek. We hebben nu een afspraak gemaakt voor een ontmoeting. Hij gaat kijken wat hij kan betekenen voor mij.
Fijn contact gehad met de heer Gart. Goede tips gekregen waar ik weer mee verder kan, heel fijn!