Bewindvoerder Venlo - Gratis gesprek binnen 24 uur!

40+ bewindvoerders
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

9 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een bewindvoerder

Bewindvoerder Van Tilburg
Bewindvoerder Van Tilburg

Melior Bewind

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Dudink
Bewindvoerder Dudink

Optimaal Bewind

1 ervaring van anderen
 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Postulart
Bewindvoerder Postulart

Buro Budget Begeleiding B.V.

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Bicen
Bewindvoerder Bicen

Fin Bewindvoering

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Voncken
Bewindvoerder Voncken

Nard Voncken Bewindvoering

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Koç
Bewindvoerder Koç

Hoop Financiële Zorg

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Koch
Bewindvoerder Koch

Finzo Limburg

1 ervaring van anderen
 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Cox
Bewindvoerder Cox

CMS Bewindvoering

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Siemensma
Bewindvoerder Siemensma

Siemensma Bewindvoering B.V.

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIELGratis kennismakingsgesprek bewindvoerder Venlo

Selecteer een bewindvoerder uit Venlo en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis kennismakingsgesprek.

 • U kunt kennismaken en uw vragen stellen
 • U kunt de financiële situatie bespreken
 • De dienstverlening van de bewindvoerder wordt aan u uitgelegd
 • De procedure om bewind aan te vragen wordt met u doorgenomen

Na het gratis kennismakingsgesprek met de bewindvoerder uit Venlo kunt u bepalen of u de bewindvoerder wilt inschakelen.


Bewindvoerder uit Venlo

Bewindvoerders in Venlo zijn onder te verdelen over verschillende expertisegebieden. Zo kan onderscheid gemaakt worden tussen bewindvoerders die veel ervaring hebben met cliënten met een verstandelijke beperking en bijvoorbeeld bewindvoerders die voornamelijk mensen met problematische schulden helpen. De zoekmachine op deze pagina helpt u snel en gemakkelijk een geschikte bewindvoerder in Venlo te vinden. Maak hiervoor gebruik van de filters. Op het profiel van de gevonden bewindvoerder leest u meer over diens ervaring en dienstverlening.


Gratis kennismakingsgesprek bij een bewindvoerder uit Venlo

Tevens heeft u op het profiel van de gevonden bewindvoerder in Venlo de mogelijkheid een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u uw financiële situatie alvast globaal bespreken met de bewindvoerder. Daarnaast kan deze u meer vertellen over het te volgen traject om u de grip op uw financiën te laten behouden, of terug te geven in het geval van hoge schulden. Het is belangrijk dat u een klik heeft met de bewindvoerder in Venlo. Het gratis kennismakingsgesprek helpt u te achterhalen of die klik er is.


Professionele hulp van een bewindvoerder inschakelen

In verschillende periodes in uw leven kan hulp bij het beheren van uw financiën prettig zijn. Mogelijk lukt het u niet meer om de schuldenlast te verminderen, waarbij deze zelfs nog verder oploopt iedere maand. Een bewindvoerder in Venlo helpt u de grip op uw financiële situatie terug te pakken en de schuldenlast zo snel mogelijk te verminderen. Hoge schulden kunnen emotioneel zeer zwaar zijn. Ook wanneer u door een lichamelijke- of verstandelijke beperking niet langer in staat bent om uw financiën op orde te houden, kan een bewindvoerder in Venlo uitkomst bieden. De bewindvoerder zorgt dat de rekeningen voor uw maandelijkse vaste lasten tijdig betaald worden om achterstanden te voorkomen.


Aan de slag met bewindvoering

Tijd om aan de slag te gaan met een bewindvoerder in Venlo! Vaak vormt het inzichtelijk maken van uw financiële situatie het startpunt van het traject wat een bewindvoerder u aanbiedt. Wat komt er maandelijks binnen en wat geeft u uit? Bij welke partijen heeft u een openstaande schuld en wat is de rente die u hier maandelijks over betaalt? Het zijn voorbeelden van vragen die de bewindvoerder in Venlo samen met u zal proberen te beantwoorden. Er wordt een vast bedrag per maand afgesproken, wat u kunt gebruiken voor uw boodschappen, een dagje weg of bijvoorbeeld nieuwe kleding.


Kantonrechter stelt de bewindvoerder uit Venlo aan

Een bewindvoerder in Venlo moet officieel worden aangesteld, om uw financiën te mogen beheren. Bij hulp van een bewindvoerder om van problematische schulden af te komen, wordt deze voor bepaalde tijd aangesteld. Dit is wettelijk vastgelegd. In andere situaties, wanneer u bijvoorbeeld hulp wenst bij het beheren van uw financiën door een verstandelijke beperking, kan de bewindvoerder in Venlo voor onbepaalde tijd aangesteld worden. Een bewindvoerder in Venlo zal u hier tijdens het gratis kennismakingsgesprek meer over vertellen. Zo weet u precies wat u van deze procedure mag verwachten en waarmee u rekening dient te houden.


Vraag en antwoord

Welke bewindvoerder past qua ervaring bij mijn situatie?

Ik vind het best lastig om een geschikte bewindvoerder in Venlo te vinden. Waar moet ik precies op letten en wat zegt het expertisegebied van een bewindvoerder? 

Antwoord Eerste Rechtshulp

In onze zoekmachine bieden we u verschillende filters, aan de hand waarvan u de diverse bewindvoerders in Venlo met elkaar kunt vergelijken. Kies voor een bewindvoerder wiens expertisegebied goed past bij uw huidige situatie. Sommige bewindvoerders hebben veel ervaring met het ondersteunen van cliënten met een problematische schuld. Daar waar andere bewindvoerders veel ondersteuning hebben geboden aan mensen met een lichamelijke beperking. Sommige bewindvoerders hebben ervaring met het ondersteunen van mensen binnen meerdere van deze expertisegebieden. U vindt dit in zo’n geval terug op het profiel van een bewindvoerder in Venlo. 

Is het slim om voor een professionele bewindvoerder te kiezen?

Niet iedereen kiest voor een professionele bewindvoerder in Venlo. Wat maakt juist de professionele bewindvoerder een interessante keuze?

Antwoord Eerste Rechtshulp

De keuze voor een professionele bewindvoerder in Venlo biedt u verschillende voordelen. Zo heeft de bewindvoerder de kennis en kunde om u verder te kunnen helpen in het aflossen van schulden of het voorkomen daarvan. Een bewindvoerder in Venlo weet welk traject er gevolgd moet worden en hoe dit moet worden aangepakt om snel tot de eerste resultaten te kunnen komen. Daarbij werkt een professionele bewindvoerder geheel discreet. Veel mensen vinden het lastig hun financiële situatie, zeker bij schulden, voor te leggen aan mensen in hun directe omgeving. Bij een professionele bewindvoerder in Venlo kunt u vrij praten.

Wie bepaalt of een bewindvoerder mij mag ondersteunen bij mijn financiën?

Wie bepaalt of een bewindvoerder in Venlo mij mag ondersteunen bij het beheren van mijn financiën? Op welke manier loopt dit proces? 

Antwoord Eerste Rechtshulp

Het inschakelen van een bewindvoerder in Venlo verloopt anders dan bijvoorbeeld het inschakelen van een timmerman. U dient dit proces via de rechter te laten verlopen. Het begint bij het versturen van een aanvraagformulier, vaak gecombineerd met een aantal bijlagen. De kantonrechter nodigt u vervolgens uit voor een zitting, waarin deze bepaalt of de bewindvoerder in Venlo kan worden aangesteld. In theorie kunnen belanghebbende familieleden bezwaar maken, door een verweerschrift in te dienen. Dit komt echter nauwelijks voor. Zodra de bewindvoerder in Venlo is aangesteld door de kantonrechter, kan deze starten met de begeleiding. 

Wat kan een bewindvoerder voor mij doen bij schulden?

Ik ben gewezen op de hulp die een bewindvoerder in Venlo mij kan bieden bij hoge schulden. Wat doet een bewindvoerder precies?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Kiest u voor de hulp van een bewindvoerder in Venlo, dan geeft u het beheer over uw financiële situatie voor bepaalde- of onbepaalde tijd uit handen. Dit betekent niet dat u niet langer handelingsbekwaam bent; dit blijft u ook tijdens de hulp van een bewindvoerder in Venlo. De bewindvoerder helpt u uw vaste lasten maandelijks te betalen, uw schulden af te bouwen en vooral te voorkomen dat de schulden verder oplopen. Het doel van de hulp van een bewindvoerder in Venlo is u de grip op uw financiën terug te geven om nieuwe of verder oplopende schulden tegen te gaan.