Bewindvoerder Roermond - Gratis gesprek binnen 24 uur!

40+ bewindvoerders
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

9 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een bewindvoerder werkzaam in Roermond

Bewindvoerder Van Tilburg
Bewindvoerder Van Tilburg

Melior Bewind

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Dudink
Bewindvoerder Dudink

Optimaal Bewind

1 ervaring van anderen
 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Postulart
Bewindvoerder Postulart

Buro Budget Begeleiding B.V.

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Bicen
Bewindvoerder Bicen

Fin Bewindvoering

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Voncken
Bewindvoerder Voncken

Nard Voncken Bewindvoering

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Koç
Bewindvoerder Koç

Hoop Financiële Zorg

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Koch
Bewindvoerder Koch

Finzo Limburg

1 ervaring van anderen
 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Cox
Bewindvoerder Cox

CMS Bewindvoering

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Siemensma
Bewindvoerder Siemensma

Siemensma Bewindvoering B.V.

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIELGratis kennismakingsgesprek bewindvoerder Roermond

Selecteer een bewindvoerder uit Roermond en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis kennismakingsgesprek.

 • U kunt kennismaken en uw vragen stellen
 • U kunt de financiële situatie bespreken
 • De dienstverlening van de bewindvoerder wordt aan u uitgelegd
 • De procedure om bewind aan te vragen wordt met u doorgenomen

Na het gratis kennismakingsgesprek met de bewindvoerder uit Roermond kunt u bepalen of u de bewindvoerder wilt inschakelen.


Bewindvoerder uit Roermond

Zoek naar een geschikte bewindvoerder in Roermond, door de verschillende bewindvoerders onderling te vergelijken op basis van hun expertisegebied. Het is belangrijk dat het expertisegebied van een bewindvoerder aansluit op uw situatie. De zoekmachine op deze pagina helpt u hierbij. Er worden verschillende expertisegebieden onderscheiden. Denk aan bewindvoerders in Roermond die voornamelijk hulp bieden aan mensen met problematische schulden, of denk aan professionals die cliënten met een verstandelijke beperking ondersteunen bij het beheren van hun financiën. Een derde expertisegebied bevat bewindvoerders die mensen met een lichamelijke beperking helpen hun financiële situatie onder controle te houden.


Gratis kennismakingsgesprek met een bewindvoerder uit Roermond

Heeft u een geschikte bewindvoerder in Roermond gevonden? Iedere bewindvoerder in de zoekmachine op deze website biedt u de mogelijkheid een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Dit doet u via diens profiel op de website. Probeer uw financiën voor het gratis kennismakingsgesprek op een rijtje te zetten. Leg het voor aan de bewindvoerder in Roermond, zodat die u direct concreet kan vertellen hoe die u kan ondersteunen richting een financieel gezonde toekomst. Tegelijkertijd biedt de gratis kennismaking u de mogelijkheid te kijken of u een klik heeft met de bewindvoerder in Roermond.


Bewindvoering in diverse situaties interessant

Het inschakelen van een bewindvoerder in Roermond is niets om u voor te schamen. Ten onrechte wordt dit soms gedacht door mensen die bewind overwegen. Het is heel prettig om ondersteund te worden bij het beheren van uw financiën. U houdt de controle en voorkomt schulden. Er zijn diverse situaties waarin hulp van een bewindvoerder in Roermond wenselijk is. Denk aan een situatie waarin u kampt met problematische schulden door ontslag en het u niet lukt hier zelf nog uit te komen. Ook een lichamelijke- of verstandelijke beperking kan u belemmeren bij het beheer van uw financiën. Een bewindvoerder in Roermond helpt u de rekeningen tijdig te betalen.


Inventarisatie van de huidige financiële situatie is het startpunt

Vaak vormt een inventarisatie van de huidige financiële situatie het startpunt van de hulp die een bewindvoerder in Roermond u biedt. Wat is uw huidige inkomen? Welke schulden staan er momenteel open? Hoe hoog is het totaal aan maandlasten en bijvoorbeeld de kosten van uw boodschappen, kleding en andere basisbehoeften? Samen met de bewindvoerder in Roermond spreekt u een vast bedrag per maand af, wat u vrij uit mag geven. Het overige deel van uw inkomen wordt gebruikt voor de vaste lasten, voor het aflossen van eventuele schulden en voor het opbouwen van een spaarpot.


Via rechter aanstellen van een bewindvoerder uit Roermond

Een bewindvoerder in Roermond kan u pas helpen, wanneer u deze officieel heeft laten aanstellen door een kantonrechter. Een kantonrechter stelt de bewindvoerder voor bepaalde of onbepaalde tijd aan. Helpt de bewindvoerder in Roermond u bij het aflossen van problematische schulden? In dat geval wordt de bewindvoerder standaard voor bepaalde tijd aangesteld. Dit is de kantonrechter bij wet verplicht. Wenst u structureel hulp, bijvoorbeeld door een lichamelijke- of verstandelijke beperking? In dat geval is het mogelijk de bewindvoerder in Roermond voor onbepaalde tijd aan te laten stellen. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kan een bewindvoerder u hier meer over vertellen.


Vraag en antwoord

Is het aan te raden om voor een professionele bewindvoerder te kiezen?

Mij werd verteld dat ik kan kiezen tussen een particuliere- en professionele bewindvoerder in Roermond. Wat is de meest verstandige keuze hierin? 

Antwoord Eerste Rechtshulp

Om verschillende redenen is het verstandig altijd voor de hulp van een professionele bewindvoerder in Roermond te kiezen, wanneer u de grip op uw financiële situatie terug wilt krijgen. Dit heeft te maken met het feit, dat een professional in dit vak de kennis en ervaring heeft om in heldere stappen naar een gezonde financiële toekomst toe te werken. Een particuliere bewindvoerder heeft die kennis en ervaring vaak niet. Daarbij wilt u heftige discussies over uw financiën voorkomen met mensen uit uw directe omgeving; de particuliere bewindvoerder. Als u het niet eens bent met bijvoorbeeld de werkwijze van een professionele bewindvoerder in Roermond, kunt u een kantonrechter de kwaliteit van deze bewindvoerder in Roermond laten controleren. 

Ik wil mij laten ondersteunen door een bewindvoerder, hoe regel ik dit?

Om de grip op mijn financiën terug te krijgen wil ik mij laten ondersteunen door een bewindvoerder in Roermond. Hoe pak ik dit aan?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Een bewindvoerder in Roermond mag niet zonder meer namens u handelen, u dient de bewindvoerder officieel aan te laten stellen. Dit is een traject wat via de rechter verloopt; pas na goedkeuring van de rechter mag een bewindvoerder in Roermond namens u handelen. U vraagt dit proces eenvoudig online aan door een aanvraagformulier in te vullen. Standaard heeft u het recht zelf een geschikte bewindvoerder in Roermond te zoeken. Gebruik hier de zoekmachine op deze website voor. Zo weet u zeker dat een bewindvoerder de ervaring heeft om u verder te kunnen helpen de grip op uw financiën terug te krijgen.

Wanneer voor beschermingsbewind kiezen en wanneer voor curatele?

Ik ben er nog niet uit, of ik voor beschermingsbewind moet kiezen of toch voor curatele. Wat zijn de verschillen en hoe werkt dit precies?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Voor curatele wordt gekozen op het moment dat beschermingsbewind onvoldoende blijkt te zijn. Een belangrijk verschil tussen beide vormen van ondersteuning zit in het feit, dat men u bij curatele ook helpt bij uw persoonlijke verzorging. Daar waar het beschermingsbewind uitsluitend gericht is op het bieden van hulp bij uw financiële zaken. Iemand die onder curatele gesteld wordt ziet men als handelingsonbekwaam. Hiervan is bij beschermingsbewind geen sprake. In beide gevallen wordt de professional aangesteld via de rechter. U kunt zelf een bewindvoerder in Roermond kiezen, wanneer u hulp wenst. Maak hiervoor gebruik van de zoekmachine op deze website. 

Wat zegt het expertisegebied over een bewindvoerder?

Op het profiel van bewindvoerders in Roermond zie ik dat zij een zeker expertisegebied hebben. Wat zegt dit over zo’n bewindvoerder?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Het expertisegebied van een bewindvoerder in Roermond vertelt u meer over het type cliënten wat deze veelal ondersteunt. De ene bewindvoerder biedt hulp aan cliënten met problematische schulden, terwijl iemand anders trajecten begeleidt bij mensen met een verstandelijke- of lichamelijke beperking. Het onderscheiden van deze expertisegebieden maakt het makkelijker om een geschikte bewindvoerder in Roermond te vinden. Het profiel van een bewindvoerder toont u meer informatie over zijn of haar ervaring. Tevens kunt u hier direct een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Doe dat laatste altijd; het biedt u de mogelijkheid uw situatie alvast eens voor te leggen.