Bewindvoerder Leidschendam - Gratis gesprek binnen 24 uur!

40+ bewindvoerders
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

8 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een bewindvoerder werkzaam in Leidschendam

Bewindvoerder Bilici
Bewindvoerder Bilici

Nederlandse Budget Centrale

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Bonthuis
Bewindvoerder Bonthuis

Nationaal Bewindvoerders Loket

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Dudink
Bewindvoerder Dudink

Optimaal Bewind

1 ervaring van anderen
 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Damatius
Bewindvoerder Damatius

Damatius Bewindvoeringen

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Bicen
Bewindvoerder Bicen

Fin Bewindvoering

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Gerritsen
Bewindvoerder Gerritsen

Gerritsen Bewind

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Cox
Bewindvoerder Cox

CMS Bewindvoering

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Dalemans
Bewindvoerder Dalemans

Zorgbewind Nederland B.V.

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIELGratis kennismakingsgesprek bewindvoerder Leidschendam

Selecteer een bewindvoerder uit Leidschendam en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis kennismakingsgesprek.

 • U kunt kennismaken en uw vragen stellen
 • U kunt de financiële situatie bespreken
 • De dienstverlening van de bewindvoerder wordt aan u uitgelegd
 • De procedure om bewind aan te vragen wordt met u doorgenomen

Na het gratis kennismakingsgesprek met de bewindvoerder uit Leidschendam kunt u bepalen of u de bewindvoerder wilt inschakelen.


Bewindvoerder uit Leidschendam

Start uw zoektocht naar een geschikte bewindvoerder in Leidschendam binnen de zoekmachine op deze pagina. De zoekmachine laat u geschikte bewindvoerders filteren op basis van hun werkgebied en het expertisegebied waarbinnen zij hun cliënten voornamelijk ondersteunen. Er zijn verschillende expertisegebieden die van elkaar onderscheiden kunnen worden. De ene bewindvoerder in Leidschendam biedt ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke beperking, een ander helpt cliënten met een lichamelijke beperking en weer andere bewindvoerders ondersteunen cliënten met problematische schulden. Welke van deze expertisegebieden sluit het beste aan op uw financiële situatie?


Gratis kennismakingsgesprek met een bewindvoerder uit Leidschendam

Iedere bewindvoerder in Leidschendam binnen deze zoekmachine biedt u de mogelijkheid een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. U doet dit direct via het profiel van de gevonden bewindvoerder. Bereid u voor op dit kennismakingsgesprek door uw financiële situatie vooraf zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit laat de bewindvoerder in Leidschendam u adviseren over de wijze waarop deze u het beste kan ondersteunen. Ook zal een bewindvoerder in Leidschendam u vertellen hoe het proces verder verloopt, wanneer u bewindvoering wenst. Het kennismakingsgesprek laat u zien of u een klik heeft met de bewindvoerder in Leidschendam. Een fijn idee, richting de toekomstige samenwerking!


Bevindvoering in diverse situaties

Na een echtscheiding, een hevig ongeval of bijvoorbeeld het ontslag op uw werk is de hulp van een bewindvoerder in Leidschendam zeer wenselijk. Het zijn situaties waarin de kans relatief groot is, dat u de grip op uw financiën verliest. Dit kan het gevolg zijn van een emotioneel zware tijd, maar bijvoorbeeld ook van een sterk veranderde financiële situatie. Het is niet makkelijk, wanneer uw inkomen plotseling wegvalt. Ook bij een blijvende lichamelijke- of verstandelijke beperking kan een ervaren bewindvoerder in Leidschendam u ondersteuning bieden bij het onderhouden van uw financiën.


Werkwijze bij het inschakelen van bewind

Bewindvoering is erop gericht uw financiële situatie in kaart te brengen en deze vervolgens te verbeteren. Bij problematische schulden betekent dit dat een bewindvoerder in Leidschendam probeert een zo groot mogelijk deel van uw inkomen te gebruiken voor het aflossen hiervan. U krijgt maandelijks een vast bedrag voor uw boodschappen, kleding en een dagje weg. In het geval van ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke- of lichamelijke beperking, helpt een bewindvoerder in Leidschendam de rekeningen op tijd te betalen en maandelijks een spaarpot op te bouwen. De spaarpot is bedoeld voor later en voor grote uitgaven.


Rechter stelt uw bewindvoerder uit Leidschendam aan

Een bewindvoerder in Leidschendam kan u pas helpen, wanneer deze officieel is aangesteld door een rechter. U heeft in Nederland de mogelijkheid zelf een bewindvoerder aan te dragen, wanneer u voor bewind kiest. De rechter stelt de bewindvoerder in Leidschendam voor onbepaalde tijd aan, wanneer deze u structureel moet helpen bij het beheren van uw financiën. Gaat het om problematische schulden, die een bewindvoerder moet helpen op te lossen? In dat geval wordt de bewindvoerder in Leidschendam voor een vaste periode aangesteld. De rechter ziet toe op de kwaliteit van de dienstverlening van een bewindvoerder.


Vraag en antwoord

Hoe vind ik snel en gemakkelijk een geschikte bewindvoerder?

Om uit de schulden te geraken heb ik op korte termijn hulp van een geschikte bewindvoerder in Leidschendam nodig. Op welke manier vind ik snel en gemakkelijk een professional op dit vlak? 

Antwoord Eerste Rechtshulp

U maakt het vinden van een geschikte bewindvoerder in Leidschendam makkelijker voor uzelf, door de zoekmachine op deze website te gebruiken. De zoekmachine laat u de verschillende professionele bewindvoerders sorteren op basis van de regio waarbinnen zij werkzaam zijn en hun expertisegebied. Er worden verschillende expertisegebieden onderscheiden; het zegt iets over de ervaring van de bewindvoerder in Leidschendam. Vervolgens vindt u meer informatie over diens dienstverlening op het individuele profiel van de bewindvoerder. Heeft u al gezien dat u via het profiel direct een gratis kennismakingsgesprek aan kunt vragen? 

Welke expertisegebieden worden er onderscheiden?

Op de profielen van bewindvoerders in Leidschendam kom ik diverse expertisegebieden tegen. Welke expertisegebieden onderscheiden jullie van elkaar en waarom doen jullie dit? 

Antwoord Eerste Rechtshulp

Binnen onze zoekmachine zijn de bewindvoerders in Leidschendam verdeeld over drie verschillende expertisegebieden, namelijk: problematische schulden, verstandelijke beperking en lichamelijke beperking. Wanneer een bewindvoerder in Leidschendam binnen het eerste expertisegebied valt, betekent dit dat deze voornamelijk ondersteuning biedt aan cliënten met een hoge schuldenlast. Daar waar bewindvoerders binnen het derde expertisegebied hulp bieden aan cliënten met een lichamelijke beperking, voor wie het mogelijk lastiger is geworden hun financiën te beheren. Op deze manier proberen we het zoeken naar een geschikte bewindvoerder in Leidschendam makkelijker te maken. U weet direct of een bewindvoerder de ervaring heeft om u verder te kunnen helpen.

Is een particulier net zo goed als een professionele bewindvoerder?

Een particulier biedt aan mij gratis te helpen met mijn financiën. Zal een particulier net zo goed zijn als een professionele bewindvoerder in Leidschendam?

Antwoord Eerste Rechtshulp

In de meeste gevallen valt de door een particulier geboden ondersteuning niet te vergelijken, met de hulp van een professionele bewindvoerder in Leidschendam. Dit heeft verschillende redenen, maar komt vaak voornamelijk neer op het verschil in kennis en ervaring. Een professionele bewindvoerder in Leidschendam zal vaker cliënten ondersteund hebben, wiens situatie vergelijkbaar is met die van u. De bewindvoerder in Leidschendam weet als gevolg hiervan hoe te handelen om uw financiële situatie te verbeteren. Een particulier heeft die ervaring meestal niet. Zoek eens naar een geschikte bewindvoerder in Leidschendam via onze zoekmachine en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Is een curatele hetzelfde als een beschermingsbewind?

Mij is niet helemaal duidelijk of een curatele hetzelfde is als een beschermingsbewind. Kunt u mij het verschil uitleggen?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Het verschil tussen het traject bij een bewindvoerder in Leidschendam en een curatele zit in de mate waarin u ondersteund wordt in uw dagelijks handelen. Bij een curatele gaat de geboden hulp verder dan bij een bewindvoerder. U wordt in dit geval ook ondersteund bij uw persoonlijke verzorging. Vaak stelt men een behandel- of begeleidingsplan met u op. Een bewindvoerder in Leidschendam biedt uitsluitend ondersteuning bij uw financiële zaken. Denk aan het aflossen van schulden of het opbouwen van een spaarpot, wanneer u dit zelf niet lukt. U blijft handelingsbekwaam, maar bent handelingsonbevoegd bij een traject met een bewindvoerder in Leidschendam. In het geval van een curatele bent u handelingsonbekwaam.