Bewindvoerder Heerlen - Gratis gesprek binnen 24 uur!

40+ bewindvoerders
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

8 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een bewindvoerder

Bewindvoerder Dudink
Bewindvoerder Dudink

Optimaal Bewind

1 ervaring van anderen
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Bicen
Bewindvoerder Bicen

Fin Bewindvoering

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Voncken
Bewindvoerder Voncken

Nard Voncken Bewindvoering

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Koç
Bewindvoerder Koç

Hoop Financiële Zorg

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Koch
Bewindvoerder Koch

Finzo Limburg

1 ervaring van anderen
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Van Grinsven
Bewindvoerder Van Grinsven

C & L Adviseurs

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Cox
Bewindvoerder Cox

CMS Bewindvoering

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Siemensma
Bewindvoerder Siemensma

Siemensma Bewindvoering B.V.

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIELGratis kennismakingsgesprek bewindvoerder Heerlen

Selecteer een bewindvoerder uit Heerlen en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis kennismakingsgesprek.

 • U kunt kennismaken en uw vragen stellen
 • U kunt de financiële situatie bespreken
 • De dienstverlening van de bewindvoerder wordt aan u uitgelegd
 • De procedure om bewind aan te vragen wordt met u doorgenomen

Na het gratis kennismakingsgesprek met de bewindvoerder uit Heerlen kunt u bepalen of u de bewindvoerder wilt inschakelen.


Bewindvoerder Heerlen

Met de zoekmachine op deze pagina vindt u een bewindvoerder in Heerlen, welke ervaring heeft met cliënten die in een vergelijkbare situatie als u zaten. U filtert de bewindvoerders op basis van hun expertisegebied. Onderscheid wordt gemaakt tussen bewindvoerders in Heerlen die ondersteuning bieden aan cliënten met een verstandelijke beperking, met een lichamelijke beperking en met problematische schulden. Bekijk het profiel van een bewindvoerder in Heerlen, wanneer u meer informatie wenst over diens ervaring en dienstverlening.


Gratis kennismakingsgesprek met bewindvoerder Heerlen

Op het profiel van een geschikte bewindvoerder in Heerlen heeft u tevens de mogelijkheid een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Dit kennismakingsgesprek kunt u gebruiken om alvast globaal te bespreken wat uw hulpvraag is. Wenst u uw schulden af te bouwen, of wilt u juist ondersteuning bij het controle houden over uw financiën? Ook kunt u het gratis kennismakingsgesprek met de bewindvoerder in Heerlen gebruiken om u te laten informeren over het te volgen traject. Onderdeel daarvan is het officieel laten aanstellen van een bewindvoerder. Afhankelijk van de hulpvraag gebeurt dit voor bepaalde of onbepaalde tijd.


Bewindvoerder Heerlen biedt u professionele hulp

Bij verschillende soorten hulpvragen biedt een bewindvoerder in Heerlen u professionele hulp aan. Vertrouw op de hulp van een bewindvoerder, wanneer u met problematische schulden zit. Gevolg van het ontstaan hiervan is vaak dat men het overzicht over de financiën verliest. Daarbij heeft het niet alleen financieel gevolgen, maar ook emotioneel. Het valt mensen zwaar, wanneer zij met schulden zitten. Een andere hulpvraag die u voor kunt leggen aan de bewindvoerder in Heerlen, is de wens geholpen te worden bij het beheren van de financiën. Door een verstandelijke- of lichamelijke beperking kan het lastig geworden zijn de financiën zelf te beheren. Een bewindvoerder in Heerlen zorgt dat de rekeningen tijdig betaald worden en dat u een buffer opbouwt op uw spaarrekening.


Aan de slag met een ervaren bewindvoerder

Heeft u een geschikte bewindvoerder in Heerlen gevonden en het kennismakingsgesprek met een goed gevoel afgesloten? Tijd om aan de slag te gaan! De bewindvoerder in Heerlen brengt samen met u de huidige financiële situatie in kaart. Waar staat u nu en welke schulden lopen er bij externe partijen? Het vormt een goed startpunt naar een gezonde financiële toekomst. Onderdeel hiervan is dat u samen met de bewindvoerder in Heerlen afspreekt, hoeveel u maandelijks uitgeeft aan uw boodschappen en bijvoorbeeld kleding. De vaste lasten worden door de bewindvoerder betaalt via uw bankrekening. Het voorkomt dat u zelf mogelijk rekeningen vergeet te betalen.


Rechter stelt bewindvoerder Heerlen aan

U dient een procedure bij de rechter te volgen om een bewindvoerder in Heerlen aan te kunnen laten stellen. De rechter geeft de bewindvoerder het recht om uw financiën, waaronder uw bankrekening te mogen beheren. U heeft hierbij altijd het recht om zelf een bewindvoerder in Heerlen te kiezen. Deze wordt niet door de rechter aan u voorgelegd. Prettig, want zo weet u op voorhand zeker dat een klik heeft met de bewindvoerder uit Heerlen die u verder kan helpen uw financiën onder controle te krijgen en/of te houden.


Vraag en antwoord

Bewindvoerder Heerlen - Waar vind ik de expertisegebieden van een bewindvoerder?

Ik wil zeker weten dat een bewindvoerder in Heerlen vaker een cliënt geholpen heeft met een situatie zoals de mijne. Waar vind ik meer informatie over de ervaring van een bewindvoerder? 

Antwoord Eerste Rechtshulp

Op het profiel van een bewindvoerder in Heerlen vindt u meer informatie over diens expertisegebied. Het expertisegebied definiëren we als het type cliënt wat de bewindvoerder in Heerlen vaak ondersteund heeft. Het geeft aan dat een bewindvoerder bijvoorbeeld veel ervaring heeft met het begeleiden van mensen met problematische schulden. Twee andere expertisegebieden die we onderscheiden: verstandelijke beperking en lichamelijke beperking. Probeer een bewindvoerder in Heerlen te vinden, wiens expertisegebied goed past bij uw situatie. Houd er hierbij rekening mee, dat sommige bewindvoerders in Heerlen ervaring hebben met het ondersteunen van cliënten binnen verschillende expertisegebieden. 

Bewindvoerder Heerlen - Is het belangrijk om voor een professionele bewindvoerder te kiezen?

Voor mij is het nog niet helemaal duidelijk, of ik altijd voor een professionele bewindvoerder in Heerlen moet kiezen. Wat kunnen jullie hierover zeggen?

Antwoord Eerste Rechtshulp

In veel gevallen is het verstandig te kiezen voor de hulp van een professionele bewindvoerder in Heerlen. Een dergelijke bewindvoerder heeft de kennis en vooral ervaring, om u daadkrachtig en doelgericht te kunnen helpen bij het onder controle houden of krijgen van uw financiën. De ervaring van een professionele bewindvoerder komt onder meer van pas bij het treffen van betalingsregelingen met schuldeisers. Daarbij is het doorgaans makkelijker om open over uw financiën te praten met een professional, dan met iemand in uw directe omgeving. Een bewindvoerder in Heerlen gaat geheel discreet te werk.

Bewindvoerder Heerlen - Waar kan ik een bewindvoerder aan laten stellen om mij te ondersteunen?

Online las ik dat ik een bewindvoerder in Heerlen officieel moet laten aanstellen, als ik mij wil laten ondersteunen bij het beheren van de financiën. Hoe pak ik dit aan?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Het is juist, dat een bewindvoerder in Heerlen officieel moet worden aangesteld. U dient hier een aanvraagformulier voor in bij de kantonrechter. Na het indienen hiervan zult u worden uitgenodigd voor een zitting. Tijdens de zitting beoordeelt de kantonrechter of de bewindvoerder in Heerlen kan worden aangesteld en zo ja, voor welke periode (bepaalde of onbepaalde tijd). Vaak gaat het hierbij slechts om een formaliteit. Een bewindvoerder in Heerlen vertelt u tijdens een gratis eerste kennismakingsgesprek meer over het te volgen traject. Dit gratis kennismakingsgesprek vraagt u aan via het profiel van de gevonden bewindvoerder in Heerlen.

Bewindvoerder Heerlen - Op welke wijze helpt een bewindvoerder mij schulden te voorkomen?

Kunt u mij vertellen op welke manier een bewindvoerder in Heerlen mij kan ondersteunen bij het voorkomen van schulden?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Er zijn verschillende manieren waarop een bewindvoerder in Heerlen kan helpen grip op uw financiën te krijgen of te houden. Zo brengt deze uw financiële situatie met u in kaart en kan deze een vast budget met u afspreken voor de boodschappen en bijvoorbeeld nieuwe kleding. Het deel van uw inkomen wat maandelijks overblijft gebruikt de bewindvoerder in Heerlen om uw openstaande schulden af te lossen of bijvoorbeeld een spaarpot te vullen. Niet alleen lost een bewindvoerder schulden met u af; deze helpt u ze ook te voorkomen door bijvoorbeeld uw vaste lasten te bekostigen.