Bewindvoerder Groningen - Gratis gesprek binnen 24 uur!

40+ bewindvoerders
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

9 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een bewindvoerder werkzaam in Groningen

Bewindvoerder Dierdorp
Bewindvoerder Dierdorp

ABO Bewind B.V.

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Bonthuis
Bewindvoerder Bonthuis

Nationaal Bewindvoerders Loket

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Dudink
Bewindvoerder Dudink

Optimaal Bewind

1 ervaring van anderen
 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Bicen
Bewindvoerder Bicen

Fin Bewindvoering

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Van Diepen
Bewindvoerder Van Diepen

Van Diepen Advies en Bewindvoering

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Gerritsen
Bewindvoerder Gerritsen

Gerritsen Bewind

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Cox
Bewindvoerder Cox

CMS Bewindvoering

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Heegen
Bewindvoerder Heegen

Sunrise bewindvoering

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Dalemans
Bewindvoerder Dalemans

Zorgbewind Nederland B.V.

 • Gesprek binnen 24 uur
 • Geen kosten
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIELGratis kennismakingsgesprek bewindvoerder Groningen

Selecteer een bewindvoerder uit Groningen en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis kennismakingsgesprek.

 • U kunt kennismaken en uw vragen stellen
 • U kunt de financiële situatie bespreken
 • De dienstverlening van de bewindvoerder wordt aan u uitgelegd
 • De procedure om bewind aan te vragen wordt met u doorgenomen

Na het gratis kennismakingsgesprek met de bewindvoerder uit Groningen kunt u bepalen of u de bewindvoerder wilt inschakelen.


Geschikte bewindvoerder uit Groningen zoeken in de zoekmachine

De zoekmachine op deze pagina helpt u aan de hand van filters een geschikte bewindvoerder in Groningen te vinden. U zoekt niet alleen een bewindvoerder in uw regio, maar ook een bewindvoerder die vaker cliënten heeft behandeld met een vergelijkbare financiële situatie. Zo is de kans het grootst, dat u snel van uw problematisch schulden afkomt. Bewindvoerders hebben we onderverdeeld over drie expertisegebieden; bewindvoerders die voornamelijk cliënten met een verstandelijke- of lichamelijke beperking helpen en bewindvoerders voor cliënten met problematische schulden.


Gratis kennismakingsgesprek inplannen

Heeft u een geschikte bewindvoerder in Groningen gevonden? Via het profiel van de bewindvoerder vraagt u een gratis kennismakingsgesprek aan. U kunt uw financiële situatie globaal bespreken met de bewindvoerder en samen kijken welk vervolgtraject voor u interessant is. Ook zal de bewindvoerder in Groningen u alvast meer vertellen over hetgeen u moet doen om deze aan te laten stellen via de kantonrechter. Besluit u na het kennismakingsgesprek de samenwerking aan te gaan om de grip op uw financiën terug te krijgen?


Bewindvoerder uit Groningen inschakelen bij problematische schulden

Naarmate u de grip op uw financiën verliest, zal de schuldenlast oplopen. Een vervelende situatie, daar het vaak bijzonder lastig is om de grip weer terug te krijgen. Om problematische schulden te voorkomen of zo snel mogelijk af te lossen, kan de hulp van een bewindvoerder in Groningen wenselijk zijn. Een bewindvoerder helpt u overzicht te scheppen in uw financiën en samen met u te kijken op welke manier schulden zo snel mogelijk kunnen worden afgelost. De zoekmachine op deze pagina helpt u een geschikte bewindvoerder in Groningen te vinden bij uw situatie. Ook wanneer u geen schulden heeft, kan de hulp van een bewindvoerder gewenst zijn.


Diensten van bewindvoerders uit Groningen

Niet alleen houdt een bewindvoerder in Groningen zich bezig met het verlichten van de schuldenlast van cliënten. Ook wanneer u bijvoorbeeld door een verstandelijke- of lichamelijke beperking niet meer in staat bent zelf uw financiën te regelen, biedt een bewindvoerder uitkomst. De bewindvoerder zorgt er in dit geval voor dat de rekeningen maandelijks tijdig betaald worden, dat er iedere maand een deel van uw inkomsten op een spaarrekening wordt gezet, enzovoorts. Samen met u bespreekt de bewindvoerder in Groningen hoeveel u nodig heeft voor uw boodschappen, kleding en bijvoorbeeld uitjes.


Aanstellen van een bewindvoerder Groningen

Wanneer u de hulp van een bewindvoerder in Groningen wenst, moet u deze door een kantonrechter aan laten stellen. Het is een officieel proces, die de bewindvoerder het recht geeft om uw financiën te beheren voor een bepaalde of onbepaalde tijd. Dat laatste is afhankelijk van de aard van de hulp van een bewindvoerder. Wanneer de bewindvoerder in Groningen u helpt uit de schulden te komen, is diens aanstelling altijd voor een bepaalde tijd. Naast een volledig bewind is ook een beperkt bewind mogelijk. Een bewindvoerder, wat bij een beperkt bewind vaak iemand in uw directe omgeving is, zal in dat laatste geval slechts een deel van uw financiën beheren.


Vraag en antwoord

Waarom is een bewindvoerder inschakelen interessant?

Laatst vertelde iemand mij enthousiast over de voordelen van het inschakelen van een bewindvoerder in Groningen. Wat heb ik hier zelf aan? 

Antwoord Eerste Rechtshulp

Het inschakelen van de hulp van een professionele bewindvoerder in Groningen kan om verschillende redenen interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan een situatie, waarin u als gevolg van een lichamelijke- of verstandelijke beperking moeite heeft grip te houden op uw financiële situatie. Om schulden te voorkomen, helpt de bewindvoerder in Groningen u hierbij. Ook wanneer er al sprake is van een hoge schuldenlast kan een bewindvoerder ondersteuning bieden. In dit geval bij het zo snel mogelijk aflossen hiervan. De zoekmachine op deze pagina helpt u een geschikte bewindvoerder in Groningen te vinden. 

Hoe weet ik of een bewindvoerder vaker mensen met problematische schulden help?

Op dit moment zit ik met problematische schulden, welke ik zo snel mogelijk af wil lossen. Hoe weet ik zeker dat een bewindvoerder in Groningen hier ervaring in heeft?

Antwoord Eerste Rechtshulp

We proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken, op het moment dat u zoekt naar een geschikte bewindvoerder in Groningen. Dit doen we door de diverse bewindvoerders te verdelen over verschillende expertisegebieden. In uw geval heeft u een bewindvoerder nodig met veel ervaring in het ondersteunen van cliënten met problematische schulden. Bij het veld 'Expertisegebied' selecteert u 'Problematische schulden'. Vervolgens ziet u bewindvoerders in Groningen die veel ervaring hebben met cliënten met problematische schulden. Tevens kunt u er direct een gratis kennismakingsgesprek aanvragen om uw persoonlijke situatie voor te leggen.

Kan ik na een scheiding een bewindvoerder inschakelen?

Onlangs zijn mijn ex-partner en ik uit elkaar gegaan. Voorheen beheerde mijn ex-partner de financiën. Is het slim om nu zelf een bewindvoerder in Groningen in de arm te nemen?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Heftige periodes in uw leven, waarvan het scheiden van uw ex-partner een voorbeeld is, kunnen het lastig maken de grip op uw financiën te behouden. Een bewindvoerder in Groningen helpt u hierbij, om financiële problemen in de vorm van betalingsachterstanden en snel oplopende schulden tegen te gaan. De hulp van een bewindvoerder in Groningen is in het bijzonder interessant, wanneer u momenteel geen zicht heeft op uw financiën. Het feit dat uw ex-partner de financiën voorheen beheerde kan daar de oorzaak van zijn. 

Wie bepaalt of een bewindvoerder mij mag helpen?

Er is mij verteld dat het niet vanzelfsprekend is dat een bewindvoerder in Groningen mij helpt. Welke procedure moet er gevolgd worden?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Een professionele bewindvoerder in Groningen mag cliënten pas ondersteunen bij het beheren van hun financiën, op het moment dat deze officieel is aangesteld door een rechter. Dat klinkt ingewikkelder dan het in de praktijk is. U kunt vooraf zelf op zoek gaan naar een geschikte bewindvoerder in Groningen; de zoekmachine op deze website helpt u hierbij. Een rechter stelt een bewindvoerder niet alleen voor u aan, maar bepaalt ook gedurende welke periode deze u ondersteunt. Dit kan voor bepaalde tijd zijn, maar ook voor onbepaalde tijd. Dat laatste hangt af van de reden dat er een bewindvoerder in Groningen wordt aangesteld.