Bewindvoerder Eindhoven - Gratis gesprek binnen 24 uur!

40+ bewindvoerders
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

9 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een bewindvoerder

Bewindvoerder Bilici
Bewindvoerder Bilici

Nederlandse Budget Centrale

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Dudink
Bewindvoerder Dudink

Optimaal Bewind

1 ervaring van anderen
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Damatius
Bewindvoerder Damatius

Damatius Bewindvoeringen

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Postulart
Bewindvoerder Postulart

Buro Budget Begeleiding B.V.

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Bicen
Bewindvoerder Bicen

Fin Bewindvoering

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Koç
Bewindvoerder Koç

Hoop Financiële Zorg

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Gerritsen
Bewindvoerder Gerritsen

Gerritsen Bewind

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Cox
Bewindvoerder Cox

CMS Bewindvoering

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Siemensma
Bewindvoerder Siemensma

Siemensma Bewindvoering B.V.

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIELGratis kennismakingsgesprek bewindvoerder Eindhoven

Selecteer een bewindvoerder uit Eindhoven en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis kennismakingsgesprek.

 • U kunt kennismaken en uw vragen stellen
 • U kunt de financiële situatie bespreken
 • De dienstverlening van de bewindvoerder wordt aan u uitgelegd
 • De procedure om bewind aan te vragen wordt met u doorgenomen

Na het gratis kennismakingsgesprek met de bewindvoerder uit Eindhoven kunt u bepalen of u de bewindvoerder wilt inschakelen.


Zoekmachine voor bewindvoerder Eindhoven

Bij de keuze voor een bewindvoerder in Eindhoven wilt u er zeker van zijn, dat de bewindvoerder vaker cliënten geholpen heeft met een financiële situatie zoals die van u. De zoekmachine op deze pagina helpt u hierbij. Gebruik de filters in de zoekmachine om een geschikte bewindvoerder in Eindhoven te vinden. Sommige bewindvoerders helpen voornamelijk mensen met een verstandelijke beperking, terwijl anderen hulp bieden aan mensen met problematische schulden, door bijvoorbeeld een langdurige verslaving. Op het profiel van een bewindvoerder in Eindhoven kunt u meer informatie vinden over diens dienstverlening.


Gratis kennismakingsgesprek inplannen

Heeft u een geschikte bewindvoerder in Eindhoven gevonden? Via het profiel van de bewindvoerder vraagt u direct een gratis kennismakingsgesprek aan. Dit kennismakingsgesprek is bedoeld om te achterhalen of u een klik heeft met de bewindvoerder. Bespreek samen globaal uw huidige financiële situatie, om op basis hiervan te kijken welk vervolgtraject mogelijk is. Een bewindvoerder kan u hierbij alvast meer uitleg geven over het proces wat gevolgd moet worden om de bewindvoerder in Eindhoven aan te laten stellen door een kantonrechter.


Bewindvoerder Eindhoven om grip op uw financiën terug te krijgen

In verschillende situaties kan de hulp van een professionele bewindvoerder in Eindhoven wenselijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een echtscheiding, of het verlies van uw baan. Niet alleen emotioneel zijn dit zware situaties; het heeft ook een grote impact op uw financiën. Regelmatig dreigen mensen de grip op hun financiën te verliezen, met een snel oplopende schuldenlast tot gevolg. Dit gebeurt ook wanneer men plotseling te kampen krijgt met een lichamelijke beperking of bijvoorbeeld met een verslaving. Gebruik de zoekmachine op deze pagina om een geschikte en ervaren bewindvoerder in Eindhoven te vinden, die u kan helpen de grip op uw financiën terug te krijgen of te behouden.


Hulp inschakelen van bewindvoerder Eindhoven

Een bewindvoerder in Eindhoven brengt samen met u in kaart welke inkomsten er maandelijks binnenkomen, hoe hoog uw uitgaven momenteel zijn en welke schulden u eventueel heeft opgebouwd. Op basis van uw huidige financiële situatie probeert de bewindvoerder in Eindhoven samen met u naar mogelijkheden te zoeken, om deze situatie te verbeteren. Vaak betekent dit concreet, dat de bewindvoerder voor u vaststelt hoeveel u maandelijks uit mag geven aan boodschappen, kleding en uitjes. De rest van uw inkomen wordt op een spaarrekening gezet, gebruikt voor het betalen van de maandlasten en voor het aflossen van uw openstaande schulden.


Kantonrechter stelt een bewindvoerder Eindhoven aan voor u

Wanneer u na een gratis kennismakingsgesprek het gevoel heeft dat een bewindvoerder in Eindhoven u verder kan helpen, moet deze door een kantonrechter worden aangesteld. Een bewindvoerder kan u vooraf meer vertellen over het verloop van dit proces. Laat u de bewindvoerder in Eindhoven aanstellen voor het verlagen van uw huidige schuldenlast? In dat geval stelt de kantonrechter deze voor een bepaalde tijd aan. Wanneer er geen sprake is van schulden, kan het om een aanstelling voor onbepaalde tijd gaan. Naast een volledig bewind, kunt u ook een beperkt bewind overwegen. In dat geval beheert een bewindvoerder, slechts een deel van uw financiën.


Vraag en antwoord

Bewindvoerder Eindhoven - Iemand zegt dat ik een bewindvoerder nodig heb, wat biedt deze mij?

Om problematische schulden te voorkomen, wees iemand mij erop dat het zinvol kan zijn om een bewindvoerder in Eindhoven in te schakelen. Wat biedt zo’n bewindvoerder voor hulp?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Bij hard oplopende schulden wilt u deze zo snel mogelijk aflossen, om te voorkomen dat uw schuldenlast na verloop van tijd niet meer te overzien is. Daarbij kunnen betalingsachterstanden andere nadelige gevolgen hebben. Denk aan het afsluiten van uw water en elektra, in het ergste geval een uithuiszetting, enzovoorts. Een bewindvoerder in Eindhoven helpt u een dergelijke situatie te voorkomen, door maandelijks een zo groot mogelijk deel van uw inkomen te gebruiken voor het aflossen van deze schulden. Gebruik de zoekmachine op deze website om een geschikte bewindvoerder in Eindhoven te vinden. 

Bewindvoerder Eindhoven - Hoe vind ik een bewindvoerder aan de hand van jullie expertisegebieden?

Om uit de schulden te geraken ben ik op zoek naar een geschikte bewindvoerder in Eindhoven. Op welke manier ondersteunen jullie expertisegebieden mij hierbij?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Het is belangrijk te kiezen voor een bewindvoerder in Eindhoven, welke ervaring heeft met casussen als de uwe. Op deze manier weet u zeker, dat u stappen voorwaarts zet in het oplossen van schulden of het onder controle houden van uw financiële situatie. Om het zoeken naar een geschikte bewindvoerder in Eindhoven makkelijker te maken, hebben we deze voor u verdeeld over verschillende expertisegebieden. Kies bijvoorbeeld voor een bewindvoerder in Eindhoven met veel ervaring in de begeleiding van mensen met problematische schulden of bijvoorbeeld een verstandelijke beperking.

Bewindvoerder Eindhoven - Is een bewindvoerder benaderen interessant als ik geen schulden heb?

Voor mijn gevoel helpt een bewindvoerder in Eindhoven voornamelijk mensen met schulden. Is het interessant om een bewindvoerder in te schakelen als ik geen schulden heb?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Niet alleen ondersteunt een bewindvoerder in Eindhoven mensen met schulden. Ook wanneer u geen schulden heeft, kan deze u ondersteunen. Er kunnen periodes in uw leven voorkomen, waarbij het u moeite kost om uw financiën te beheren. Denk bijvoorbeeld aan de fase kort na het verlies van een ouder, of bijvoorbeeld de periode rondom het scheiden van uw ex-partner. Mogelijk heeft uw ex-partner de financiën voorheen beheerd, waardoor u hier zelf nog geen inzicht in heeft. Een bewindvoerder in Eindhoven ondersteunt u zodanig, dat u de grip op uw financiën terugkrijgt. 

Bewindvoerder Eindhoven - Mag ik zelf een bewindvoerder aanstellen?

Door een revalidatietraject ben ik even niet in staat mijn financiën te beheren. Kan ik zelf een bewindvoerder in Eindhoven aanstellen om mij hierbij te laten helpen?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Het is niet zonder meer mogelijk een bewindvoerder in Eindhoven aan te stellen voor het laten beheren van uw financiën. U dient een professionele bewindvoerder altijd aan te laten stellen door een rechter. Het is afhankelijk van uw situatie of gekozen wordt voor bewindvoering voor bepaalde tijd, of voor een onbepaalde periode. Sinds januari 2021 mag de rechter een professionele bewindvoerder in Eindhoven bij schulden slechts nog voor bepaalde duur aanstellen. In andere gevallen geldt dit niet en kunt u langer gebruik blijven maken van de diensten van de bewindvoerder in Eindhoven.