Bewindvoerder Den Haag - Gratis gesprek binnen 24 uur!

40+ bewindvoerders
3000+ hulpaanvragen per jaar
50+ ervaringen van anderen

8 gevonden, selecteer voor een gratis gesprek een bewindvoerder

Bewindvoerder Bilici
Bewindvoerder Bilici

Nederlandse Budget Centrale

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Bonthuis
Bewindvoerder Bonthuis

Nationaal Bewindvoerders Loket

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Dudink
Bewindvoerder Dudink

Optimaal Bewind

1 ervaring van anderen
 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Damatius
Bewindvoerder Damatius

Damatius Bewindvoeringen

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Bicen
Bewindvoerder Bicen

Fin Bewindvoering

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Gerritsen
Bewindvoerder Gerritsen

Gerritsen Bewind

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Cox
Bewindvoerder Cox

CMS Bewindvoering

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIEL
Bewindvoerder Dalemans
Bewindvoerder Dalemans

Zorgbewind Nederland B.V.

 • Gratis kennismakingsgesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
BEKIJK PROFIELGratis kennismakingsgesprek bewindvoerder Den Haag

Selecteer een bewindvoerder uit Den Haag en binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een gratis kennismakingsgesprek.

 • U kunt kennismaken en uw vragen stellen
 • U kunt de financiële situatie bespreken
 • De dienstverlening van de bewindvoerder wordt aan u uitgelegd
 • De procedure om bewind aan te vragen wordt met u doorgenomen

Na het gratis kennismakingsgesprek met de bewindvoerder uit Den Haag kunt u bepalen of u de bewindvoerder wilt inschakelen.


Zoekmachine voor bewindvoerder Den Haag

De zoekmachine op deze pagina helpt u een geschikte bewindvoerder in Den Haag te vinden. U wilt er hierbij zeker van zijn, dat een bewindvoerder vaker cliënten heeft geholpen met een financiële situatie die lijkt op die van u. Het maximaliseert de kans dat uw schuldenlast snel verminderd wordt. Aan de hand van verschillende filters in de zoekmachine vindt u een bewindvoerder in Den Haag die u verder kan helpen. Op het profiel van een bewindvoerder leest u meer informatie over diens ervaring en de geboden dienstverlening.


Plan een gratis kennismakingsgesprek in

Ook kunt u via het profiel van de bewindvoerder in Den Haag een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Dit gesprek biedt u de gelegenheid uw financiële situatie alvast voor te leggen, om op basis daarvan samen met de bewindvoerder een globaal beeld te schetsen van een mogelijk vervolg. Welke hulp kan de bewindvoerder u bieden? Welk traject moet er gevolgd worden om de schuldenlast te verminderen? Hoe stelt u de bewindvoerder aan via de kantonrechter? Als er een klik is met de bewindvoerder, kunt u de samenwerking een vervolg geven.


Bewindvoerder Den Haag om grip te houden op uw financiële situatie

Op het moment dat u ontslagen wordt, kan dit grote gevolgen hebben. Zowel financieel, als ook emotioneel. Hoe zorgt u er maandelijks voor dat de vaste lasten betaald worden? Op welke manier vindt u zo snel mogelijk een nieuwe baan? Hoe voorkomt u sterk oplopende schulden en betalingsachterstanden? Om grip te houden op uw financiële situatie kan de hulp van een bewindvoerder in Den Haag wenselijk zijn. Dit geldt overigens niet alleen bij een ontslag bij uw werkgever. Denk bijvoorbeeld ook aan een echtscheiding, welke eveneens grote financiële en emotionele gevolgen heeft. Deze pagina biedt u een handige zoekmachine, welke u helpt een geschikte bewindvoerder in Den Haag te vinden.


Ondersteuning van een professionele bewindvoerder Den Haag

Laat een professionele bewindvoerder in Den Haag u bijstaan, wanneer u het gevoel heeft de grip op uw financiën te verliezen. Een bewindvoerder helpt u uw huidige financiële situatie inzichtelijk te maken, om op basis daarvan te kijken hoe u schulden kunt voorkomen of oplossen. Bij een hoge schuldenlast zal een bewindvoerder in Den Haag samen met de betrokken partijen betalingsregelingen treffen, om te voorkomen dat deze verder oplopen. Naast de oplopende schuld, heeft ook de rente die u hierover betaalt invloed op de totale schuldenlast.


Aanstellen van een bewindvoerder Den Haag

U kunt een bewindvoerder in Den Haag aan laten stellen via de kantonrechter. Het is een officieel proces, waarbij een bewindvoerder u kan ondersteunen. Voor het aanstellen van een bewindvoerder in Den Haag betaalt u griffiekosten. Tijdens een eerste kennismaking kan een bewindvoerder u meer vertellen over de hoogte daarvan. Bij de aanstelling van een bewindvoerder heeft u de keuze tussen een volledig bewind en een beperkt bewind. In dat laatste geval zal een bewindvoerder niet alle geldzaken voor u beheren. Bij een beperkt bewind wordt vaak gekozen voor een familielid of goede kennis. Schakel een professionele bewindvoerder in Den Haag in bij een volledig bewind.


Vraag en antwoord

Bewindvoerder Den Haag - Op welke wijze ondersteunt een bewindvoerder mij?

Ik heb moeite met het onderhouden van mijn financiën. Iemand wees mij op de hulp die een bewindvoerder in Den Haag kan bieden. Wat doet zo’n bewindvoerder? 

Antwoord Eerste Rechtshulp

Wanneer het u veel moeite kost uw financiële situatie onder controle te houden, kan een bewindvoerder in Den Haag u hierbij ondersteunen. De bewindvoerder helpt u zicht te houden op uw inkomen en uitgaven. Vaak helpt een bewindvoerder in Den Haag u hierbij ook met het opbouwen van een spaarpot, waarmee u financiële tegenslagen op kunt vangen in de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan een duur apparaat wat plotseling vervangen moet worden. Ook kan een bewindvoerder ondersteuning bieden bij het aflossen van problematische schulden waarmee u mogelijk kampt. Gebruik de zoekmachine op deze pagina om een bewindvoerder in Den Haag te vinden. 

Bewindvoerder Den Haag - Op welk moment mag de bewindvoerder mijn financiën beheren?

Kan een bewindvoerder in Den Haag mijn financiën beheren op het moment dat ik deze hier toestemming voor geef?

Antwoord Eerste Rechtshulp

U kunt een bewindvoerder in Den Haag zelf geen toestemming geven om uw financiën te beheren; dit proces verloopt via de rechter. De aanvraagprocedure start u eenvoudig online, waarbij u het recht heeft zelf een bewindvoerder in Den Haag te kiezen. Het voordeel hiervan is dat u vooraf een kennismakingsgesprek kunt plannen, om te achterhalen of u een zekere klik heeft met de bewindvoerder in Den Haag. Zodra de bewindvoerder is aangesteld door de rechter, kan deze rekeningen namens u betalen en uw bankrekening voor u beheren. Een bewindvoerder in Den Haag kan voor bepaalde en onbepaalde tijd worden aangesteld. Dit is afhankelijk van uw situatie. 

Bewindvoerder Den Haag - Wat maakt het zo belangrijk om naar expertisegebieden te kijken?

Ik las op jullie website dat het belangrijk is om voor een bewindvoerder in Den Haag te kiezen, wiens expertisegebied past bij mijn situatie. Waarom is dit zo belangrijk?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Het is belangrijk om voor een bewindvoerder in Den Haag te kiezen, wiens expertisegebied past bij het type casus wat u voor wilt leggen. U wilt er zeker van zijn, dat een bewindvoerder ervaring heeft met casussen als die van u. Om u hierbij te helpen onderscheiden we op deze website drie expertisegebieden van elkaar, namelijk: verstandelijke beperking, lichamelijke beperking en problematische schulden. Probeer voor uzelf te bepalen binnen welke van deze expertisegebieden u naar een bewindvoerder zou moeten zoeken. Zo weet u zeker dat de bewindvoerder in Den Haag u kan helpen bij het oplossen van uw schulden of het onder controle houden van uw uitgaven.

Bewindvoerder Den Haag - Doe ik er verstandig aan een bewindvoerder in te schakelen na het verlies van mijn moeder?

Mijn moeder is onlangs overleden, waardoor ik nauwelijks tijd en vooral energie heb om de financiën bij te houden. Is het slim om een bewindvoerder in Den Haag in te schakelen?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Het verlies van een dierbare heeft een grote impact op uw leven. Wanneer het u veel moeite kost om de financiën bij te houden, is het verstandig dit over te laten aan een bewindvoerder in Den Haag. Het helpt u te voorkomen dat u schulden opbouwt bij partijen, zonder dat u dit wellicht zelf in de gaten heeft. Een bewindvoerder in Den Haag neemt het beheer over de financiën van u over, waarbij deze er bijvoorbeeld voor zorgt dat rekeningen tijdig betaald worden. Zo heeft u de gelegenheid het verlies van uw dierbare in alle rust te verwerken.

Bewindvoerder Den Haag - Is een curatele hetzelfde als de hulp van een bewindvoerder?

Ik kom online verschillende termen tegen, zoals curatele en bewind. Wat zijn de verschillen en wat doet een bewindvoerder in Den Haag precies voor mij?

Antwoord Eerste Rechtshulp

Het verschil tussen een curatele en de hulp van een bewindvoerder in Den Haag zit in de mate waarin deze u bijstaat. Een bewindvoerder in Den Haag helpt u uitsluitend uw financiële situatie te verbeteren door bijvoorbeeld hoge schulden af te lossen. Een curatele gaat verder dan dat. Niet alleen wordt u hierbij ondersteund in het onderhouden van uw financiën; ook wordt u geholpen in uw persoonlijke verzorging. De meeste mensen met schulden hebben voldoende aan de hulp van een bewindvoerder in Den Haag. Tijdens een gratis eerste kennismakingsgesprek kan een bewindvoerder u meer vertellen over diens hulp.