Van der Aart

Advocaat
Van der Aart

FTW Advocaten 10 ervaringen van anderen
 • Gratis gesprek
 • Binnen 24 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
GRATIS GESPREK AANVRAGEN
Persoonlijke tekst

Al jarenlang sta ik cliënten bij binnen zowel het strafrecht als het civiele recht. Op die rechtsgebieden ben ik een gespecialiseerde, gedreven advocaat en ga ik altijd tot het uiterste voor mijn cliënten. Binnen het strafrecht richt ik mij voornamelijk op commune zaken; denk aan gewelds-, vermogens- en drugsdelicten, verkeerszaken of zedenzaken. Binnen die categorieën behandel ik de meest uiteenlopende zaken en probeer ik voor cliënten altijd tot het best mogelijke resultaat te komen. In het civiele (burgerlijke) recht richt ik mij op verschillende onderwerpen. Dat is voornamelijk het huurrecht: ik sta op grote schaal huurders bij in procedures die bijvoorbeeld door woningcorporaties of verhuurders worden aangespannen. Ik weet precies welke rechten huurders hebben en op welke wijze zij beschermd worden in de Nederlandse wet. Daarom kan ik huurders vaak voorzien van goed advies over hun positie ten opzichte van de verhuurder. Naast huurrecht heb ik mij ook gespecialiseerd in algemeen civiel recht, waaronder het contractenrecht en consumentenrecht. Iedereen met vragen over kwesties die spelen tussen twee burgerlijke partijen (waarbij de overheid dus niet betrokken is), kan zich daarom tot mij richten. Iedereen met een probleem of vraag binnen mijn specialisatie, mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Als ik kan helpen, doe ik dat graag. Het is mijn doel om voor mijn cliënten een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ik verleen rechtsbijstand in heel Nederland, en als het kan ook op pro deo basis. 

Talenkennis: Nederlands en Engels

Neem contact met mij op voor een gratis gesprek waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Van der Aart

Zelf heb ik het contactmoment als erg fijn en helpend ervaren. Ze heeft snel contact met me opgenomen, was duidelijk en was bereid verdere stappen te ondernemen en mij te adviseren in mijn hulpvraag. Verdere stappen waren niet nodig in dit geval, maar het contact zelf wat ik met haar heb gehad heb ik als goed ervaren.
Het contract met advocaat Van der Aart was best snel, gisteren heb ik contract opgenomen met advocaat en vanmorgen was ik teruggebeld, mijn ervaring met advocaat was heel goed.
Het contact is zeer goed verlopen. Mr. Van der Aart reageerde snel met gedegen advies.
Dit was precies wat ik nodig had. Een snelle reactie en een duidelijk antwoord op mijn vraag. Beter kan eigenlijk niet. Na bellen met de huurcommissie en het huurloket bleef ik alleen maar met nog meer vragen achter. Simone van der Aart heeft als eerste direct antwoord gegeven op mijn vraag. Ik zou Eersterechtshulp.nl aanraden aan mensen met een soortgelijke situatie.
Het contact met mw. van der Aart loopt vanaf het begin soepel, Wij zijn we overeen gekomen dat zij de zaak op zich gaat nemen. Vervolgens heeft mw. van der Aart direct de procedure voor rechtshulp gestart. Tot nu toe zeer tevreden dus.
Ik had een hele positieve indruk gekregen en uitgebreid en al heel snel. Ik wilde er echt voor gaan zitten om te bedanken vandaar dat ik pas nu een reactie geef.
Wij hebben via de mail contact gehad met Mevr. Van der Aart. Dit contact kunnen wij bestempelen als: zeer aangenaam, behulpzaam, betrokken, betrouwbaar en fantastisch! Het zou zo fijn zijn als ze dit teruggekoppeld krijgt.
Ik ben zeer tevreden met het geboden advies en zal uw kantoor in de agenda houden.
De ervaring met Van der Aart is prima verlopen. De adviezen ga ik uitvoeren en hopelijk komt het dan goed. Bedankt voor uw hulp.
Mevrouw van der Aart heeft binnen 24 uur contact met mij gezocht. Heeft wat praktische tips gegeven hoe zelf verder te handelen. Mocht ik er niet uit komen dan is ze bereid mij verder te helpen en heeft daarom als wat tarieven doorgegeven.