Consumentenrecht - Gratis gesprek advocaat binnen 24 uur!

Wat is consumentenrecht?

Het consumentenrecht is een rechtsgebied dat gaat over de rechten van consumenten als zij geld lenen, producten kopen en/of diensten afnemen. Zo heeft een consument bijvoorbeeld altijd 14 dagen bedenktijd na een aankoop. Ook is in het consumentrecht geregeld dat als er misleidende of agressieve verkooptechnieken zijn gebruikt consumenten het recht hebben om de koop ongedaan te maken. Banken en kredietverstrekkers zijn bijvoorbeeld verplicht om duidelijke informatie te verstrekken over het soort lening, de totale kosten en rente van het geleende bedrag en de voorwaarden. Als ze zich hier niet aan houden kan een consument dankzij het consumentenrecht juridische stappen hiertegen ondernemen.

Vraag een gratis gesprek aan bij consumentenrecht kwesties

Heeft u kwesties of vragen die betrekking hebben op het consumentenrecht, bijvoorbeeld omdat u met een bedrijf of bank een conflict heeft over een product/abonnement of lening, selecteer dan een (pro deo) advocaat voor een gratis gesprek en binnen 24 uur wordt er door deze advocaat contact met u opgenomen. In een gratis en vrijblijvend gesprek zal de (pro deo) advocaat:

  • Uw kwestie met u doornemen en uw vragen beantwoorden
  • Aangeven wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
  • Het verloop van de procedure met u doornemen
  • Kijken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand
  • Indien u verzekerd bent, uitzoeken of uw kwestie onder uw dekking valt
  • Als beide niet van toepassing is u een indicatie van de kosten geven

Kortom: vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan met een (pro deo) advocaat bij consumentenrecht kwesties. Daarna kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.