Bestuursrecht - Gratis gesprek advocaat binnen 24 uur!

Wat is bestuursrecht?

Het bestuursrecht heeft alles te maken met besluiten van de overheid. Bent u het niet eens met een beslissing dan kunt u bezwaar maken. Indien nodig kunt u ook beroep instellen tegen een afgewezen bezwaar. Voorbeelden van bestuurlijke besluiten die de overheid kan nemen zijn besluiten waarbij een bestuursorgaan een uitkering toekent, een vergunning verleent of intrekt of handhavend optreedt door bijvoorbeeld een dwangsom of een bestuurlijke boete op te leggen. Een (pro deo) advocaat kan bezwaar voor u maken als u het niet eens bent met een besluit van een bestuursorgaan. Het bestuursorgaan zal dan een beslissing nemen op dit bezwaar. Bent u het niet eens met deze beslissing? Dan kan een advocaat voor u beroep instellen bij de bestuursrechter. 

Vraag een gratis gesprek aan bij bestuursrecht kwesties

Heeft u kwesties of vragen die betrekking hebben op het bestuursrecht, bijvoorbeeld omdat u een conflict met de overheid heeft, selecteer dan een (pro deo) advocaat voor een gratis gesprek en binnen 24 uur wordt er door deze advocaat contact met u opgenomen. In een gratis en vrijblijvend gesprek zal de (pro deo) advocaat:

  • Uw kwestie met u doornemen en uw vragen beantwoorden
  • Aangeven wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
  • Het verloop van de procedure met u doornemen
  • Kijken of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand
  • Indien u verzekerd bent, uitzoeken of uw kwestie onder uw dekking valt
  • Als beide niet van toepassing is u een indicatie van de kosten geven

Kortom: vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan met een (pro deo) advocaat bij een bestuursrecht kwestie. Daarna kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.