Van Veenendaal
Advocatenkantoor Advocatenkantoor Van Veenendaal

Mr. Van Veenendaal

 • Gratis inloopspreekuur
 • Elke vrijdag 10:00 - 12:00
 • Aanmelden verplicht
 • Geheel vrijblijvend
 • Pro deo
Aanmelden spreekuur
Adres
Villapark 7-8
3051 BP Rotterdam
Persoonlijke tekst

Ik lever hoogwaardige diensten op verschillende rechtsgebieden pragmatisch, duidelijk en snel. U kunt bij mij terecht voor zowel day-to-day zaken als voor de complexe zaken. 

Talenkennis: Nederlands en Engels

Meld u aan voor het gratis inloopspreekuur waarin ik:

 • Met u uw kwestie bespreek en uw vragen hierover beantwoord
 • Aangeef wat uw juridische kansen en mogelijkheden zijn
 • Uitleg wat het verloop is van een eventuele juridische procedure
 • Uitzoek of u in aanmerking komt voor pro deo rechtsbijstand
 • Als dit het geval is, aangeef wat uw eigen bijdrage zal zijn
 • Als u verzekerd bent, uitzoek of uw kwestie onder uw dekking valt
 • Als beide niet van toepassing is, u een indicatie van de kosten geef

Kortom: na dit gratis gesprek weet u precies wat uw juridische mogelijkheden zijn en kunt u weloverwogen uw vervolgstappen bepalen.

Expertisegebieden
Werkgebieden

Wat anderen zeggen over advocaat Van Veenendaal

Heel snel gereageerd en dhr. van Veenendaal is heel erg betrokken. Hij beschikt ook over een groot empathisch vermogen en adviseert heel nuchter en heel eerlijk wat hij van de situatie bevindt. In de toekomst mocht ik een advocaat nodig hebben, zal ik zonder twijfel bij hem aan de deur kloppen!
Positieve ervaring! Al binnen 2 uur een eerste reactie!
Dhr. van Veenendaal is al bezig met de zaak. Contact is Perfect.
Ik heb een goed en duidelijk gesprek gehad met mr. van Veenendaal. De eerste stappen zullen gezet worden.
Tot nu toe een super positief, correct en vriendelijk mailcontact! Hoop dat het tot een oplossing van mijn probleem leidt!
Positieve ervaring! Al binnen 2 uur een eerste reactie!
Vrijdag en gister al contact gehad met de heer van Veenendaal. Heel fijn en prettig contact mee gehad. Heeft ons echt geholpen om weer een beetje positief naar de zaak te kunnen kijken.
Advocaat Veenendaal is zeer kundig, Hij heeft mij extreem goed geholpen. Als ik dit in cijfers moet uitdrukken, krijgt hij een tien, met een griffel. Helaas kom ik niet in aanmerking voor pro deo rechtsbijstand en beschik ik niet over het geld om met hem deze zaak te openen. Ik heb hem bedankt en geprezen. Ben ook echt dankbaar voor zijn hulp.
Mijn ervaring met mr. van Veenendaal is héél goed. Hij heeft contact met mij opgenomen, mij gebeld en heeft mijn zaak aangenomen. Ik had meer dan 30 advocatenbureau 's gebeld en meerdere keren het juridisch loket. Iedereen begreep me, en wenste me sterkte maar ze wilden mij geen rechtsbijstand verlenen. Ik wilde bijna de Orde van Advocaten mailen. Met mijn verhaal, wanhopig. Nu heb ik gelukkig mr. van Veenendaal. En hij is goed. Ik heb goed contact met mr. van Veenendaal. Ik ben jullie dankbaar dat ik via jullie site hem heb gevonden.
Ik ben zeer tevreden. Ik kreeg binnen enkele uren al een reactie. Het contact is zeer goed. Hij reageert heel snel. Veel gaat via de whatsapp en mail en dat vind in fijn. Maar er is ook telefonisch contact geweest. Hij neemt alle tijd voor je en ik kan me geen betere advocaat wensen. Hoe de uitkomst zal zijn weet ik niet maar we hebben er beide vertrouwen in.
Hij reageerde super snel op mijn mail heel fijn.
Ik heb het eerste contact met dhr. Van Veenendaal als zeer prettig ervaren. Dhr. Van Veenendaal is zeer snel in zijn reacties. Ik heb het gevoel dat hij bovenop "de zaak" zit. Dat ervaar ik als zeer plezierig. Hij heeft ook alles zeer duidelijk uitgelegd en ik hoop dat wij samen tot een bevredigende uitspraak kunnen komen.
Tot nu toe is er direct (niet veel later dan mijn aanmelding bij advocaat van Veenendaal) contact met me opgenomen via de mail. En dat contact is over gegaan in app contact. Dus tot nu toe zeer tevreden.
Advocaat Veenendaal heeft zeer snel en prettig gereageerd!
Mijn ervaring met de advocaat mr. van Veenendaal is heel prettig. Ik heb snel een reactie gekregen en een duidelijk uitleg wat wel/niet mogelijk was. Dat wekt vertrouwen. Als het in de toekomst nodig zal zijn, zal ik zeker dit kantoor benaderen.
Het contact met advocaat Van Veenendaal verloopt erg voorspoedig. Het is een zakelijke, maar gemoedelijke gang van zaken. Het is een persoon die mij vertrouwen geeft in een positieve afloop. En mocht dit niet zo eindigen, heb ik toch het idee dat er alles aan is gedaan.
Tot nu toe is de heer Veenendaal goed betrokken en meewerkend. Erg tevreden tot nu toe. Nog wachtende op vervolgsituatie.
Meneer Veenendaal heeft contact met me opgenomen, aardige man die direct voor me aan de slag gaat! Ook super handig dat alle benodigde stukken gelijk via WhatsApp verstuurd kunnen worden. Dat scheelt een hoop gedoe!
Ja heel fijn! Hartelijk dank.
Het contact met advocaat van Veenendaal verliep voorspoedig! Hij heeft snel gereageerd op mijn contact verzoek.
Ben heel erg blij met advocaat Veenendaal. Hij reageert snel, vriendelijk en to the point.
Er werd dezelfde dag nog gereageerd; ook de mails die ik daarna stuurde werden vrijwel meteen beantwoord met duidelijke informatie waardoor ik meteen wist hoe verder.
Eerste contact met van Veenendaal was snel en correct.
Ik heb Advocaat Van Veenendaal vorige week een mail gestuurd waarop is gereageerd met het verzoek om relevante stukken te mailen en/of appen.
Mijn ervaring met advocaat van Veenendaal zijn zeer positief: ik kreeg snel een duidelijk antwoord.